TEMPLE NIGHTSIDE
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- dzik
- zahartowany metalizator
- nicram
Re: TEMPLE NIGHTSIDE
Spoko sam polowałem na to kto to będzie miał. Ogólnie to szybko zeszło. 

all the monsters will break your heart
- Kilgore
- weteran forumowych bitew
- nicram
Tak, ale CD w preorderze. Rano CD już nie było.
- Ascetic

dobrze nie spojrzałem i się sfrajerowałem. bo pozostałe pozycje to trochę tak wziąłem, bo 1 cd brać to jakoś tak ni w pizde ni w oko. ehh

Ostatnio zmieniony 16-08-2020, 18:29 przez Ascetic, łącznie zmieniany 1 raz.
lys på slutten av lys
- Drone
- mistrz forumowej ceremonii
O masz, zamiast przeglądać tematy muzyczne, człowiek przepycha się o jakieś głupoty światopoglądowe i przeocza takie coś. No nic.
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
- SATYROS
- w mackach Zła
- nicram
Właśnie wpadła paka od Hellthrashera, a w niej m.in. bohaterowie tego tematu i ich najnowsze dzieło. Od razu w uszy rzuca się niesamowicie wręcz czytelne brzmienie. Prawie wszystko słychać...
To oczywiście żarcik, bo ogólnie jest jednak nieczytelnie, ale przy odpowiedniej głośności idzie się domyślić gitar.
Mocno kryptycznie, przebojowo i do przodu. Czuję, że jest dobrze.

- dzik
Wczoraj do mnie doszła płytka. Jest nawet bardzo dobrze.
dobry kościół to kościół spalony
- Deathhammer66
- w mackach Zła
Słuchałem zaledwie dwa razy, ale rzuciła mi się w uszy różnorodność tego materiału. Na pewno nie jest jednostajnie i cały czas coś się dzieje. No i są riffy, to nie jest bezkształtny gruz. Chaotyczne, przywodzące na myśl war metal solówki, jebiące zgnilizną zwolnienia z krypty, z jeszcze innej strony fragmenty chwytliwe niczym śmierć metal starej szkoły. Brzmienie idealne. W miarę czytelne, ale też odpowiednio zasyfione. Będzie słuchane. Poprzednie materiały znam średnio, a uczciwie mówiąc praktycznie w ogóle. Ta nowa płyta zachęciła mnie jednak, by wsłuchać się im uważniej.
- Ascetic
ps. ale Hekatomb to jednak wypada nadrobić.
co do zdania z różnorodnością. eee. w przypadku tego bandu to dla mnie mogą mielić kilka motywów non stop. różnorodności jakby niekoniecznie tożsama z tym sposobem grania a i średnio pożądana. ale co kto lubi. dobra nie czepaim się. grunt, że jest ten sam klimat, ta sama aura, ten sam duch.
co do zdania z różnorodnością. eee. w przypadku tego bandu to dla mnie mogą mielić kilka motywów non stop. różnorodności jakby niekoniecznie tożsama z tym sposobem grania a i średnio pożądana. ale co kto lubi. dobra nie czepaim się. grunt, że jest ten sam klimat, ta sama aura, ten sam duch.
lys på slutten av lys
- Kilgore
Doszło i do mnie, mój egzemplarz jest taki krzywy że patrząc na igłę przychodzi na myśl zimowa olimpiada, a konkretnie jazda po muldach.
Wyobraź sobie że zawsze masz czas
- Deathhammer66
- w mackach Zła
Jest różnorodność w obrębie "mrocznego death metalu", gruzu, zwał jak zwał. Nie jest to jednostajne granie, to miałem na myśli. A nie, że od razu heavy metalowe solówki czy rytmiczne, thrashowe umpa-umpaAscetic pisze: ↑20-08-2020, 16:00ps. ale Hekatomb to jednak wypada nadrobić.

-
- rasowy masterfulowicz
znowu w HELLTRASHER
- Stoigniew
jak ktoś jeszcze nie ma to ostatnia płyta w bardzo konkurencyjnej cenie leży w Garazelu
https://www.utsogp.pl/temple-nightside- ... -2679.html
https://www.utsogp.pl/temple-nightside- ... -2666.html
https://www.utsogp.pl/temple-nightside- ... -2679.html
https://www.utsogp.pl/temple-nightside- ... -2666.html
-
- postuje jak opętany!
nom, cena zacna
- maciek z klanu
Garazel ma zajebiste ceny z ib. W sumie nie tylko te
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- TheDude
-
Chory pojebaniec.....zresztą jak KAŻDY kto interesuje się dziećmi w ujęciu seksualnym.
Moszna przybita grubym ćwiekiem do drewnianego mostu i nóz położony obok w zasięgu ręki - jedna ze słusznych kar na początek wymierzania sprawiedliwości za takie i podobne przewiny.
Moszna przybita grubym ćwiekiem do drewnianego mostu i nóz położony obok w zasięgu ręki - jedna ze słusznych kar na początek wymierzania sprawiedliwości za takie i podobne przewiny.