BRUJERIA
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: BRUJERIA
https://www.mystic.pl/plyty_cd,brujeria ... ,25367.htm" onclick="window.open(this.href);return false;
53 złote - jeżeli płyta okaże się tak dobra jak to się po cichu tu i ówdzie mówi, to sądzę, że to niewygórowana cena.
53 złote - jeżeli płyta okaże się tak dobra jak to się po cichu tu i ówdzie mówi, to sądzę, że to niewygórowana cena.
- Anthropophagus
- w mackach Zła
- Lokalizacja: Kondominium Rosyjsko-Niemieckie pod Żydowskim zarządem powierniczym
Niestety płyta jest co najwyżej dobra, zdecydowanie ich najsłabszy LP, parę niezłych wałków, reszta zapychaczy, generalnie całościowo jest to dużo słabsze od wszystkiego co wcześniej nagrali, bez porównania. Niestety moje rokowania z pierwszej strony tego tematu, z przed 1,5 roku się sprawdziły, szkoda w chuj :/
"Dla mnie to jest naród zesrany a nie naród wybrany".
- Piotr Rybak
- Piotr Rybak
- Anthropophagus
- w mackach Zła
- Lokalizacja: Kondominium Rosyjsko-Niemieckie pod Żydowskim zarządem powierniczym
- Piotr Rybak
- Piotr Rybak
- mikey
- rozkręca się
Biali ludzie słuchający kapeli śpiewa o Matando Gueros to dopiero fenomen:)
Mgwah - With Hearts Towards Danone. 

- Bloodcult
- mistrz forumowej ceremonii
Pomysł zamknięcia granic przed meksykańską przestępczością bardzo oburzył zespół który za sceniczny wizerunek wybrał meksykańskich przestępców. Fajnie jakby ich dla przykładu deportował :D
- Anthropophagus
- w mackach Zła
Nie większy niż wyborcy PiS ;) Mata un güero - przecież biała jebana rasa niewolników sama się o to prosi ;) Także nie płaczcie poprawni politycznie pendejos - Satanas de cuida polaco cabrónes!mikey pisze:Biali ludzie słuchający kapeli śpiewa o Matando Gueros to dopiero fenomen:)
- Piotr Rybak
- Piotr Rybak
- ultravox
- zahartowany metalizator
Nie większy niż ludzie słuchający black metalowych kapel śpiewających o tym, że ludzkość powinna zginąć ;) Właściwie nawet mniejszy, bo ten tytuł to był w dużej mierze wygłup i prowokacja.mikey pisze:Biali ludzie słuchający kapeli śpiewa o Matando Gueros to dopiero fenomen:)
A co do koszulek i piosenek anty-Trump, to niestety dla Brujerii Trump jest górą i nie zanosi się na to, żeby miało się to w najbliższym czasie zmienić ;)
-
- postuje jak opętany!
Biali ludzie w tym zespole grają, nawet go zakładali...
Ciekawe jaki będzie wybór merczu na koncercie z Napalmami. Trumpowe koszulki akurat takie se do noszenia (choć kolekcjonersko może być kiedyś rarytas), ale parę innych wzorów fajnych.
Ciekawe jaki będzie wybór merczu na koncercie z Napalmami. Trumpowe koszulki akurat takie se do noszenia (choć kolekcjonersko może być kiedyś rarytas), ale parę innych wzorów fajnych.
Ja wiem czy tak "niestety"? Mają dzięki temu dość wyraźny element do wobec którego mogą się ustawić w opozycji, co z kolei ma wpływ na wyrazistość przekazu i ogólną nośność marketingową... Niewykluczone że są nawet zadowoleni, na trochę tego tematu wystarczy, zwłaszcza jak Trump ruszy z budową muru itp.ultravox pisze: A co do koszulek i piosenek anty-Trump, to niestety dla Brujerii Trump jest górą i nie zanosi się na to, żeby miało się to w najbliższym czasie zmienić ;)
- IMP-|-OUS
- weteran forumowych bitew
[youtube][/youtube]
-
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- SadoGoat666
- postuje jak opętany!
Właśnie oglądam trzeci sezon Ozarka a tam Marty katowany Brujerią 

-
Mocno przeciętny ten kawałek.
- iGrinder
- postuje jak opętany!
Taki wyizolowany
Those who don't wear the Devil's Mark shall burn in Crematories of Eternal Hell
-
Miałki po prostu. Dla mnie bez życia, i nie mam zbytnio ochoty do niego wracać.
-
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
-
Średnie, ale dam szansę.
- frankmullen
- postuje jak opętany!
Czemu średnie? Mi się podoba. Nie jest to poziom Asesino, ale tragedii nie ma.
- Żułek
takie se, kawałek covidowy podobał się bardziej 

Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
- Żułek

Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
- 10,5
- postuje jak opętany!