AVULSED
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
Alter Ego
- w mackach Zła
Re: AVULSED
Jak powiedzieli tak zrobili. Cover utworu z drugiego demo Funebre z ciekawym nawiązaniem do jego okładki. Oby tak dalej.
-
Nasum
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Kawałek całkiem fajne odegrany. Xtreem zresztą te drugie demo wydała w formie wznowienia na winylu, o ile dobrze kojarzę
Logo na wzór logo Funebre też fajny pomysł;-)
A co do wyboru - jak usłyszałem, że przeprowadzili prawdziwe wykopaliska i będą zespoły które są owszem znane najzagorzalszym miłośnikom old school death metalu, ale w większości będą to naprawdę zaskakujące nazwy, to jedna z pierwszych myśli pobiegła do Funebre. Potem jednak stwierdziłem, że to chyba zbyt znana nazwa jak na wykopaliska.... I tak trochę zawiedziony jestem - nie muzyką, a wyborem kawałka. Zobaczymy co będzie następne. Chciałbym usłyszeć jakieś "dziwadło" które wydało tylko jedno demo i szczezło. Byłoby ciekawie.
A co do wyboru - jak usłyszałem, że przeprowadzili prawdziwe wykopaliska i będą zespoły które są owszem znane najzagorzalszym miłośnikom old school death metalu, ale w większości będą to naprawdę zaskakujące nazwy, to jedna z pierwszych myśli pobiegła do Funebre. Potem jednak stwierdziłem, że to chyba zbyt znana nazwa jak na wykopaliska.... I tak trochę zawiedziony jestem - nie muzyką, a wyborem kawałka. Zobaczymy co będzie następne. Chciałbym usłyszeć jakieś "dziwadło" które wydało tylko jedno demo i szczezło. Byłoby ciekawie.
-
Alter Ego
- w mackach Zła
Obstawiałbym zespoły typu Nephritis, Monstrosity, Anguish, Faltomy, Endermic, Felcorn, Pestigore, Rectum, Repulse, Cartilage, Interment z Finlandii, Hydr Hydr, Suffocation, Amputation, Balvaz, Phobia z Norwegii, Belsebub, Altar, Devourment, Crematory, Nosferatu, Nirvana 2002, Traumatic, Exempt, Hetsheads, Darkified, Eternal Darkness ze Szwecji.
- Żułek
ciekawe czy ktoś by załapał gdyby nie pisali że to covery i takie solidne wykopaliska zrobili 
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
-
Alter Ego
- w mackach Zła
Byłby to ciekawy eksperyment. Z pewnością zakończony sukcesem i zrobieniem psikusa słuchaczom, tak jak wielu "wyjadaczy" nabrało się, że "Hymns of Misanthropy" to nowy album Cadaver, a nie wersja "...in Pains".
-
Nasum
Kolejny numer. Też zaskoczenia nie ma.
- Bloodcult
- mistrz forumowej ceremonii
-
Alter Ego
- w mackach Zła
Nieźle. Nie przepadam za coverowaniem, ale ta koncepcja jest bardzo interesująca.
- Żułek
basik tam basik ze basik jak basik brzęczy i buczy jak ta lala ale ogólnie fajnie to brzmi
po ostatnim melodyjkowym koszmarku miła odmiana na
po ostatnim melodyjkowym koszmarku miła odmiana na
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.