Góral pisze:Debiut i dwójkę, to by mogli znowu wznowić na CD/LP.
dwójka leży w media marktach po 22 zł nowka w folii
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Góral pisze:Debiut i dwójkę, to by mogli znowu wznowić na CD/LP.
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
Drone pisze:Sentyment to ja mam do tej łupaniny z jedynki i do tego parasola.
nie wiem kto to na focie ale pitbull jack aka perkoz muzycznie tez dosc chujaszczo skonczyl...Maria Konopnicka pisze:Mam szczególny sentyment do Been Caught Buttering - bo właśnie za sprawą tej płyty poznałem PUNGENT STENCH. A podrzucił mi się kolega, który dziś realizuje się na nieco odmiennych obszarach muzycznych:
Świat idzie do przodu, ludzie zmieniają muzyczne upodobania
Maria Konopnicka pisze:a Been Caught Buttering wciąż brzmi doskonale :)
Drone pisze:Najbardziej boska jest trójka DISHARMONIC ORCHESTRA, jedna z moich ulubionych płyt z lat 90-tych.
Chociaż raz się w czymś zgadzamy :)ultravox pisze:Drone pisze:Najbardziej boska jest trójka DISHARMONIC ORCHESTRA, jedna z moich ulubionych płyt z lat 90-tych.
Jeśli nie będzie gorsza od "Ampeauty" to czemu nie.Kurt pisze:Byleby tylko się za nową płytę nie brali...
Dlaczego? Przecież wszystkie ich albumy były znakomite - nie widzę powodów, dla których mieliby nie nagrać nowego materiału. Bardzo bym chciał.Kurt pisze:Byleby tylko się za nową płytę nie brali...
e tam, ja wręcz przeciwnie - rzekłbym nawet, że większość reaktywacji ostatnich lat była dla mnie przynajmniej dość udana, a często nawet bardzo udana. Wymienić choćby Celtic Frost, Asphyx, Atheist, Black Sabbath, Master's Hammer...Kurt pisze:Chyba się powoli uczulony robię na te wszystkie reaktywacje, stąd ten sceptycyzm z mojej strony.