LOST SOUL
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- PrzemoC
- postuje jak opętany!
Re: Lost Soul
Hahahah, zajebisty raport!!! W cipę płyta się zapowiada - nie mogę się doczekać odsłuchu, a tu jeszcze mordercze 12 minut czekania...
. Jakbym ten raport zobaczył przed wczorajszym gigiem to bym se płytę w ciemno kupił, a co.

- Mol
- zahartowany metalizator
mordercze 12 minut, hahaha 
a swoja droga to ciekawe jak brzmia te 4 sciezki gitar na kanal...

a swoja droga to ciekawe jak brzmia te 4 sciezki gitar na kanal...
- Tymothy
- postuje jak opętany!
powoli standardem staja sie te raporty ze studia, tyle tylko, ze nie wszystkim wychodzi to ciekawie i na luzie
Hello darkness, my old friend
- KreatoR
- weteran forumowych bitew
ciekawe czy na tym piwku, na które zapraszają, będzie można kupić płytę. po raporcie napaliłem się jak cholera. a do pubu mam 5 minut z buta
- Mol
- Gore_Obsessed
Powiem szczerze, że takie dokumenciki jak ten powyżej działają na mnie wręcz deprymująco. Jak widzę niektórych wymiataczy, to zastanawiam się czy byłby w ogóle sens próbować klecić coś samemu na gitarze czy perkusji.
Na szczęście nie wszyscy myślą w ten sposób.
Ależ ten poziom się podniósł w ostatnich latach... Gdyby prezentowali takie umiejętności 20-30 lat temu uznano by ich chyba za jakichś nadludzi (Übermenschów, znaczy się).

Ależ ten poziom się podniósł w ostatnich latach... Gdyby prezentowali takie umiejętności 20-30 lat temu uznano by ich chyba za jakichś nadludzi (Übermenschów, znaczy się).
Only SŁUCHANIE płyt is real!
- mad
I bardzo dobrze, że poziom techniczny się podnosi. Ja nie mam zaufania do nawiedzonych kolesi "z ideą", którzy nie potrafią grać, ale mają po przekazania ważną "myśl". Niech się matoły wezmą za literaturę - okaże się, że to tylko grafomani i tam też przepadną.
- Rattlehead
Zajebisty materiał, który bardzo zaostrzył mi apetyt na nowy album.Analripper pisze:Raport ze studia
wreszcie kurwa jakis z jajem i dystansem a nie napinanie sie przed nastolatkami:):)
support music, not rumors
Gore_Obsessed pisze: Jak widzę niektórych wymiataczy, to zastanawiam się czy byłby w ogóle sens próbować klecić coś samemu na gitarze czy perkusji.Na szczęście nie wszyscy myślą w ten sposób.
Często mam identycznie, momentami nawet na jakiś czas zostawiam bębny, bo stwierdzam, że chuj z tego będzie

- mad
Ostatecznie zawsze się można na punka przerzucić 

- Kingu
Czadowy raport
Koncert w Wawie był znakomity. CD zapowiada się huraganowo

Koncert w Wawie był znakomity. CD zapowiada się huraganowo

-
- zaczyna szaleć
usunite przez admina
tu mozna zassać jak ktos ma ochotę przesłuchać przed zakupem
Jest rewelacyjny. W ogóle nie dziwię się Greckiemu i jego entuzjazmowi. Słuchałem dopiero 2 razy, ale już jestem zachwycony. Płyta jest przebogata aranżacyjnie - od cholery tu świetnych pomysłów, kapitalnych riffów i przeróżnych smaczków. W dodatku mimo całej swojej brutalności jest bardzo atmosferyczna i na swój sposób chwytliwa. Napiszę coś więcej po kolejnych przesłuchaniach. Murowana czołówka tego roku.Rattlehead pisze: Zajebisty materiał, który bardzo zaostrzył mi apetyt na nowy album.
Marian, Ty masz chyba jakiś ukryty talent do zlewania wartościowych kapelMaria Konopnicka pisze:Od zawsze zlewałem tę kapelę, ale chyba nadszedł czas by zainteresować się ich nową płytą

Szkoda psuć sobie radochę. Ta płyta kosztuje naprawdę niewiele, a jest naprawdę zajebista i w dodatku zacnie wydana.arise pisze:usunite przez admina
Ostatnio zmieniony 30-09-2009, 20:26 przez DCI Hunt, łącznie zmieniany 1 raz.
- wombat
- zaczyna szaleć
Mówiąc krótko Lost Soul nagrało na chwilę obecną najlepszą płytę roku 2009, jesli chodzi o polski metal.
A pamiętam kurwa jego mać jak w moich pierwszych postach na wiele czasu temu napisałem że to Wrocławscy Bogowie to inni mówili żebym nie przesadzał, że co ja gadam itp. itp
ten perkusista desecrate gra bardzo szybko. Major go pewnie zna bo przecież chyba z nim gra
opowiedz coś Major o nim, ty warszawski kudłaczu 
ten perkusista desecrate gra bardzo szybko. Major go pewnie zna bo przecież chyba z nim gra

- Mol
No zapierdala nieziemsko, ale kurwa, niestety tak jak sie spodobalem, brzmienie werbla to tragedia 

- zekke
rozczarowalem sie, plyta jest tak techniczna produkcyjnie i aranzacyjnie ze same kawalki maja kurwa zero jadu, szatana, czegokolwiek.
- Carnal_Malefactor
- zaczyna szaleć
Jak narazie koszmarne rozczarowanie. Łupanina, trochę ozdobników i nic poza tym. Gdyby jeszcze ta płyta trwała max 30 minut, byłoby w miarę ok, ale prawie godzina takiego czegoś jest po prostu nużąca. Nie ma na czym ucha zawiesić. Jeśli z kolejnymi podejściami nic się nie zmieni, pozostanie sobie zapodać "Ubermenscha" i powspominać, jak to drzewiej fajnie bywało.
Jeg reiser til mørkets dyp der alt er dødt
- hcpig
- mistrz forumowej ceremonii