PROFANATICA
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- ultravox
- zahartowany metalizator
- Maleficio
- Kontakt:
Re: PROFANATICA
Profanatica chyba jest gorsza od Vadera, ile beda te same kawalki mielic
- ultravox
Fakt, przesadzają trochę z mieleniem tych starych numerów. Ale mnie interesują głównie te nowe kawałki.
- Jaro 71
- zaczyna szaleć
The Royal Arch Blaspheme kapela powiązana z Profanatica- nowy album do odsłuchu:
przyjaciel to ten który na słowa: zabiłem człowieka!
odpowie: gdzie go zakopiemy?
odpowie: gdzie go zakopiemy?
- Blackwinged
- postuje jak opętany!
- Kontakt:
- Morph
- mistrz forumowej ceremonii
- Kontakt:
Kto nie lubi Profanatica jest głupim kutasem i niech spierdala.
Give birth to something dead
Give birth to something old
- Scaarph
- Morph
- Kontakt:
Zią, gdzie Profanatica, a gdzie Tortorum :D?
Give birth to something dead
- Clochard
- weteran forumowych bitew
"Lubię to"Morph pisze:Kto nie lubi Profanatica jest głupim kutasem i niech spierdala.
- Blackwinged
- postuje jak opętany!
- Kontakt:
Havohej wydał nową EP`kę z jakimś starym materiałem `Purple Cloak`.Jak zwykle świetna,bluźniercza okładka:)Ciekawe jak tam będzie muzycznie?
Destroy your life for Noisecore!
- Adrian696
Zgadzam sie - oryginalnosci nie stwierdzono, na twarzy banan - materiał w sam raz dla Manka, o ile skonczy swoja przygode z SE.
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
Zgadza się, ale na dobrą sprawę niewiele kapel tak gra. Poza tym leci już trzeci raz i muszę przyznać, że jest lepiej niż mi się wydawało. Naprawdę dużo bdb riffów zapadających w pamięć. Edit: Ej, no zapowiada się, że to będzie jedna z moich ulubionych tegorocznych płyt BM.
- ultravox
Fajny, ale poprzedni chyba bardziej mi się podobał.DCI Hunt pisze:nowy THE ROYAL ARCH BLASPHEME jest bardzo sympatyczny :)
- Gore_Obsessed
Od kilku tygodni ja również wiem, że obrzydliwe bluźnierstwa przeciwko bogu udały się Amerykanom wybitnie.
To jest ten sam poziom oderwania od współczesnej muzycznej rzeczywistości co na płytach chodnikowych w rodzaju: "Murder Metal", "Shitfun", "Horror of the Zombies", "Holocausto de la Morte", czy ...* a to najlepszy komplement jaki mi przychodzi do głowy.
* - tu wpisz wiadomy tytuł
To jest ten sam poziom oderwania od współczesnej muzycznej rzeczywistości co na płytach chodnikowych w rodzaju: "Murder Metal", "Shitfun", "Horror of the Zombies", "Holocausto de la Morte", czy ...* a to najlepszy komplement jaki mi przychodzi do głowy.
* - tu wpisz wiadomy tytuł
Only SŁUCHANIE płyt is real!
- So_It_Is_Done
- rasowy masterfulowicz
Poznałem, zapewne, najważniejsze wydawnictwo tej kapeli. Myślę, że kult jest porównywalny z mocą zespołu Minch, ze znanej i powszechnie lubianej składanki. Przesadne ejakulacje, nie są nawet zabawne. Nazwa mocna , "muzyka" nie.
- Gore_Obsessed
Muzyka jest genialna. To określenie użyte w tym przypadku absolutnie zasłużenie.
Only SŁUCHANIE płyt is real!
- Lykantrop
Szkoda tylko, że te geniusze są tacy leniwi w temacie Profanatica. Wydawać po raz pierdylionowy te same kawałki pod inną nazwą jest takim z lekka nieuczciwym zabiegiem.
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- So_It_Is_Done
- rasowy masterfulowicz