DESASTER
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Lykantrop
- mistrz forumowej ceremonii
Re: DESASTER
Live Art Ci ściągnie przecież.
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- Pöstmörtem
- postuje jak opętany!
jak będą gdzieś grali na starym kontynencie to się przejadę. chociażby żeby tshirt kupić bo nigdzie nie mogę dorwać.
Ja mam razem z "20 Years of Total Desaster", ale jakoś szkoda mi w nim chodzić. Tylko ja mam opory przed założeniem koszulki, która została dołączona do płyty? :)
Tak czy siak zagrać u nas pewnie nigdy nie zagrają, a już na pewno nie, gdy za organizację ich koncertu Live Art się weźmie. :)
Nie wiem po czym wnosisz? O Aura Noir było głośno - pisano o nich we wszystkich magazynach muzycznych jako o thrashowym projekcie muzyka z Mayhem. Ich debiutancka płyta została wydana przez Mystic na kasecie. Z kolei o Desaster to tylko w jakiś zinach czytałem - zawsze traktowałem ich jako mniej znaną, bardziej podziemną kapelę. Chociaż może to się z czasem zmieniło - w końcu podpisali papiery z Metal Blade Records.Czesław pisze:Myślę że jest dokładnie na odwrót, chociaż należało by się spodziewać podobnej frekwencji na obu gigach.
Tak czy siak zagrać u nas pewnie nigdy nie zagrają, a już na pewno nie, gdy za organizację ich koncertu Live Art się weźmie. :)
- Pöstmörtem
- postuje jak opętany!
Też bym nie założył. Musisz sprawdzać jak się wymieniasz czy nie była noszona. Wąchaj.Maria Konopnicka pisze:Tylko ja mam opory przed założeniem koszulki, która została dołączona do płyty? :)
- Czesław
- rasowy masterfulowicz
Nawet wskazane jest nie chodzenie, jeśli zamierzasz potem sprzedać z zyskiem. Uważaj też żeby przypadkiem naszywki nie przykleić albo naklejki nie przyszyć, bo w ogóle nikt nie kupi.Maria Konopnicka pisze:ja mam razem z "20 Years of Total Desaster" ale jakoś szkoda mi w nim chodzić. Tylko ja mam opory przed założeniem koszulki, która została dołączona do płyty ? :)Pöstmörtem pisze:jak będą gdzieś grali na starym kontynencie to się przejadę. chociażby żeby tshirt kupić bo nigdzie nie mogę dorwać.
Sprzedawać nie będę - chyba, że ktoś kiedyś po mojej śmierci :)
- Czesław
- rasowy masterfulowicz
No to nie wiem, słuchaj płyty i noś koszulki, chyba od tego są.
- Duvelor
- weteran forumowych bitew
Raczej nie, ale z drugiej strony, zastanów się... dlaczego dołącza się koszulkę do płyty / płyt / boxu / samochodu / kredytu? Po to byś ją nosił, był dumny, a inni mogli podziwiać! :)Maria Konopnicka pisze:Tylko ja mam opory przed założeniem koszulki, która została dołączona do płyty ? :)
A jakbyś kupił np. IMMORTAL i dołożyliby do płyty ciepłe zimowe rękawice... co wtedy?
𝕮𝖔𝖗𝖔𝖓𝖊𝖗
No! Albo leginsy z dziurą w kroku :DDuvelor pisze: A jakbyś kupił np. IMMORTAL i dołożyliby do płyty ciepłe zimowe rękawice... co wtedy?
- Duvelor
Ale mu pomieszasz... Burzysz mu "gadżetowy" światopogląd :) Zima, spodnie wycięte w kroczu, rękawiczki bez palców, koszulka, zima, zbroja (zimna metalowa zbroja), nagi tors, zima... Conflagrator, daj spokój! On założy tę koszulinę pod kolczugę! :)
𝕮𝖔𝖗𝖔𝖓𝖊𝖗
- metalized
Graja 16/17 glutnia w Holandii :DPöstmörtem pisze:jak będą gdzieś grali na starym kontynencie to się przejadę. chociażby żeby tshirt kupić bo nigdzie nie mogę dorwać.
P.J.E.C.
- Pöstmörtem
- postuje jak opętany!
easy jet lub ryanair będzie musiał pomóc się teleportować i stawić.metalized pisze:Graja 16/17 glutnia w Holandii :D
- metalized
Nowy kawałek Desaster do odsłuchu http://www.metalblade.com/desaster/. Rapu niestety nima ni wuja. Preordować juz mozna - wyrzygany ma zostać 28 februara. sie kupi i tyle!!
P.J.E.C.
Ani to transgresywne, ani punk rocka nie grają żeby można było nad muzycznym atawizmem skórą poruszać. 2/10.
- Block69
- zahartowany metalizator
Spoko ino kiedyś mieli więcej brudu i siary. Tego mi brakuje w tym nowym numerze. Chyba, że to najspokojniejszy kawałek na płycie to OK.
PENIS METAL
- maciek z klanu
no ładnie 28 lutego nowy desaster i aura noir
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
-
- w mackach Zła
a skąd ta informacja że Aura Noir 28.02 ?
- maciek z klanu
Sorry, pomylilem sie. :)) 23 marzec, a kolo 20-tego lutego ma wyjsc reedycja 2-go albumu Norwegow. :p
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
-
- w mackach Zła
no fakt też sprawidziłem najpierw w lutym reedycja dwójki, a póżniej w marcu nowa płyta