Mol pisze:a zauwazyliscie cos odnosnie ostatniego numeru? :)
Przesłucham kilka razy dziś, to się wsłucham.
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Mol pisze:a zauwazyliscie cos odnosnie ostatniego numeru? :)
Nie można słuchać i tego, i tego? Co to za eliminacja, zawody jakieś?Medard pisze:Przesłuchałem i płyta bije, co by jednak nie mówić wypacykowane i delikatne, chociaż niezłe ostatnie Monstrosity.
IB będzie słuchane, Monstrosity usuwam z playlisty. Proste.
To jest oczywiste, ale kol. Medard ma playlistę złożoną z jednej płyty. Chyba musimy to uszanować, choć się z tym nie zgadzamy.Drone pisze:Fajna ta nowa płyta, mocno bujająca. Porównania do nowego MONSTROSITY niedorzeczne - te płyty to dwa odrębne światy.
Tak dokładnie jest, dodam, że lepsze wypiera gorsze .ramonoth pisze:To jest oczywiste, ale kol. Medard ma playlistę złożoną z jednej płyty. Chyba musimy to uszanować, choć się z tym nie zgadzamy.Drone pisze:Fajna ta nowa płyta, mocno bujająca. Porównania do nowego MONSTROSITY niedorzeczne - te płyty to dwa odrębne światy.
odkrycie roku, IB buja :ODrone pisze:Fajna ta nowa płyta, mocno bujająca. Porównania do nowego MONSTROSITY niedorzeczne - te płyty to dwa odrębne światy.
Jestem przeciwny wszelkim awanturom,Drone pisze:Wpłaciłeś na forum?
Mam zgola odmienne zdanie na ten temat. A co do pytania, tego nie da sie jednoznacznie zmierzyc bo kazda ich plyta buja, w tym zespole od zawsze chodzilo o groove i chwytliwosc.Drone pisze:Jesteś chyba uprzedzony. W tematach, które mnie nie interesują albo o których nie mam pojęcia, nie piszę. Które płyty IB bujają bardziej niż ostatnia?