AXIS OF ADVANCE
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Blackult
- rasowy masterfulowicz
Re: AXIS OF ADVANCE
doskonały zespół, co mówić więcej. rozpierdala mnie ich różnorodne, a zawsze "przące wprzód" (nie wiem jak to nazwać inaczej) podejście do tematu
- metalized
- weteran forumowych bitew
No to czas na aktywowanie spambotow, bo AoA jest zajebiste. Skłamałbym jednak jakbym napisał, że zaraz po premierze jedynki zacząłem sie tym chłostać bez umiaru -posłuchalem i jakos mimo zajebistej recki gdzieś tam, ktora to wogle skłonila mnie do siegnięcia po to (kradzione od kogos pamietam haha) nijak mnie nie wlazło. No ale po jakimś czasie uszy dojrzały do takiego łomotu i było oooooooo kurwa bdb i sympatyczne :-)))Góral pisze:PURIFY KURWA!, o jakichś gównach po sto stron, a tu zaledwie cztery.
P.J.E.C.
- Góral
- w mackach Zła
No kurwa, wszystko co wydali jest przynajmniej bdb!, dałbym się pociąć by zobaczyć choć raz na żywo.
Trust no one is the absolute Law.
P.J.E.C.
Don't call me your brother
Cause I ain't your fuckin' brother
We fell from different cunts
And your skins an ugly color
P.J.E.C.
Don't call me your brother
Cause I ain't your fuckin' brother
We fell from different cunts
And your skins an ugly color
-
- postuje jak opętany!
Szanse pewnie marne. Wör to jeszcze coś muzycznie porabia?
- metalized
- weteran forumowych bitew
Osobiście nie kojarzę czy coś rzeźbi. Pewnie leży i po Wörach się drapie. :D
P.J.E.C.
Chyba nie. Jeśli dobrze pamiętam to Vermin mówił mi, że jest fotografem i poświęcił się pracy.ImP pisze:Szanse pewnie marne. Wör to jeszcze coś muzycznie porabia?
- Magus
- starszy świeżak
"Obey" znam na pamięć i najbardziej cenię. może i dobrze że się rozpadli, przynajmniej nie mają za długiej dyskografii i gówna na koncie ;)