Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
W sumie sam się nie spodziewałem, że będę miał jeszcze ochotę pojechać na jakiś koncert, a tu taka bomba:] Mam nadzieję, że nic się nie spierdoli u mnie odnośnie terminu wyjazdu.
Sova pisze:już pewnie gdzieś to pisałem. Mare na żywo to najwyższy level.
I tego właśnie oczekuję. Z jewtuba nawet widać, jaka jest atmosfera na ich koncertach. Dlatego, jeśli nic nie pierdolnie, jak to czasem bywa, to melduję się w Krakowie (Bo na Mare w Berlinie pewnie nie ma co liczyć, choć byłoby lepiej). Przy okazji zrobię sobie długi weekend:]
Też kurewsko żałuję, że nie będzie ich na całej trasie, a i im się rzadko chce grać dłuższe tournee na starym kontynencie. No, ale Grave Miasma to też jakaś dobra nagroda pocieszenia w zamian :)
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
manieczki pisze:A czy drodzy państwo ugościliby mnie w Krakau i nakarmili gdyby zechciało mi siem ruszyć dupkę? Ale byśmy tyniali i walilililili mmmmmm....
Szukaj u miejscowych, tylko żarcia nie przywoź ze sobą:D Ja akurat po koncercie chyba zabawię jakieś ~ 30 km od Krakowa;)
Z wyjątkiem koszulek i 2óch taśm mam wszystko z tej foty :)
Only pierwsze bicia are real!