SECRETS OF THE MOON
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- mistrz forumowej ceremonii
Re: SECRETS OF THE MOON
Racja. Ciekawe jak bedzie z muzyka. Czuje, ze beda dominowaly takie proste, wrecz piosenkowe struktury, podlane black n' rollowym sosem. ;D
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- Only_True_Believers
- rasowy masterfulowicz
obyś się mylił :)
Black metal is the last bastion of white people culture. Everything else has been degenerated.
- twoja_stara_trotzky
oby miał rację, chociaż i tak nie przewiduję spustów.
- white_pony
- weteran forumowych bitew
szczerze mowiac taka okładke to wysmaże w pól godzinki w photoshopie, nawet mniej chyba. no ale jestem bardzo ciekawy zawartosci :)
do not make equal what is unequal
-
raczej mniej, ale czy to ważne ile zajęło jej robienie? ładna jest i tyle
https://www.facebook.com/kontaminationvvv" onclick="window.open(this.href);return false;
- white_pony
jest słabiuteńka i kiczowata. sowy i jelenie dawno sa passe, trzeba wymyślić jakieś nowe zwierzęta na okładki inteligenckich blackowych albumów. może jeż? albo nornica?
-
mors
https://www.facebook.com/kontaminationvvv" onclick="window.open(this.href);return false;
-
Nie. Moze sie wydawac troche pretensjonalna, ale z drugiej strony pasuje do nich taki oszczedny design, oparty na prostych pomyslach. slabiutenkie i kiczowate sa kozly, pentagramy, etc. etc.white_pony pisze:jest słabiuteńka i kiczowata.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- Only_True_Believers
- rasowy masterfulowicz
Gęś kurwa. :)white_pony pisze:jest słabiuteńka i kiczowata. sowy i jelenie dawno sa passe, trzeba wymyślić jakieś nowe zwierzęta na okładki inteligenckich blackowych albumów. może jeż? albo nornica?
Black metal is the last bastion of white people culture. Everything else has been degenerated.
- white_pony
Wydaje mi sie, ze chyba doszukujesz sie drugiego dna tam gdzie go nie ma. Bardzo lubie sotm, ale ta okładka jest bardzo słaba i zrobiona totalnie po amatorsku.[V] pisze:Nie. Moze sie wydawac troche pretensjonalna, ale z drugiej strony pasuje do nich taki oszczedny design, oparty na prostych pomyslach. slabiutenkie i kiczowate sa kozly, pentagramy, etc. etc.white_pony pisze:jest słabiuteńka i kiczowata.
- Blackult
- rasowy masterfulowicz
o to to, wykonanie dupowate, sam pomysł może i bez obsrania ale dałoby się pewnie zrobić go fajnie. coś te sowy Minerwy są modne, znak że Black Metal zdechł.
- ultravox
- zahartowany metalizator
Sowa jest spoko, tylko to czerwone oko jest śmieszne.
- Blackult
- rasowy masterfulowicz
czerwone oko = cause of death
tak to jak się robi zdjęcie z lampą błyskową
tak to jak się robi zdjęcie z lampą błyskową
- Block69
- zahartowany metalizator
Kij z okładką. Kreta zamiast sowy by dali i by sie podobało.
Byle by to było lepsze od przeciętnej "Privilegivm".
Byle by to było lepsze od przeciętnej "Privilegivm".
PENIS METAL
- Realista
No co Ty, przecież "Privilegivm" jest zajebiste!
- COFFIN
Ja nawet częściej wracam do niej niż do poprzedniczki. Fajnie, że nowy materiał się szykuje.
'Come the Blessed Madness'
- kampeki
- postuje jak opętany!
Zawsze zajebiście pakuje cd'ki i kontakt też bez zastrzeżeń...TAK, jest spoko ;)ultravox pisze:Sowa jest spoko, tylko to czerwone oko jest śmieszne.
Za młody jesteś na Heroda!
- beastov23
Istnieje opcja, że w temacie o logówkach już pokazałeś co wiesz. Z drugiej strony, jakbyś cokolwiek wiedział, to byś takich bzdur nie pisał.white_pony pisze:Wydaje mi sie, ze chyba doszukujesz sie drugiego dna tam gdzie go nie ma. Bardzo lubie sotm, ale ta okładka jest bardzo słaba i zrobiona totalnie po amatorsku.
Połącz się z SIID. Nie będzie na Was mocnych.white_pony pisze:szczerze mowiac taka okładke to wysmaże w pól godzinki w photoshopie, nawet mniej chyba. no ale jestem bardzo ciekawy zawartosci :)
maximum walrus yields maximum walrus
:3
- maciek z klanu
Odpuść. ON wie lepiej. :Dwhite_pony pisze:Wydaje mi sie, ze chyba doszukujesz sie drugiego dna tam gdzie go nie ma. Bardzo lubie sotm, ale ta okładka jest bardzo słaba i zrobiona totalnie po amatorsku.[V] pisze:Nie. Moze sie wydawac troche pretensjonalna, ale z drugiej strony pasuje do nich taki oszczedny design, oparty na prostych pomyslach. slabiutenkie i kiczowate sa kozly, pentagramy, etc. etc.white_pony pisze:jest słabiuteńka i kiczowata.
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- beastov23
Akurat z [V] mi często nie po drodze, ale tutaj się z nim zgodzę. Osobiście okładka mnie się nie podoba, ale nie jest to taka amatorka, jak to piszą tutejsi specjaliści.
Rozwijając wypowiedź [V] - słabiuteńkie jest wszystko, co jest ładowane bez pomyślunku, a akurat SOTM jest dość spójnym zespołem. Pentagramy, kozły i zestaw magicznych brushy trzeba zostawić rodakom. Wielbię kozły, ale byle katolik może teraz nawalić tych kozłów i nazwać to satanistyczną wojną, eh.
Rozwijając wypowiedź [V] - słabiuteńkie jest wszystko, co jest ładowane bez pomyślunku, a akurat SOTM jest dość spójnym zespołem. Pentagramy, kozły i zestaw magicznych brushy trzeba zostawić rodakom. Wielbię kozły, ale byle katolik może teraz nawalić tych kozłów i nazwać to satanistyczną wojną, eh.
maximum walrus yields maximum walrus