THE DEAD GOATS
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Nekromantheon
- postuje jak opętany!
Re: THE DEAD GOATS
Czekam na winyl właśnie.
- twoja_stara_trotzky
- mistrz forumowej ceremonii
Maciek wydał i nie ma winyla? SKANDAL! :D
- moonfire
- zahartowany metalizator
Poczekajta na dwójeczkę Vexatusa.:) Kilka tygodni i będzie. Ale to offtop. :P
- Lykantrop
Czapy z głów i uniżenie w pełnej krasie, tak jak Neuropathie zawsze uważałem za przeciętną 2-3 ligę, tak pod szyldem Martwych Kóz ci kolesie wspięli się chyba na wyżyny własnych możliwości. Agresja aż wzbiera, testosteron ścieka z głośników, a jednocześnie dojrzewa myśl, że - kurwa mać - obok takich Bastard Priest czy Interment można już spokojnie stawiać autorów "Path of the Goat". Budujące, nie powiem, Polska erwache - chciałoby się rzecz, patrząc na The Dead Goats, Belzebong, Gówno... Nadzieja jednak umiera ostatnia!
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- Maleficio
- zahartowany metalizator
- Kontakt:
tak troszke zagalopowales... sa na dobrej drodze:) Jeszcze kilka spraw maja do poprawki i bedzie bardzo dobry szwedzki lewel:)
- maciek z klanu
moim zdaniem do poprawki jest na ich debiucie naprawde niewiele. jedyne co bym zmienil to momentami zbyt "core'owe" wokale reszta jest idealna :)
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- Lykantrop
Wokale i brzmienie miodzio. Co najwyżej wyjebałbym te melodyjki, jak np. w "The goat is dead...", a wstawił konkretną punkową nakurwiozę.
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- maciek z klanu
obojetnie dla mnie to 10/10 i najlepszy debiut tego roku !!!!!
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- Jimmy Boyle
- rasowy masterfulowicz
osz kurwa jak ja lubię takiego rokędrola, i dlaczego do chuja miłego dopiero dzisiaj natrafiłem na te zdechłe kozy. No nic to jak wrócę z urlopu będę nadrabiał.
- twoja_stara_trotzky
Więcej core na wokalach, mniej Dismember na gitarach!maciek z klanu pisze:moim zdaniem do poprawki jest na ich debiucie naprawde niewiele. jedyne co bym zmienil to momentami zbyt "core'owe" wokale reszta jest idealna :)
i więcej rock'n;rolla! o!
- twoja_stara_trotzky
Mój człowiek od Martwych Kóz!Lykantrop pisze:Wokale i brzmienie miodzio. Co najwyżej wyjebałbym te melodyjki, jak np. w "The goat is dead...", a wstawił konkretną punkową nakurwiozę.
-
Wokale są przezajebiste. Zdziwiłem się też, po tym paśmie peanów na tym forum, że płyta jest aż tak melodyjna. To oczywiście żaden zarzut bo bierze mnie to granie od pierwszej sekundy, i o ile przy pierwszym odsłuchu raz po raz przypominał mi się Dismember (Entombed trochę mniej) to wraz z kolejnymi rundami te skojarzenia nie były już takie oczywiste, bo to gdzieś pobrzmiewa Jobenchowski bass, a to atthegatesowski riff (choć tutaj może trochę naciągam fakty;)). Suma Sumarum pierwsze wrażenia bardzo pozytywne. Podoba mi się to sunlightowskie brzmienie, bardzo mi się podoba brzmienie perkusji, a najbardziej podoba mi się ta płyta jako całość po prostu bo jej największym atutem jest brak spiny i konkretne strzały w ryj. I want moar!
- z w i e r z e
- zaczyna szaleć
Re: Odp: THE DEAD GOATS
Właśnie słucham. Rewelacja!!!maciek z klanu pisze:obojetnie dla mnie to 10/10 i najlepszy debiut tego roku !!!!!
Bardzo fajne, ale jakoś nie chce mi się tego słuchać :( Sam nie wiem dlaczego.
- ageless
- zaczyna szaleć
Winyl budziet, 500 sztuk, nie wiadomo jeszcze kiedy.
- Harlequin
A mnie sie bardzo podoba. Buja, buja, buja :) dać troche lepsze brzmienie garów i byłoby miodzio. Czekam na paczuszke.
- zawlekacz
- w mackach Zła
- KAKAESIAK
- rasowy masterfulowicz
Podpisuję się pod tym.Lykantrop pisze:Czapy z głów i uniżenie w pełnej krasie, tak jak Neuropathie zawsze uważałem za przeciętną 2-3 ligę, tak pod szyldem Martwych Kóz ci kolesie wspięli się chyba na wyżyny własnych możliwości. Agresja aż wzbiera, testosteron ścieka z głośników, a jednocześnie dojrzewa myśl, że - kurwa mać - obok takich Bastard Priest czy Interment można już spokojnie stawiać autorów "Path of the Goat". Budujące, nie powiem, Polska erwache - chciałoby się rzecz, patrząc na The Dead Goats, Belzebong, Gówno... Nadzieja jednak umiera ostatnia!
In a world of compromise...some don't
- Atreju
- postuje jak opętany!
- black_lava
- rasowy masterfulowicz
wsłuchałem się w tę płytę i mogie powiedzieć, że jest zajebista. podobują mi się te wstawki etdegejtsowe
"And the scars I will see
Like the face of the moon
Cast no blessings at me
Necro as fuck! "
Like the face of the moon
Cast no blessings at me
Necro as fuck! "