WATAIN

Zasada tworzenia tematu - NAZWA ZESPOŁU + ewentualnie tytuł płyty lub inna treść jeżeli coś chcemy dodać.

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Left-Hand-Path
postuje jak opętany!

17-01-2007, 18:24

[quote][i]Wysłane przez długopisyyyyyyyyyy[/i]
Jestem tak samo równy jak i ty-pragnę ci to zakomunikować i żebyś to sobie zapamiętał[/quote]nie, ty jesteś kawalkiem ścierwa któremu należy się kulka w potylice. koniec

[quote][i]Wysłane przez boroowa[/i]
Wyobraź sobie misiu, że jak wychodziły 2 i 3 BURZUM to Mystica jeszcze nie było[/quote]to na nastepny raz, pączuszku, bądź łaskaw napisać o który okres ci chodzi

Co do Darkthrone to przemilczę, bo tylko się wygłupiłeś z tą opinią[/quote]nie wiem, nie słucham dt i olewam ciepłym moczem ta kapelę

STRID jako BATTLE nagrało naprawdę fajny utwór. Natomiast z 7"EP miałem problem na jakiej prędkości to odwtarzać - na 33 rpm jak i 45 rpm brzmiało równie chujowo[/quote]ciekawe bo ja problemu jakoś nie maiłem
Awatar użytkownika
Left-Hand-Path
postuje jak opętany!

17-01-2007, 18:25

[quote][i]Wysłane przez longinus696[/i]
Zszedł na psy i dlatego nie jest TRV, bo głównym daniem powinny być koty. Prawdziwi blackmetalowcy wpierdalają TYLKO KOTY! [/quote]nie KOTY tylko COTY jak mówił Pan Wysokie Czoło Adaś D.
Awatar użytkownika
black_lava
rasowy masterfulowicz

17-01-2007, 19:43

Strid to dobra kapela.Na pewno nie zasługuje na miano "miernot".Popieram w tym zakresie LHP.
długopisyyyyyyyyyy

17-01-2007, 19:44

[quote][i]Wysłane przez Left-Hand-Path[/i]
Jestem tak samo równy jak i ty-pragnę ci to zakomunikować i żebyś to sobie zapamiętał[/quote]nie, ty jesteś kawalkiem ścierwa któremu należy się kulka w potylice. koniec
[/quote]
Otóż niejaki Oriasie ty chyba jesteś upośledzony i masz kompletnie wypaczone wyobrażenia o równych tobie ludziach. Gdzie ty naczytałeś się takich dyrdymałów o nienawiści dla innych tobie? W dodatku w nie uwierzyłeś... dowodzi to tego że jesteś kompletnym mułem i umysłowym zboczeńcem. Pragnę ci zakomunikować, że mam dwie nogi jak ty, dwie ręce, mózg, penisa. Jem tak samo jak ty, sram na kiblu tak samo jak ty, i chce mi się ruchać(choć obawiam się, że ty nie ruchasz, bo prostu żadna ci nie daje) tylko że w przeciwieństwie do ciebie nie mam z tym żadnych oporów i robie to z kim chce i jak chce. Więc zamknij twarz i chaj ci w dape :) ograniczony popaprańcu i w ogóle to bym cię nawet w dupe nie kopnął bo szkoda buta.
Awatar użytkownika
Only_True_Believers
rasowy masterfulowicz

17-01-2007, 20:15

Co do Darkthrone to przemilczę, bo tylko się wygłupiłeś z tą opinią[/quote]nie wiem, nie słucham dt i olewam ciepłym moczem ta kapelę

[ [/quote]

To ty chuja wiesz o black metalu, i się kurwa nie wymądrzaj.
Black metal is the last bastion of white people culture. Everything else has been degenerated.
Mort
rasowy masterfulowicz

17-01-2007, 20:28

Robienie sobie wesołych zdjęć z fankami na koncertach to chyba przejaw gwiazdorstwa i normalności[/quote]
tez bys sie zgodzil gdyby mialy za to popuscic szpary, dla mnie np. malo jest rzeczy bardziej smiesznych niz widok kilku chudych jak zapalki kolesi w corpsepaincie, poobwieszanych krzyzami, cwiekami i strojacych grozne miny - to jest dopiero wstyd :+C

[quote] watain poprzez swoje wywiady był raczej traktowany bardziej powaznie.[/quote]

jak czytam periodyki w stylu Mega-Sin, T'eA, to wywiady z black metalowymi kapelami to dla mnie kupa smiechu, rzadko zdarzaja sie wsrod nich trzezwo myslacy ludzie, pozerestwo kroluje, nie twierdze ze nie ma ludzi "prawdziwych" w tym co robia i mowia, ale to jednostki jak Jon z Dissection

[quote]Przynajmniej jeżeli celem było żeby był tak odbierany przez ludzi/fanów to dzisiejsza postawa raczej jest żałosna. To jest Black Metal - albo się podąża ściazką wytyczoną przez swoje poglądy albo wypierdala. Juz nawet nie bede wspominał o udziale Erika w projektach dla młodziezy alternatywnej albo tolerancji dla pedałów bo to już jak dla mnie jest "lekka" przesada[/quote]
to znaczy ze jest normalny, ma dystans do swoich wyglupow, dla mnie "lekka" przesada jest traktowanie black metalu smiertelnie powaznie
I AM MORBID
Awatar użytkownika
longinus696
zahartowany metalizator

17-01-2007, 20:59

Żeby było jasne dla zwolenników i przeciwników.
Lubię jak kapela jest szczera w tym co robi, lubię popierdolonych maniaków o radykalnych poglądach. Jednak przypierdalanie się do bzdurnych drobiazgów i uniemożliwianie komuś normalnego życia w imię nie do końca jasnych ideałów jest dla mnie gówno warte.
vulture

17-01-2007, 22:30

oczywiście.ale tak oczywiste prawdy zdają sie nie trafiać do świadomości LHP.
Awatar użytkownika
Morph
mistrz forumowej ceremonii
Kontakt:

18-01-2007, 00:24

To ja mądrze podsumuję ostatnie strony i przy okazji wyrażę własne zdanie:P:
Arckanum>Strid>>>>>>>>>>>>>>>>>>Silexater>>>.....>>>>>....>>>Watain
Give birth to something dead
Give birth to something old
Awatar użytkownika
Left-Hand-Path
postuje jak opętany!

18-01-2007, 01:15

Otóż niejaki Oriasie ty chyba jesteś upośledzony i masz kompletnie wypaczone wyobrażenia o równych tobie ludziach[/quote]są równi i równiejsi. Ty nalezysz do społecznego ścierwa i nie zaliczasz sie do żadnej kategorii. Co najwyżej jako podpałka do pieca. Ty nie jesteś człowiekiem, ty jesteś ścierwo które nalezy usunąć - zapamiętaj to sobie

Gdzie ty naczytałeś się takich dyrdymałów o nienawiści dla innych tobie? [/quote]a to trzeba naczytać sie czegoś żeby wiedzieć co lezy w granicach "dobrego smaku"?

Więc zamknij twarz i chaj ci w dape :) ograniczony popaprańcu i w ogóle to bym cię nawet w dupe nie kopnął bo szkoda buta. [/quote]ja mam nadzieję że nigdy cie nie spotkam bo wytnę ci usmiech od ucha do ucha. Będe drugim Faustem, zabójcą pedałów. Ha! ...i żeby było śmieszniej to nie będę miał skrupułów, nawet pod groźbą zamknięcia za kratkami.

[quote][i]Wysłane przez NifelheiM[/i]
To ty chuja wiesz o black metalu, i się kurwa nie wymądrzaj. [/quote]powiedział człowiek z logiem behexen w awatarze...
Awatar użytkownika
longinus696
zahartowany metalizator

18-01-2007, 01:21

[quote][i]Wysłane przez Morph[/i]
Arckanum>Strid>>>>>>>>>>>>>>>>>>Silexater>>>.....>>>>>....>>>Watain [/quote]
No ale miało być mądrze ;)
Awatar użytkownika
Left-Hand-Path
postuje jak opętany!

18-01-2007, 01:26

prawdę powiedziawszy to chyba Arckanum należy sie najwiekszy szacunek. I to już za czasy kiedy Shamaatae wesoło bębnił w Grotesque
Awatar użytkownika
Morph
Kontakt:

18-01-2007, 08:40

[quote][i]Wysłane przez longinus696[/i]
Arckanum>Strid>>>>>>>>>>>>>>>>>>Silexater>>>.....>>>>>....>>>Watain [/quote]
No ale miało być mądrze ;) [/quote]

Ale Arckanum jest jedno, a Watainów tysiące. Nawet jakby grali (Watain) 500 lat, a cała reszta podgatunku 600 to i tak żadna z płyt z tzw. Religijnym Black Metalem nawet do pięt nie podskoczy Salvation. Stop.
Awatar użytkownika
Left-Hand-Path
postuje jak opętany!

18-01-2007, 10:15

Teraz wplątałeś w to wszystko FM. Coraz trudniej cię zrozumieć
Awatar użytkownika
boroowa
weteran forumowych bitew

18-01-2007, 10:17

Ale Arckanum jest jedno, a Watainów tysiące. [/quote]
Arckanumów też są tysiące. Co w nim takiego oryginalnego? Prymitywny BM na modłę Darkthrone z przedziału "ABitNS" - "TH"
Grotesque>>>>>>>>>>>>Arckanum

żadna z płyt z tzw. Religijnym Black Metalem nawet do pięt nie podskoczy Salvation[/quote]
A Funeral Mist nie jest zaliczane do tzw nurtu religious BM ?
I'll give you black sensations up and down your spine
If you're into evil, you're a friend of mine
See the white light flashing as I split the night
Cos if good's on the left then I'm sticking to the right
Awatar użytkownika
boroowa
weteran forumowych bitew

18-01-2007, 10:25

to na nastepny raz, pączuszku, bądź łaskaw napisać o który okres ci chodzi[/quote]
Byłem łaskaw. Kiedy Peaceville wydawało DARKTHRONE to był to okres wydania pierwszych 3 płyt BURZUM. Podejrzewam że z racji swojego młodzieńczego wieku w owych czasach jeździłeś na trójkołowym rowerku, więc rzeczywiście możesz nie kojarzyć.

[quote]ciekawe bo ja problemu jakoś nie maiłem [/quote]
jak się puszcza mp3 na 33 rpm albo 45 rpm?
długopisyyyyyyyyyy

18-01-2007, 11:35

Więc chcesz być Left-Hand-Path jak swoi idole z Norwegii i zabijać pedałów... no tak.. hehehe. Nie będe już z tobą polemizował dłużej bo to jest kompletnie bez sensu i szkoda czasu. Nie wiem czy do końca zdajesz sobie sprawę, ale piszesz rzeczy naprawdę zjebane :) Nawet byś za mnie do więzienia poszedł powiadasz :) Ty już tam dawno powinieneś być lub w jakimś innym szczelnym zamknięciu( pisze to zupełnie na serio) bo po prostu nie nadajesz się do współżycia z ludżmi. Jesteś typowym przypadkiem nielubiącego się sfrustrowanego odmieńca. Tacy osobnicy są faktycznie niebezpieczni dla otoczenia, bo są jak cykająca bomba która nie wiadomo kiedy i gdzie odpali. Swoją drogą to w więzieniu by ci dopiero przegwintowali dupe, no bo przecież tam też byś robił za odmieńca i dziwaka i też by cię nikt nie rozumiał. Achhh, szkoda słów.
Awatar użytkownika
boroowa
weteran forumowych bitew

18-01-2007, 12:25

iii tam, lewak, jak wielu mrocznych internetowych wojowników, jest mocny tylko w gębie i to tylko na odległość. jakby przyszło co do czego nie miałby jaj zadźgać nikogo. pierwszy lepszy dres ze Stogów (Gdańsk) jest bardziej brutalny od niego.
Awatar użytkownika
Morph
Kontakt:

18-01-2007, 13:53

Ale Arckanum jest jedno, a Watainów tysiące. [/quote]
Arckanumów też są tysiące. Co w nim takiego oryginalnego? Prymitywny BM na modłę Darkthrone z przedziału "ABitNS" - "TH"
Grotesque>>>>>>>>>>>>Arckanum
[/quote]
Gdzie Arckanum a gdzie Darkthrone??

[quote]
żadna z płyt z tzw. Religijnym Black Metalem nawet do pięt nie podskoczy Salvation[/quote]
A Funeral Mist nie jest zaliczane do tzw nurtu religious BM ? [/quote]

A czy ja mówię, że nie jest. Po prostu Watain to zespół przeciętny do bólu, FM to geniusz, taka jest różnica...
Paffka
zaczyna szaleć

18-01-2007, 14:03

Byłem na gigu Watain kiedy supportowali Dissection w W-wie. Koncert był bardzo przeciętny. Potem pożyczyłem i posłuchałem sobie parę razy "Rabid Death's Curse" i całkiem dawał radę ten krażek, jednak nie na tyle, żeby go sobie kupić.
Może to i dobra kapela, ale dla mnie mogliby nie istnieć :)
ODPOWIEDZ