ANTEDILUVIAN
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- manieczki
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: ANTEDILUVIAN
łor metalu sluchaja
janusze jebane
janusze jebane
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
- Lykantrop
- mistrz forumowej ceremonii
Manieczki, teraz mnie wkurwiłeś, na kolana i szoruj berettę!manieczki pisze:łor metalu sluchaja
janusze jebane
Jezus z Nazaretu kazał się dzielić dobrą nowiną z bliźnimi, więc ja tylko wypełniam jego misję :)DCI Hunt pisze:Lykantrop, Ty już kurwa taki dobry człowiek nie bądź, co? ;)
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- mrwth
- zaczyna szaleć
Dwójka naciera w nieco innym tonie. Gitary lecą wyżej niż na poprzednim, co nie do końca mi odpowiadało przy pierwszym kontakcie, a operatorkę perkusji porwało jebane tornado. Efekt nie jest zaskakujący, bo solidne przypierdolenie było sprawą oczywistą.
Wydaje mi się, że ta zgraja wciąż szuka odpowiedniego brzmienia dla swoich nut. Osobiście nie mam większych zastrzeżeń do materiałów, które słyszałem. Nawet takie "Under Wing of Asael" tarmosi wzmakiem na wszystkie strony torpedując atmosferę w sposób prawdziwie przedpotopowy.
Wydaje mi się, że ta zgraja wciąż szuka odpowiedniego brzmienia dla swoich nut. Osobiście nie mam większych zastrzeżeń do materiałów, które słyszałem. Nawet takie "Under Wing of Asael" tarmosi wzmakiem na wszystkie strony torpedując atmosferę w sposób prawdziwie przedpotopowy.
-= Pasażer Balonu =-
- Drone
Jak się Państwu podoba ostatni ANTEDILUVIAN ("Logos")? Bo mi bardzo.
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
- Kurt
- rasowy masterfulowicz
- Drone
Mnie akurat debiut jakoś nie przekonał - wydawał mi się zbyt grubo ciosany. No ale może to co było wadą kiedyś, teraz stanie się zaletą. Muszę wrócić do tej płyty w takim razie.
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
- Kurt
- rasowy masterfulowicz
Właśnie, grubo ciosany i cholernie bezpośredni. Tam nie było pytań ani brania jeńców. Tutaj jest przyzwoicie, ale zezwierzęcenia trochę mniej jak na debiucie. Coś jak z Witchrist.
The madness and the damage done.
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Jedynka jednak lepsza. Dwójka także rozpieprza, może nie w drobny mak, ale jakoś tak. Generalnie band rozwojowy zatem szykujcie rowy na następne penetracje, bo na pewno mam rację.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- Harlequin
Nie siadła mi ta płyta. O ile Cervix miał fajny klimat, taki rodem ze zdartej analogowej płyty, o tyle na Logos nie słyszę niczego wyjątkowego, brakuje mi tutaj punktów kulminacyjnych, a całosć wydaje mi się dosc jednowymiarowa
- Oki
- weteran forumowych bitew
wyjątkowo zgodzę się z kolegą HarlequinemHarlequin pisze:Nie siadła mi ta płyta. O ile Cervix miał fajny klimat, taki rodem ze zdartej analogowej płyty, o tyle na Logos nie słyszę niczego wyjątkowego, brakuje mi tutaj punktów kulminacyjnych, a całosć wydaje mi się dosc jednowymiarowa
- Lykantrop
+1Pacjent pisze:Jedynka jednak lepsza. Dwójka także rozpieprza, może nie w drobny mak, ale jakoś tak. Generalnie band rozwojowy zatem szykujcie rowy na następne penetracje, bo na pewno mam rację.
Na początku byłem dosyć mocno rozczarowany, bo dostaliśmy dużo łatwiejszą w odbiorze, przyjemniejszą i bardziej oczywistą płytę niż to co było poprzednio. Ale po kilkunastu randkach zmieniłem swoje zdanie.
Śmierć metal nie miał tak się dobrze od początku lat 90.
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
-
- postuje jak opętany!
ANTEDILUVIAN’s The Divine Punishment is set to unleash in spring 2021 on Nuclear War Now! Productions, their first studio album recorded since 2012. Canada’s experimental bestial bulldozer returns with a slab of 11 new pulverizing tracks. Expect a unique exploration of brutality, touching on all of the styles in their catalogue, ultra transgressive lyrics, and the bizarre visuals for which they are renowned.
-
wreszcie
- jesusatan
- rasowy masterfulowicz
Warto bylo czekac. Zdecydowanie scisly top w tym roku.
- jesusatan
- rasowy masterfulowicz
Sformułowanie jebane arcydzieło napawa mnie optymizmem. Zostaje w takim razie czekać na płytę w IBP.
Z tego co widzę do 1 września. Ładnie to tak podkurwiać ludzi recenzjami na miesiąc przed premierą?
Z tego co widzę do 1 września. Ładnie to tak podkurwiać ludzi recenzjami na miesiąc przed premierą?
-
- rasowy masterfulowicz
Jak by ktos chciał obadac całość.
-
No i będzie zaraz słuchane a recka czytana .
Ani jebane, ani żadne arcydzieło to nie jest. Przesłuchałem 2 razy, niewiele z tego pamiętam (poza beznadziejnym zawodzeniem koło 33:30) i nie będę wracał. Na szczęście mam jedynkę.