SPIRITUAL DEMISE - Between The Lines

Zasada tworzenia tematu - NAZWA ZESPOŁU + ewentualnie tytuł płyty lub inna treść jeżeli coś chcemy dodać.

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
ODPOWIEDZ
streetcleaner
rasowy masterfulowicz

Re: SPIRITUAL DEMISE - Between The Lines

28-04-2009, 02:05

ok, już teraz ścisłe finały.

GOLEC uORKIESTRA - Crazy is my life (instrumental)
mietek_fog
zaczyna szaleć

28-04-2009, 02:09

i zamykam konkurs:

:D
Pociągają mnie nie te rzeczy, co trzeba: lubię pić, jestem leniwy, nie mam boga, polityki, idei ani zasad. Jestem mocno osadzony w nicości, w swego rodzaju niebycie, i akceptuję to w pełni - Bukowski
Awatar użytkownika
Husar
weteran forumowych bitew

28-04-2009, 08:21

:lol:
Live is Thrash! Thrash of the Dead!
Pan_Kimono
rasowy masterfulowicz

28-04-2009, 09:39

http://viewmorepics.myspace.com/index.c ... i=24165446

tu wyglada jakby kopnął sie w czoło hahahahahha
KVLT lizania CZASZKI
Awatar użytkownika
Duban
weteran forumowych bitew

28-04-2009, 10:08

I padawan Rajtuza: http://www.sadistic.pl/kung-fu-mistrz-vt1895.htm

Widać, że to stara dobra szkoła austriacka. Osrałem zbroję i nie zamierzam pyskować!
If you believe the western sun
is falling down on everyone.
You're breaking free and the morning's come.
If you would know your time has come.
Awatar użytkownika
KelThuz
postuje jak opętany!
Kontakt:

28-04-2009, 13:48

Dubaj chuja strugaj! :D

Dobra!
By zamknąć spedalone pyski, wrzuciliśmy kolejny kawałek bez voiceoverów. BACK TO THRASH kurwo!
http://myspace.com/onlyspiritualdemise

jeśli ktoś nadal będzie twierdził że reaktywne chłopczyki pokroju FBF czy Violator mają start, to niech się błaźni.

i pozamiatane.

kurwa, solówki lepsze niż Hammeta całej kariery :D
tam nic nie ma, są tylko halucynacje z niedożywienia i śmierć cieplna
Awatar użytkownika
Skaut
mistrz forumowej ceremonii

28-04-2009, 13:55

KelThuz pisze:Dubaj chuja strugaj! :D

Dobra!
By zamknąć spedalone pyski, wrzuciliśmy kolejny kawałek bez voiceoverów. BACK TO THRASH kurwo!
http://myspace.com/onlyspiritualdemise

jeśli ktoś nadal będzie twierdził że reaktywne chłopczyki pokroju FBF czy Violator mają start, to niech się błaźni.

i pozamiatane.

kurwa, solówki lepsze niż Hammeta całej kariery :D
wyjebcie perkusistę i będzie ok ;)
Coś tam było! Człowiek!
Awatar użytkownika
Riven
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Kontakt:

28-04-2009, 13:59

no, dobry utwor, tylko slyszalem go juz z milion razy, np. na plytach Kreator.

nie bede ocenial muzyki przez pryzmat waszych postow - to bardzo wtorny, ale porzadny utwor; dobrze sie slucha.

skaut > a co jest zlego w tej perkusji? akurat gosc porzadnie napierdala. w ogole pod wzgledem technicznym nie mam zadnych zastrzezen
this is a land of wolves now
Awatar użytkownika
Adrian696
zahartowany metalizator

28-04-2009, 13:59

ja bym jeszcze Tomasza Czaple aka Rajtuz wyjebał...
aaaaaa Czapla - a co tam słychac na Warszawskiej 185 bo chyba do tego Zboru Kościoła Ewangelicznych Chrześcijan w Kielcach należysz??
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
Awatar użytkownika
Riven
Kontakt:

28-04-2009, 14:04

ej, Kelthuz jaki jest taki jest, kazdy wie, ale nie pierdolcie, ze zle gra. Niby bas jest zly na tej plycie?

jak mowilem - bawia mnie reakcje tych gosci na jakakolwiek krytyke i generalnie wisi mi co tam sobie mamrocza, ale tego ze graja na poziomie im nie odmowie. jest potencjal, jesli kolejny material bedzie bardziej oryginalny to moze byc ciekawie
Awatar użytkownika
Adrian696
zahartowany metalizator

28-04-2009, 14:07

Riven pisze: jesli kolejny material bedzie bardziej oryginalny to moze byc ciekawie
do czasu wydania kolejnego materiału nawet Maorysi beda wiedzieli, ze to kompletne cymbały i nikt na to nawet nie splunie...
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
Awatar użytkownika
Skaut
mistrz forumowej ceremonii

28-04-2009, 14:08

Riven pisze: skaut > a co jest zlego w tej perkusji? akurat gosc porzadnie napierdala. w ogole pod wzgledem technicznym nie mam zadnych zastrzezen
jest strasznie płaska jeśli chodzi o brzmienie. A muzycznie to takie skoczne przytupajce, brakuje tutaj zróżnicowania - nuda Panie, nic się nie dzieje. Jeśli już chcą się równać do Testament, to niech posłuchają chociażby ich ostatniej płyty i poczują róźnicę.
Coś tam było! Człowiek!
Awatar użytkownika
Riven
Kontakt:

28-04-2009, 14:11

mysle, ze i tak jest bardzo dobra, zwlaszcza, ze palker wyglada na mloda osobe. nie oceniam brzmienia z majspejs i hujowych glosniczkow creative jakimi w tej chwili dysponuje.

a ze to podejscie moze im pokrzyzowac plany - to jest jasne. zaloze sie, ze gdyby ten temat zalozyla inna osoba, albo nawet kelthuz, ale z 'odrobine' wieksza doza dystansu, to byloby to lepiej przyjete. nawet Nergal ma wiecej samokrytyki :D
auflex
rozkręca się

28-04-2009, 14:15

Scaarph pisze:widzicie kelthuz i auflex z jakim nic nie wartym motłochem macie tu do czynienia? niewdzięczne chuje nic tylko aby narzekać miast docenić że ktoś dostarcza im kawał zajebistego METALU jakim jest oczywiście spiritual demise. metallica i testament to oczywiście przy tej płycie leszcze. to chuj, że nic nie słychać na majspejsach, przecież to oczywiste, że to zajebisty materiał! mają jeszcze czelność się przypierdalać miast płyty kupować. a jakby przyszło co do czego i w cztery oczy trzeba by było sobie powyjaśniać różne rzeczy to by pomdleli ze strachu!
Że co proszę? Nie bądź taki pewien - odnośnie mdlenia. Tu nie chodzi o to czy jesteśmy lepsi niż Testament czy Metallica ( bo nie jesteśmy - chociaż patrząc na ostatnie dokonania tego drugiego - to chyba wszyscy są lepsi ) Tylko o to, że nie potraficie docenić, że ktoś w tym nudnym jak dupa kraju robi muzykę, którą chyba to wszyscy lubimy ( czyli Metal ). I nie jest to poziom najnizszy tylko dość wysoki...
auflex
rozkręca się

28-04-2009, 14:19

Riven pisze:no, dobry utwor, tylko slyszalem go juz z milion razy, np. na plytach Kreator.

nie bede ocenial muzyki przez pryzmat waszych postow - to bardzo wtorny, ale porzadny utwor; dobrze sie slucha.

skaut > a co jest zlego w tej perkusji? akurat gosc porzadnie napierdala. w ogole pod wzgledem technicznym nie mam zadnych zastrzezen
Ma być wtórny! Zrozum. Ale odnośnie Kreator'a którego wymieniłeś to chyba coś Ci się pomyliło albo naprawdę Kreatora słuchałeś bardzo rzadko... Przecież to w ogóle nie śmierdzi Kreatorem. Skłaniałbym się bardzie ku płycie Show No Mercy - Slayer'a. 8)
Awatar użytkownika
Riven
Kontakt:

28-04-2009, 14:19

no przeciez wlasnie to jest docenione, tylko chyba pomijasz polowe postow. whatever
auflex
rozkręca się

28-04-2009, 14:23

Deathless King pisze:A moze chlopaki wychodza z zalozenia "niewazne jak mowia, byleby mowili"?

Swoja droga slychac, ze panowie gitarowi i perkarz (choc to akurat bym musial na zywo uslyszec) grac potrafia, wiec nie czaje czemu z wszebłędem wchodzą we współpracę... Najgorsze jest to, ze gdyby na majspejsie nie bylo tych glupich gadek i chlopaki po prostu umiescili info o muzie, to pewnie paru osobom by sie spodobalo, pare plytek by poszlo i by wszystko bylo ok. Ale widocznie nie rozumieją ze Masterful to taka troche loza szydercow, a pisanie o tym materiale jak o dziele niemal epokowym (lepsze sola niz slayer... niech zgadne - to wy uczyliscie satrianiego i lombardo :P) i wyzywanie kazdego kto sie z tym nie zgadza... Ale komu ja to tlumacze - zaraz uslysze ciekawe rzeczy o swojej rodzinie bo smiem skrytykowac :D Chcialbym tylko zobaczyc mine gosci z np. roadrunnera czy jakiegos majorsa, gdy wszeblad rzuca im plyte i mowi ze wlasnie odkryli metal na nowo :D
Solówki Slayer'a? No chyba sobie żartujesz? Co ma K. King do Satrianiego? Nie porównuj gówna do twarogu - proszę Cię! :D Przecież chyba każdy logicznie myślący i znający się na swoim rzemiośle ( tu gitara ). Wie i powie, że Kerry King To patafian gitarowy. To już Hanneman jest od niego lepszy. :lol: To dowaliłeś... Jeżeli chodzi o solówki zespołu Slayer to mam prosbę - Nie obrażaj mnie :D
Ostatnio zmieniony 28-04-2009, 14:24 przez auflex, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Block69
zahartowany metalizator

28-04-2009, 14:23

Akurat ostatnia płyta TESTAMENT to bieda, Skolnick nagrał słabe solówki więc chopcy mogą se pokonkurować teoretycznie :D
PENIS METAL
auflex
rozkręca się

28-04-2009, 14:27

Block69 pisze:Akurat ostatnia płyta TESTAMENT to bieda, Skolnick nagrał słabe solówki więc chopcy mogą se pokonkurować teoretycznie :D
No taka bieda, że akurat została wybrana najlepszą płytą Thrash Metalową ostatniego Roku... Gratuluje podejścia. Ty jak sądzę jesteś najlepszym słuchaczem i krytykiem na zasranej kuli ziemskiej...
auflex
rozkręca się

28-04-2009, 14:29

Riven pisze:no przeciez wlasnie to jest docenione, tylko chyba pomijasz polowe postow. whatever
Dobrze. Tylko jak już rzucasz porównaniami do innych kapel to rób to celnie...
ODPOWIEDZ