BOLT THROWER
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- rasowy masterfulowicz
- twoja_stara_trotzky
- mistrz forumowej ceremonii
Re: BOLT THROWER
Ja nie narzekam, ja tylko suche fakty przedstawiam, mnie ten zespół generalnie nie obchodzi. :DMort pisze:kazdy srednio rozgarniety i slyszacy czlowiek z latwoscia wychwyci roznice miedzy Eaten Back to Life, Tomb of the Mutilated a Gore Obsessedjest w tym ziarnko prawdy, na Vile wypracowali styl w ktorym rzezbia po dzis dzien, ale robia to tak dobrze, ze nie ma co narzekactwoja_stara_trotzky pisze:różni się... ale gdzieś tak od Vile nagrywają ciągle ten sam krążek
Ile razy przesłuchałeś ostatnią płytę Cannibal Corpse? Tak z ręką na sercu.twoja_stara_trotzky pisze:różni się... ale gdzieś tak od Vile nagrywają ciągle ten sam krążek - raz lepiej (Gore Obsessed), a raz gorzej (Kill).
Której płyty z ich dyskografii słuchałeś najwięcej i ile razy to mogło być? :)
Kurwa! Tymi Cannibalami już drugi temat zaśmiecamy, ale niech tam...
- Headcrab
- weteran forumowych bitew
- Kontakt:
Czy Gore Obsessed i Gallery of Suicide niczym nie różnią się od siebie?
Ỏ̷͖͈̞̩͎̻̫̫̜͉̠̫͕̭̭̫̫̹̗̹͈̼̠̖͍͚̥͈̮̼͕̠̤̯̻̥̬̗̼̳̤̳̬̪̹͚̞̼̠͕̼̠̦͚̫͔̯̹͉͉̘͎͕̼̣̝͙̱̟̹̩̟̳̦̭͉̮̖̭̣̣̞̙̗̜̺̭̻̥͚͙̝̦̲̱͉͖͉̰̦͎̫̣̼͎͍̠̮͓̹̹͉̤̰̗̙͕͇͔̱͕̭͈̳̗̭͔̘̖̺̮̜̠͖̘͓̳͕̟̠̱̫̤͓͔̘̰̲͙͍͇̙͎̣̼̗̖͙̯͉̠̟͈͍͕̪͓̝̩̦̖̹̼̠̘̮͚̟͉̺̜͍͓̯̳̱̻͕̣̳͉̻̭̭̱͍̪̩̭̺͕̺̼̥̪͖̦
- twoja_stara_trotzky
Różni to się Johnny Cash od Napalm Death. :D
Nie wiem której... nie liczę, ale najczęściej słuchałem tych, które mi się najbardziej podobały, czyli pierwszych czterech, Vile i Gore Obsessed. Ostatniej słuchałem nie więcej niż 4-5 razy. Nie mam siły na słuchanie płyt, które NIC nie wnoszą.Maria Konopnicka pisze:Ile razy przesłuchałeś ostatnią płytę Cannibal Corpse? Tak z ręką na sercu.twoja_stara_trotzky pisze:różni się... ale gdzieś tak od Vile nagrywają ciągle ten sam krążek - raz lepiej (Gore Obsessed), a raz gorzej (Kill).
- Melepeta
- w mackach Zła
A tu znowu napinka, tłumaczenia, prośby i lamenty. Słuchać , wymachiwać kopytami, cząchać dynią \m/
Six o clock.
Nie wierzę, że ostatnią płytę Cannibali przesłuchałeś 4-5 razy. Jestem prawie pewien, że przesłuchałeś ją raz, góra dwa razy. A najpewniej to do połowy i wyłączyłeś...twoja_stara_trotzky pisze:Nie wiem której... nie liczę, ale najczęściej słuchałem tych, które mi się najbardziej podobały, czyli pierwszych czterech, Vile i Gore Obsessed. Ostatniej słuchałem nie więcej niż 4-5 razy. Nie mam siły na słuchanie płyt, które NIC nie wnoszą.
- twoja_stara_trotzky
a ja ci nie wierzę, że lubisz Cannibali, na pewno kłamiesz, żeby mnie wkurwić :D
za karę ci płyt nie wyślę przed weekendem :D
za karę ci płyt nie wyślę przed weekendem :D
- Kurt
- rasowy masterfulowicz
Nie oczekuję czegoś co przewyższy te płyty. Wystarczy, że nie będzie wstydu z tego krążka, bo w przypadku tego zespołu to i tak oznacza doskonały death metalowy krążek, a po tych kolejnych po ww. płytach - moim zdaniem - wstydu nie ma. Zatem, nie przesadzaj. ;)twoja_stara_trotzky pisze:gdyby tak uczciwie od zawsze podchodzili do sprawy, to po Warmaster / IV Krucjacie by już nic nie nagrali :D
The madness and the damage done.
- KreatoR
Teraz tutaj dalej to samo wałkujecie? Nosz kurwa, weźcie załóżcie kolejny topic z Versusem w temacie.twoja_stara_trotzky pisze:Nie wiem której... nie liczę, ale najczęściej słuchałem tych, które mi się najbardziej podobały, czyli pierwszych czterech, Vile i Gore Obsessed. Ostatniej słuchałem nie więcej niż 4-5 razy. Nie mam siły na słuchanie płyt, które NIC nie wnoszą.Maria Konopnicka pisze:Ile razy przesłuchałeś ostatnią płytę Cannibal Corpse? Tak z ręką na sercu.twoja_stara_trotzky pisze:różni się... ale gdzieś tak od Vile nagrywają ciągle ten sam krążek - raz lepiej (Gore Obsessed), a raz gorzej (Kill).
Dobra, tak naprawdę Cannibal Corpse to przeciętny zespół. :)))twoja_stara_trotzky pisze:za karę ci płyt nie wyślę przed weekendem :D
- Bolt
Mam co prawda trochę za małą wiedzę, żeby pisać na forum (ani takiej babki jak Mariusz :( ), ale przykro mi się robi, że zasyfiacie temat o takim wspaniałym zespole. Ja rozumiem, nie w cenie tutaj dla niektórych, co wolą ambitną muzykę od Bolt Throwera po IV Krucjacie, ale proszę Was o jedno - nie róbcie krzywdy takiemu prostemu człowiekowi jak ja. Ja lubię poczytać masterfula i to bardzo nawet. Bolt Throwera też lubię bardzo. Wchodzę sobie do tematu o tym zespole, bo memu serduszku bliski - a tutaj gadacie o Cannibal Corpse, a jeden jeszcze dogryza Anglikom. Okażcie serca :(
I was born in this town
Live here my whole life
Probably come to die in this town
Live here my whole life
Never anything to do in this town
Live here my whole life
Live here my whole life
- Bolt
:D:D:D
I was born in this town
Live here my whole life
Live here my whole life
Live here my whole life
Live here my whole life
- Headcrab
- Kontakt:
Kurde, że też o tym nie pomyślałem przed rejestracją.Bolt pisze:Mam co prawda trochę za małą wiedzę, żeby pisać na forum
Ỏ̷͖͈̞̩͎̻̫̫̜͉̠̫͕̭̭̫̫̹̗̹͈̼̠̖͍͚̥͈̮̼͕̠̤̯̻̥̬̗̼̳̤̳̬̪̹͚̞̼̠͕̼̠̦͚̫͔̯̹͉͉̘͎͕̼̣̝͙̱̟̹̩̟̳̦̭͉̮̖̭̣̣̞̙̗̜̺̭̻̥͚͙̝̦̲̱͉͖͉̰̦͎̫̣̼͎͍̠̮͓̹̹͉̤̰̗̙͕͇͔̱͕̭͈̳̗̭͔̘̖̺̮̜̠͖̘͓̳͕̟̠̱̫̤͓͔̘̰̲͙͍͇̙͎̣̼̗̖͙̯͉̠̟͈͍͕̪͓̝̩̦̖̹̼̠̘̮͚̟͉̺̜͍͓̯̳̱̻͕̣̳͉̻̭̭̱͍̪̩̭̺͕̺̼̥̪͖̦
- Bolt
To był pewnie zryw serca, jak i u mnie. Znaczy konto miałem wcześniej (jakoś tak wyszło), ale dzisiaj zakrzyknąłem do boju patrząc na to co zrobiono z tematem.
I was born in this town
Live here my whole life
Live here my whole life
Live here my whole life
Live here my whole life
- twoja_stara_trotzky
ledwo się przełamał, a już spamuje :DDDDD
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
NIe patrz na to, wiedza nie jest tak wazna jak kwiecisty i opisowy jezyk. Stosuj wybujala ornamentyke i wyszukane figury retoryczne a wyznawcow nawet znajdziesz, nie tylko akceptacje.Bolt pisze:To był pewnie zryw serca, jak i u mnie. Znaczy konto miałem wcześniej (jakoś tak wyszło), ale dzisiaj zakrzyknąłem do boju patrząc na to co zrobiono z tematem.
woodpecker from space
- KreatoR
Time Bomb!!!Bolt pisze:konto miałem wcześniej (jakoś tak wyszło), ale dzisiaj zakrzyknąłem do boju
- Edinazzu
Nie ma tematu o CANNIBAL CORPSE?Maria Konopnicka pisze:ile razy przesłuchałeś ostatnią płytę Cannibal Corpse? Tak z ręką na sercu.twoja_stara_trotzky pisze:różni się... ale gdzieś tak od Vile nagrywają ciągle ten sam krążek - raz lepiej (Gore Obsessed), a raz gorzej (Kill).
Której płyty z ich dyskografii słuchałeś najwięcej i ile razy to mogło być ? :)
"Volenti non fit iniuria" - Chcącemu nie dzieje się krzywda