SPIRITUAL DEMISE - Between The Lines
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- rasowy masterfulowicz
Re: SPIRITUAL DEMISE - Between The Lines
ok, już teraz ścisłe finały.
GOLEC uORKIESTRA - Crazy is my life (instrumental)
GOLEC uORKIESTRA - Crazy is my life (instrumental)
-
- zaczyna szaleć
i zamykam konkurs:

Pociągają mnie nie te rzeczy, co trzeba: lubię pić, jestem leniwy, nie mam boga, polityki, idei ani zasad. Jestem mocno osadzony w nicości, w swego rodzaju niebycie, i akceptuję to w pełni - Bukowski
- Husar
- weteran forumowych bitew
-
- rasowy masterfulowicz
http://viewmorepics.myspace.com/index.c ... i=24165446
tu wyglada jakby kopnął sie w czoło hahahahahha
tu wyglada jakby kopnął sie w czoło hahahahahha
KVLT lizania CZASZKI
- Duban
- weteran forumowych bitew
I padawan Rajtuza: http://www.sadistic.pl/kung-fu-mistrz-vt1895.htm
Widać, że to stara dobra szkoła austriacka. Osrałem zbroję i nie zamierzam pyskować!
Widać, że to stara dobra szkoła austriacka. Osrałem zbroję i nie zamierzam pyskować!
If you believe the western sun
is falling down on everyone.
You're breaking free and the morning's come.
If you would know your time has come.
is falling down on everyone.
You're breaking free and the morning's come.
If you would know your time has come.
- KelThuz
- postuje jak opętany!
- Kontakt:
Dubaj chuja strugaj! 
jeśli ktoś nadal będzie twierdził że reaktywne chłopczyki pokroju FBF czy Violator mają start, to niech się błaźni.
i pozamiatane.
kurwa, solówki lepsze niż Hammeta całej kariery

jeśli ktoś nadal będzie twierdził że reaktywne chłopczyki pokroju FBF czy Violator mają start, to niech się błaźni.
i pozamiatane.

tam nic nie ma, są tylko halucynacje z niedożywienia i śmierć cieplna
- Skaut
- mistrz forumowej ceremonii
wyjebcie perkusistę i będzie okKelThuz pisze:Dubaj chuja strugaj!
i pozamiatane.

Coś tam było! Człowiek!
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
no, dobry utwor, tylko slyszalem go juz z milion razy, np. na plytach Kreator.
nie bede ocenial muzyki przez pryzmat waszych postow - to bardzo wtorny, ale porzadny utwor; dobrze sie slucha.
skaut > a co jest zlego w tej perkusji? akurat gosc porzadnie napierdala. w ogole pod wzgledem technicznym nie mam zadnych zastrzezen
nie bede ocenial muzyki przez pryzmat waszych postow - to bardzo wtorny, ale porzadny utwor; dobrze sie slucha.
skaut > a co jest zlego w tej perkusji? akurat gosc porzadnie napierdala. w ogole pod wzgledem technicznym nie mam zadnych zastrzezen
this is a land of wolves now
- Adrian696
- zahartowany metalizator
ja bym jeszcze Tomasza Czaple aka Rajtuz wyjebał...
aaaaaa Czapla - a co tam słychac na Warszawskiej 185 bo chyba do tego Zboru Kościoła Ewangelicznych Chrześcijan w Kielcach należysz??
aaaaaa Czapla - a co tam słychac na Warszawskiej 185 bo chyba do tego Zboru Kościoła Ewangelicznych Chrześcijan w Kielcach należysz??
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
- Riven
- Kontakt:
ej, Kelthuz jaki jest taki jest, kazdy wie, ale nie pierdolcie, ze zle gra. Niby bas jest zly na tej plycie?
jak mowilem - bawia mnie reakcje tych gosci na jakakolwiek krytyke i generalnie wisi mi co tam sobie mamrocza, ale tego ze graja na poziomie im nie odmowie. jest potencjal, jesli kolejny material bedzie bardziej oryginalny to moze byc ciekawie
jak mowilem - bawia mnie reakcje tych gosci na jakakolwiek krytyke i generalnie wisi mi co tam sobie mamrocza, ale tego ze graja na poziomie im nie odmowie. jest potencjal, jesli kolejny material bedzie bardziej oryginalny to moze byc ciekawie
- Adrian696
do czasu wydania kolejnego materiału nawet Maorysi beda wiedzieli, ze to kompletne cymbały i nikt na to nawet nie splunie...Riven pisze: jesli kolejny material bedzie bardziej oryginalny to moze byc ciekawie
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
- Skaut
- mistrz forumowej ceremonii
jest strasznie płaska jeśli chodzi o brzmienie. A muzycznie to takie skoczne przytupajce, brakuje tutaj zróżnicowania - nuda Panie, nic się nie dzieje. Jeśli już chcą się równać do Testament, to niech posłuchają chociażby ich ostatniej płyty i poczują róźnicę.Riven pisze: skaut > a co jest zlego w tej perkusji? akurat gosc porzadnie napierdala. w ogole pod wzgledem technicznym nie mam zadnych zastrzezen
Coś tam było! Człowiek!
- Riven
- Kontakt:
mysle, ze i tak jest bardzo dobra, zwlaszcza, ze palker wyglada na mloda osobe. nie oceniam brzmienia z majspejs i hujowych glosniczkow creative jakimi w tej chwili dysponuje.
a ze to podejscie moze im pokrzyzowac plany - to jest jasne. zaloze sie, ze gdyby ten temat zalozyla inna osoba, albo nawet kelthuz, ale z 'odrobine' wieksza doza dystansu, to byloby to lepiej przyjete. nawet Nergal ma wiecej samokrytyki
a ze to podejscie moze im pokrzyzowac plany - to jest jasne. zaloze sie, ze gdyby ten temat zalozyla inna osoba, albo nawet kelthuz, ale z 'odrobine' wieksza doza dystansu, to byloby to lepiej przyjete. nawet Nergal ma wiecej samokrytyki

-
- rozkręca się
Że co proszę? Nie bądź taki pewien - odnośnie mdlenia. Tu nie chodzi o to czy jesteśmy lepsi niż Testament czy Metallica ( bo nie jesteśmy - chociaż patrząc na ostatnie dokonania tego drugiego - to chyba wszyscy są lepsi ) Tylko o to, że nie potraficie docenić, że ktoś w tym nudnym jak dupa kraju robi muzykę, którą chyba to wszyscy lubimy ( czyli Metal ). I nie jest to poziom najnizszy tylko dość wysoki...Scaarph pisze:widzicie kelthuz i auflex z jakim nic nie wartym motłochem macie tu do czynienia? niewdzięczne chuje nic tylko aby narzekać miast docenić że ktoś dostarcza im kawał zajebistego METALU jakim jest oczywiście spiritual demise. metallica i testament to oczywiście przy tej płycie leszcze. to chuj, że nic nie słychać na majspejsach, przecież to oczywiste, że to zajebisty materiał! mają jeszcze czelność się przypierdalać miast płyty kupować. a jakby przyszło co do czego i w cztery oczy trzeba by było sobie powyjaśniać różne rzeczy to by pomdleli ze strachu!
-
- rozkręca się
Ma być wtórny! Zrozum. Ale odnośnie Kreator'a którego wymieniłeś to chyba coś Ci się pomyliło albo naprawdę Kreatora słuchałeś bardzo rzadko... Przecież to w ogóle nie śmierdzi Kreatorem. Skłaniałbym się bardzie ku płycie Show No Mercy - Slayer'a.Riven pisze:no, dobry utwor, tylko slyszalem go juz z milion razy, np. na plytach Kreator.

- Riven
- Kontakt:
no przeciez wlasnie to jest docenione, tylko chyba pomijasz polowe postow. whatever
-
- rozkręca się
Solówki Slayer'a? No chyba sobie żartujesz? Co ma K. King do Satrianiego? Nie porównuj gówna do twarogu - proszę Cię!Deathless King pisze:A moze chlopaki wychodza z zalozenia "niewazne jak mowia, byleby mowili"?
Swoja droga slychac, ze panowie gitarowi i perkarz (choc to akurat bym musial na zywo uslyszec) grac potrafia, wiec nie czaje czemu z wszebłędem wchodzą we współpracę... Najgorsze jest to, ze gdyby na majspejsie nie bylo tych glupich gadek i chlopaki po prostu umiescili info o muzie, to pewnie paru osobom by sie spodobalo, pare plytek by poszlo i by wszystko bylo ok. Ale widocznie nie rozumieją ze Masterful to taka troche loza szydercow, a pisanie o tym materiale jak o dziele niemal epokowym (lepsze sola niz slayer... niech zgadne - to wy uczyliscie satrianiego i lombardo) i wyzywanie kazdego kto sie z tym nie zgadza... Ale komu ja to tlumacze - zaraz uslysze ciekawe rzeczy o swojej rodzinie bo smiem skrytykowac
Chcialbym tylko zobaczyc mine gosci z np. roadrunnera czy jakiegos majorsa, gdy wszeblad rzuca im plyte i mowi ze wlasnie odkryli metal na nowo

Ostatnio zmieniony 28-04-2009, 14:24 przez auflex, łącznie zmieniany 1 raz.
- Block69
Akurat ostatnia płyta TESTAMENT to bieda, Skolnick nagrał słabe solówki więc chopcy mogą se pokonkurować teoretycznie 

PENIS METAL
-
- rozkręca się
No taka bieda, że akurat została wybrana najlepszą płytą Thrash Metalową ostatniego Roku... Gratuluje podejścia. Ty jak sądzę jesteś najlepszym słuchaczem i krytykiem na zasranej kuli ziemskiej...Block69 pisze:Akurat ostatnia płyta TESTAMENT to bieda, Skolnick nagrał słabe solówki więc chopcy mogą se pokonkurować teoretycznie
-
- rozkręca się
Dobrze. Tylko jak już rzucasz porównaniami do innych kapel to rób to celnie...Riven pisze:no przeciez wlasnie to jest docenione, tylko chyba pomijasz polowe postow. whatever