DEAD CONGREGATION
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Sybir
- mistrz forumowej ceremonii
Re: DEAD CONGREGATION
^^^ Panie, miejsca na podium już nie ma :D
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- Realista
- weteran forumowych bitew
Dead Congregation, Krypts, może Corpsessed... oj to będzie mocny rok w Death Metalu!
- Lykantrop
Nagrywają coś? Zajebioza :) Ja jeszcze dodałbym Cerekloth do tego towarzystwa. W tym roku też będzie debiut i wierzę, że dupy nie dadzą.Realista pisze:Dead Congregation, Krypts, może Corpsessed... oj to będzie mocny rok w Death Metalu!
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- Paysage d'Hiver
- w mackach Zła
+ Stench of Decay, Swallowed, Veternus, Verminous, Bone Sickness
-
- zaczyna szaleć
- Kontakt:
-
- postuje jak opętany!
Debiut Krypts rozpierdala http://hellthrasher.com/shop/product.php?id_product=963Realista pisze:Dead Congregation, Krypts, może Corpsessed... oj to będzie mocny rok w Death Metalu!
- Paysage d'Hiver
- w mackach Zła
Bartek będziesz miał debiut Bone Sickness?
jeszcze pytanie-płyty, które dostajesz są tak rozkompletowane czy sam to robisz?
jeszcze pytanie-płyty, które dostajesz są tak rozkompletowane czy sam to robisz?
Ostatnio zmieniony 16-02-2013, 14:26 przez Paysage d'Hiver, łącznie zmieniany 1 raz.
- Paysage d'Hiver
- w mackach Zła
+1Hellthrasher pisze:Debiut Krypts rozpierdala http://hellthrasher.com/shop/product.php?id_product=963Realista pisze:Dead Congregation, Krypts, może Corpsessed... oj to będzie mocny rok w Death Metalu!
-
- postuje jak opętany!
co to znaczy rozkompletowane ? chodzi o płytę z wymienionym pudełkiem ?Paysage d'Hiver pisze:Bartek będziesz miał debiut Bone Sickness?
- Paysage d'Hiver
- w mackach Zła
dokładnie
- dr Kill
- postuje jak opętany!
" onclick="window.open(this.href);return false;
Robią apetyt, przydało by się coś więcej.
Robią apetyt, przydało by się coś więcej.
- REINHARD IRRUMATOR
- postuje jak opętany!
-
- postuje jak opętany!
Krótko: nareszcie.
- dr Kill
- postuje jak opętany!
Na fb ktoś napisał, że premiera w maju.
- Sybir
Do maja mogę poczekać :D Zasadniczo - hosanna, radosna to nowina :D Tak, jak nie przepadam przesadnie za grecką sceną, tak DC robiło - i chyba nadal robi - mi bardzo dobrze. W sumie, muszę to sobie odświeżyć, bom dawno nie słuchał.
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- Kurt
- rasowy masterfulowicz
Pod tym się mogę podpisać. Bardzo sobie poważam ich debiut.Sybir pisze:Do maja mogę poczekać :D Zasadniczo - hosanna, radosna to nowina :D Tak, jak nie przepadam przesadnie za grecką sceną, tak DC robiło - i chyba nadal robi - mi bardzo dobrze. W sumie, muszę to sobie odświeżyć, bom dawno nie słuchał.
The madness and the damage done.
- dr Kill
- postuje jak opętany!
Ich debiut to monument, lity monument. Brzmienie, wokale, kompozycje. Wszystko się tam zgadza. Uwielbiam. A ostatni kawałek z płyty, to jest po prostu coś nieziemskiego. Nie da się tego słuchać cicho, a jak przypierdolą po tej przerwie, to pozostaje jedynie zbierać łeb ze ściany.
- metalized
- weteran forumowych bitew
- martyrdoom
- postuje jak opętany!
Nie inaczej! Graves of the Archangels to jedna z najwybitniejszych płyt z death metalem, mam więc nadzieję na godnego następcę. Akurat nowe DC kupię z prędkością światła, na nic innego tak bardzo w tej chwili nie czekam.
- DST
- rasowy masterfulowicz
Nie no, świetna jest ta płyta, ale bez przesady. DAWAĆ SAMPLE!martyrdoom pisze: Graves of the Archangels to jedna z najwybitniejszych płyt z death metalem