INQUISITION
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Góral
- w mackach Zła
Re: INQUISITION
Po wydaniu nowego albumu, który bez wątpienia rozpierdoli, życzę sobie ponownej wizyty w Polsce razem z niszczycielami z Revenge. Miażdżąca trasa to była.
Trust no one is the absolute Law.
P.J.E.C.
Don't call me your brother
Cause I ain't your fuckin' brother
We fell from different cunts
And your skins an ugly color
P.J.E.C.
Don't call me your brother
Cause I ain't your fuckin' brother
We fell from different cunts
And your skins an ugly color
- Gumiak
- weteran forumowych bitew
Szykuje się mocna pozycja w topce najlepszego blacku 2013, Dagon sieje zniszczenie.
- metalized
Tak ze dwa razy znowu byłoby mocno bdb! A album pewnie będzie znowu nuda ziew 2/10Góral pisze:Po wydaniu nowego albumu, który bez wątpienia rozpierdoli, życzę sobie ponownej wizyty w Polsce razem z niszczycielami z Revenge. Miażdżąca trasa to była.
P.J.E.C.
- Czesław
- rasowy masterfulowicz
Myślę że trasa, która zahaczyłaby o Polskę, jest dość realna, jeśli weźmiemy pod uwagę, że obecnie ich wydawcą, jest dość duży label. Druga sprawa że z Revenge raczej już nie zagrają....... płyta na pewno rozpierdoli.
- Nerwowy
- zahartowany metalizator
ja akurat poznański koncert pamiętam raczej słabo czego trochę żałuję.Cthulhu pisze:szkoda, gigi z Revenge były arcypamiętne
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
- Clochard
Black metal powerhouse INQUISITION have named their forthcoming album ‘Obscure Verses for the Multiverse’. The American / Columbian duo’s sixth full-length has been scheduled for an October 25th (October 29th in North America) release.
‘Obscure Verses for the Multiverse’ will be available in various strictly limited editions in leather packaging. Pre-orders will start late August, with all details unveiled. In the meantime, you can find exclusive INQUISITION shirts on Season of Mist’s e-shop.
- Drone
- mistrz forumowej ceremonii
Co za jesień się zapowiada! PROTECTOR, INQUISITION, nowe DSO... nie mogę wysiedzieć w miejscu.
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
- Sybir
Wprawdzie to Kolumbia, ale...

nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- Drone
- Sybir
Też jakieś foty ze studia widziałem, albo mylę zespoły. W każdym razie, dopisuję sobie ten album do listy pt. "Do sprawdzenia 2013". Ostatni album bdb!!!, i jeśli poziomem nowy będzie zbliżony, to bardzo mnie to ucieszy.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- Drone
Ostatni album to jedna z najlepszych płyt z black metalem z ostatnich 10 lat.
- manieczki
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Mówisz to z perspektywy roku 2013, czy 2050?
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
- Drone
Z 2013. Jak już mówiłem, nie mogę zdradzać szczegółów przyszłości, gdyż groziłoby to zniszczeniem wszechświata.
Lubię, ale moim zdaniem pomiędzy tą płytą a najlepszymi płytami black metalowymi ostatnich 10 lat jest przepaść. Jak można porównać do ostatniego albumu Funeral Mist, Teitanblood, dokonań Deathspell Omega czy nawet Antaeus lub Katharsis.Drone pisze:Ostatni album to jedna z najlepszych płyt z black metalem z ostatnich 10 lat.
- morbid
- rasowy masterfulowicz
dla mnie to ta sama liga co wyżej przez Ciebie wymienione....
- Sybir
Maria jest po prostu Europejczykiem na wskroś - gdzie tam jakiś kolumbijski black metal! ;)
- Drone
Spokojnie wytrzymuje te porównanie - myślę, że wystarczy 5 odsłuchów, by dojść do tego - niezbitego jak dotąd - wniosku.Maria Konopnicka pisze:Lubię, ale moim zdaniem pomiędzy tą płytą a najlepszymi płytami black metalowymi ostatnich 10 lat jest przepaść. Jak można porównać do ostatniego albumu Funeral Mist, Teitanblood, dokonań Deathspell Omega czy nawet Antaeus lub Katharsis.Drone pisze:Ostatni album to jedna z najlepszych płyt z black metalem z ostatnich 10 lat.
- Nerwowy
- zahartowany metalizator
Jak dla mnie jednak albumy od 2 do 4 lepsze.
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
- Gumiak
Antaeus lepsze od Inquisition? Śmiechłem