NECROPHOBIC
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- H-K44
- weteran forumowych bitew
Re: Necrophobic
"Death to All" słuchałem przedwczoraj, wczoraj, dzisiaj... Kurde ta płyta jest kapitalna! Wciąga jak cholera. Żadnych słabych punktów, żadnych zapychaczy, czysta moc! Jak dla mnie, na razie, najlepszy album 2009 roku...
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you... Stranger
-
- zaczyna szaleć
Tak a propos,orientuje się ktoś po ile"chodzą" dwie pierwsze płyty, (the nocturnal silence & darkside) wydania Black Mark?
.
.
- H-K44
Około 100zł za jedną.
- pogodancer
Z tego co pamiętam to na allegro Nocturnal Silence regularnie schodził za gruuuubo ponad 100 zł, Darkside połowę z tego, na egaju można spokojnie kupić obie za stówkę i jeszcze przesyłkę opłacićhaath pisze:Tak a propos,orientuje się ktoś po ile"chodzą" dwie pierwsze płyty, (the nocturnal silence & darkside) wydania Black Mark?
.
- TORTURER
- w mackach Zła
- Duvelor
Niestety tak dobrze nie ma. Nie kupisz pierwszego bicia debiutu za 5 dyszek.pogodancer pisze:Z tego co pamiętam to na allegro Nocturnal Silence regularnie schodził za gruuuubo ponad 100 zł, Darkside połowę z tego, na egaju można spokojnie kupić obie za stówkę i jeszcze przesyłkę opłacićhaath pisze:Tak a propos,orientuje się ktoś po ile"chodzą" dwie pierwsze płyty, (the nocturnal silence & darkside) wydania Black Mark?
.
𝕮𝖔𝖗𝖔𝖓𝖊𝖗
-
H-K44 pisze:"Death to All" słuchałem przedwczoraj, wczoraj, dzisiaj... Kurde ta płyta jest kapitalna! Wciąga jak cholera. Żadnych słabych punktów, żadnych zapychaczy, czysta moc! Jak dla mnie, na razie, najlepszy album 2009 roku...
osłuchałem dobrze ten album i zdecydowanie z 6/10 na jakieś 8,5/10.moze nawet 9/10.
zdecydowanie niedoceniony album w 2009 roku.moge podpisac sie pod twoja opinią.
- Duvelor
Gdzieś już pisałem, że dla mnie to była najlepsza płyta w 2009 roku. Obok Count Raven "Mammons War". Ostatni Necrophobic zabija swoją bezpośredniością...kakademona pisze:H-K44 pisze:"Death to All" słuchałem przedwczoraj, wczoraj, dzisiaj... Kurde ta płyta jest kapitalna! Wciąga jak cholera. Żadnych słabych punktów, żadnych zapychaczy, czysta moc! Jak dla mnie, na razie, najlepszy album 2009 roku...
osłuchałem dobrze ten album i zdecydowanie z 6/10 na jakieś 8,5/10.moze nawet 9/10.
zdecydowanie niedoceniony album w 2009 roku.moge podpisac sie pod twoja opinią.
𝕮𝖔𝖗𝖔𝖓𝖊𝖗
- kosteq
- zaczyna szaleć
nigdy specjalnie się nie podniecałem tym zespołem, natomiast przyznaję, że najnowszy krążek daje radę. Wybitne to to nie jest, ale całkiem przyjemnie kopie po pośladkach.
Without the risk, there's no reward
We must experiment on our wards
To elevate our science
We will operate in defiance
We must experiment on our wards
To elevate our science
We will operate in defiance
- H-K44
Zgadza się.kakademona pisze:zdecydowanie niedoceniony album w 2009 roku.moge podpisac sie pod twoja opinią.H-K44 pisze:"Death to All" słuchałem przedwczoraj, wczoraj, dzisiaj... Kurde ta płyta jest kapitalna! Wciąga jak cholera. Żadnych słabych punktów, żadnych zapychaczy, czysta moc! Jak dla mnie, na razie, najlepszy album 2009 roku...
I tu też się zgadza.Wishman pisze:Ostatni Necrophobic zabija swoją bezpośredniością...

-
to jest to co napisałeś.brak mielizn, słabszych momentów, ani jednego słabszego kawałka,
dla mnie ta płyta kojarzy sie z ostatnim marduk.po prostu niszczy od pierwszej do ostatniej minuty.monolit.
dla mnie obok funebrarum najlepszy death metal 2009 roku.
dla mnie ta płyta kojarzy sie z ostatnim marduk.po prostu niszczy od pierwszej do ostatniej minuty.monolit.
dla mnie obok funebrarum najlepszy death metal 2009 roku.
-
kosteq pisze:nigdy specjalnie się nie podniecałem tym zespołem, natomiast przyznaję, że najnowszy krążek daje radę. Wybitne to to nie jest, ale całkiem przyjemnie kopie po pośladkach.
a ja miałem zupełnie tak samo jak ty.a tu na starośc odkrywam taka płytę.
a! to do HK- jeszcze kojarzy mi sie z jedynka szwedzkiego Merciless.jazda od poczatku do konca.
- black_lava
- rasowy masterfulowicz
i tak najlepszy jest "Darkside" i "third Antichrist".
"And the scars I will see
Like the face of the moon
Cast no blessings at me
Necro as fuck! "
Like the face of the moon
Cast no blessings at me
Necro as fuck! "
-
ja wiem czy ta ostatnia az tak bardzo odstaje..moim zdaniem wcale nie dostaje.jakies róznice moga wynikac tylko z osobistych subiektywnych odczuc, drobnych niuansów, generalnie zespoł jest w pyte.
- pogodancer
wideło z Death To All:
http://www.youtube.com/watch?v=JkcHCxJ-pnE
- Alsvartr
- rasowy masterfulowicz
Jaka chujnia, ja jebe
A gestykulacje wokalisty to juz wogóle gejnia na maksa 

“I cannot begin to describe how much I don’t care." - Dylan Moran
- Block69
- zahartowany metalizator
Słabizna a to co robi wokal to już w ogóle. Mowa o teledysku oczywiście, bo kawałek fajny jak i cała płyta.
PENIS METAL
TRAGEDIApogodancer pisze:wideło z Death To All:

- Block69
- zahartowany metalizator
- twoja_stara_trotzky
- mistrz forumowej ceremonii
jaka muzyka, taki teledysk.