TOMB MOLD
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- December
- postuje jak opętany!
Re: TOMB MOLD
http://listen.20buckspin.com/album/mano ... nite-forms" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- rozkręca się
December pisze:http://listen.20buckspin.com/album/mano ... nite-forms
dzięki
- December
- postuje jak opętany!
https://www.dodax.pl/pl-pl/muzyka-cd-dv ... 2CU63I9IF/" onclick="window.open(this.href);return false;
- Harlequin
- mistrz forumowej ceremonii
A Sybir cos pisal, ze na bandcampie wisi, że juz prawie sold out.December pisze:https://www.dodax.pl/pl-pl/muzyka-cd-dv ... 2CU63I9IF/
Jest w tej płycie coś takiego, że słucham, z każdym odsłucham wyłapuje jakies małe, inne niuanse, a i tak mam wrazenie, że odbijam się od całości, nie pozwala mi ona poznać się od razu, wyłozyc kart na stół. W slucham sie w riff, nie zapamiętam jak idzie perka, skupie sie na riffie, zmianie tempa, nie zwróce uwagi na inny detal. jestem szczerze zachwycony i pełen podziwu dla tego wydawnictwa, czuje w tej płycie rywala, którego chcę rozkminic na czynniki pierwsze.
-
- w mackach Zła
Taaa...December pisze:https://www.dodax.pl/pl-pl/muzyka-cd-dv ... 2CU63I9IF/
Data dostawy: pomiędzy 19, czerwca, wtorek a 21, czerwca, czwartek
Ten Dodax to wirtualnie ma magazyn wielkości ermitażu, w rzeczywistości zamknięty pewnie jest ze stanem faktycznym w pokoju 4 na 4. Na wszystkie trzy zamówienia NIGDY nie mieli praktycznie niczego na stanie.
- Sybir
O winylach żem Ci pisał :/Harlequin pisze:A Sybir cos pisal, ze na bandcampie wisi, że juz prawie sold out.December pisze:https://www.dodax.pl/pl-pl/muzyka-cd-dv ... 2CU63I9IF/
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- December
- postuje jak opętany!
Kilka razy tam zamawialem.Co prawda czas realizacji jest 2-3 tygodnie ale zawsze zamówienia były zrealizowane.Necropunk pisze:Taaa...December pisze:https://www.dodax.pl/pl-pl/muzyka-cd-dv ... 2CU63I9IF/
Data dostawy: pomiędzy 19, czerwca, wtorek a 21, czerwca, czwartek
Ten Dodax to wirtualnie ma magazyn wielkości ermitażu, w rzeczywistości zamknięty pewnie jest ze stanem faktycznym w pokoju 4 na 4. Na wszystkie trzy zamówienia NIGDY nie mieli praktycznie niczego na stanie.
Natomiast w Fanie nigdy nic nie udało mi się kupić,zawsze zwracali kasę
-
- w mackach Zła
Fan też zaczął ostatnio ciąć w chuja. Zamówiłem Deiquisitor i całą dyskografię Unce Acid. Wujków jedynym dystrybutorem w kraju był Mystic, a jako, że fan.pl mieli ciut lepszą cenę to - co mi tam - zobaczymy. W międzyczasie zauważyłem, że 3/4 pozycji zeszło ze stanu u Wardzały i czekałem już tylko na maila, że sorry winetou, taki mamy klimat, nie damy rady, dziengi zwracamy. Tymczasem po 45 dniach czekania (mimo, że był czas do 7 dni podany) nadal twierdzą, że "realizują". Jeśli realizują i ściągają to z UK to kompletnie im się to zamówienie nie kalkuluje, więc... albo odszczekam niedługo swoje słowa zwątpienia albo upomnę się w razie niepowodzenia, żeby mi przelali hajs z procentami, bo pożyczek na 0% nie udzielam :)
- Harlequin
Co do dodax to to ostatnio mi zwrócili hajc za koszul Rush, nie udało im sie sprowadzić.
Coś za duzy offtop sie zrobił o TM
Coś za duzy offtop sie zrobił o TM
- Sybir
O, i poszły wszystkie (na razie) winylki.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
-
- postuje jak opętany!
Przecież w fanie placi się dopiero po skompletowaniu zamówieniaNecropunk pisze:Fan też zaczął ostatnio ciąć w chuja. Zamówiłem Deiquisitor i całą dyskografię Unce Acid. Wujków jedynym dystrybutorem w kraju był Mystic, a jako, że fan.pl mieli ciut lepszą cenę to - co mi tam - zobaczymy. W międzyczasie zauważyłem, że 3/4 pozycji zeszło ze stanu u Wardzały i czekałem już tylko na maila, że sorry winetou, taki mamy klimat, nie damy rady, dziengi zwracamy. Tymczasem po 45 dniach czekania (mimo, że był czas do 7 dni podany) nadal twierdzą, że "realizują". Jeśli realizują i ściągają to z UK to kompletnie im się to zamówienie nie kalkuluje, więc... albo odszczekam niedługo swoje słowa zwątpienia albo upomnę się w razie niepowodzenia, żeby mi przelali hajs z procentami, bo pożyczek na 0% nie udzielam :)
- dzik
- zahartowany metalizator
No dokładnie.abstract pisze:Przecież w fanie placi się dopiero po skompletowaniu zamówieniaNecropunk pisze:Fan też zaczął ostatnio ciąć w chuja. Zamówiłem Deiquisitor i całą dyskografię Unce Acid. Wujków jedynym dystrybutorem w kraju był Mystic, a jako, że fan.pl mieli ciut lepszą cenę to - co mi tam - zobaczymy. W międzyczasie zauważyłem, że 3/4 pozycji zeszło ze stanu u Wardzały i czekałem już tylko na maila, że sorry winetou, taki mamy klimat, nie damy rady, dziengi zwracamy. Tymczasem po 45 dniach czekania (mimo, że był czas do 7 dni podany) nadal twierdzą, że "realizują". Jeśli realizują i ściągają to z UK to kompletnie im się to zamówienie nie kalkuluje, więc... albo odszczekam niedługo swoje słowa zwątpienia albo upomnę się w razie niepowodzenia, żeby mi przelali hajs z procentami, bo pożyczek na 0% nie udzielam :)
dobry kościół to kościół spalony
- nagrobek
że tak jeszcze wpierdole offtopa. w dodax zamawiałem wiele razy bo mają spoko ceny i zero wtopy do tej pory. chyba. że jesteś typem z gatunku "kurwa, wczoraj po południu zamówiłem i listonosz dzisiaj rano nie zapukał, jak to możliwe" - to odpuść.
- Mol
lol, to opinia czy fakt bo nie jestem pewien? ;)Harlequin pisze:Powiedzmy sobie szczerze: w tym roku nie ukazał się lepszy death metal i myślę, że nie bedzie przekłamaniem stwierdzenie, że ciężko będzie ten album przebić.
- Harlequin
Zawsze opinia Kuba, zawsze :) Ale faktycznie, w tym roku, póki co nic mną tak nie pozamiatało, pryz całej mojej sympatii do kilku pozycji, którymi się tu ostatnio jarałem. Swoją drogą, słuchałes?Mol pisze:lol, to opinia czy fakt bo nie jestem pewien? ;)Harlequin pisze:Powiedzmy sobie szczerze: w tym roku nie ukazał się lepszy death metal i myślę, że nie bedzie przekłamaniem stwierdzenie, że ciężko będzie ten album przebić.
- Sybir
Mol, nie ufaj mi - on przyjął taką strategię prania! To taki aksamitny ekspert ;)
-
Fajna płyta, taka na 4 nawet jak dla mnie, ale niczym specjalnym nie wyprzedza takich nazw jak chociażby Engulfed czy Phrenelith, czyli fajnego death metalu dla miłośników gatunku.
- Sybir
Ale na 4 w jakiej skali? :D
-
szkolnej
- Sybir
OK, nie potępiam tego. Już się bałem się, że wyskoczysz z pentatoniczną :D