VEMOD
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Lykantrop
- mistrz forumowej ceremonii
Re: VEMOD
Nie, ale sprałem ją na 2 ostatnie Peste Nuary. O istnieniu Alcest się nie dowie, póki ja żyję :D Ale, żeby nie było - szybciej się sprała na nowy Voivod niż ja. Tyle lat pod jednym dachem i w końcu możemy słuchać tych samych płyt. NARESZCIE!
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- manieczki
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
a panicz jak rozpatruje długograja VEMOD?
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
- Lykantrop
Subiektywnie to mogę tego słuchać jak mam chwile zawiechy.
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
-
- weteran forumowych bitew
O to to, sedno.Sodomix pisze:Hehe, ten Vemod nawet fajny, taki lekki, zwiewny, "astralny" wręcz ;) no ale słucha się fajnie chociaż szału nie ma ;) jak ktoś lubi pozdrawiać fiordy to jak najbardziej polecany stuff ;)
Poza tym podoba mi się ich podejście do kwestii transu - mielenie w kólko jednego wyrazistego riffu. Nic mnie tak nie wkurwia jak black metal, w którym pojawia się jakiś fajny hipnotyczny motyw, który w momencie gdy się w niego wkręcam, znika na rzecz innego i już nie wraca.
Fairies wear boots and now you gotta believe me
Yeah I saw it, I saw it, I tell you no lies
Yeah I saw it, I saw it, I tell you no lies
- maciek z klanu
To ostatni Massemord idealny, co? :)
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- maciek z klanu
kurwa przeca ostatni massemord to zabójstwo !!!! castor nie mieszkasz czasem w sosnowcu ?
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- Sova
- rasowy masterfulowicz
podpinam tutaj:
Knokkelklang - Norge, tym razem Oslo nie Nidaros.
pewnie niedługo wyjdzie w Terratur Possessuions, musze sie Ole dopytac czy to bedzie demo, epka czy moze album.
szaleństwa na tym forum pewnie ten song nie zrobi ale jestem pewien ze kilka osób będzie podjaranych, jak ja:
słuchać do końca, najlepiej 3 razy.
pewnie niedługo wyjdzie w Terratur Possessuions, musze sie Ole dopytac czy to bedzie demo, epka czy moze album.
szaleństwa na tym forum pewnie ten song nie zrobi ale jestem pewien ze kilka osób będzie podjaranych, jak ja:
- nicram
Utwór od pierwszej do ostatniej sekundy wspaniały, nie wiem, dlaczego miałby się nie podobać? Daj szybko znać jak będziesz miał.Sova pisze:podpinam tutaj:
all the monsters will break your heart
- Lykantrop
Kurwa, ckliwe to wszystko i pretensjonalne niczym romantyczne westerny amerykańskie z lat 50, ale jakoś tak polubiłem się z tym Vemodem.
- manieczki
Jeszcze polub Alcest i będziemy nie tylko bdb forumowymi, ale ogólnie bdb kolegami!!!:-)))Lykantrop pisze:Kurwa, ckliwe to wszystko i pretensjonalne niczym romantyczne westerny amerykańskie z lat 50, ale jakoś tak polubiłem się z tym Vemodem.
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;