DISKORD
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- weteran forumowych bitew
Re: DISKORD - czyli z dupy Fenriza wygrzebane cz. 1
fajne ale jeszcze bardziej jestem ciekaw co wymyślą Ci gówniarze
- twoja_stara_trotzky
- mistrz forumowej ceremonii
ta płyta naprawdę wraca wiarę w metal. dobre gówno.
Żeby nie było tak jak z Nekromantheon - po bardzo obiecującym debiucie nagrają przeciętną płytę - góra na 2-3 przesłuchania.
- beastov23
LOL, przecież piszą o drugim albumie, bo debiut został zlany właśnie na rzecz Nekropsalmów, Nekromanteonów itp.Maria Konopnicka pisze:Żeby nie było tak jak z Nekromantheon - po bardzo obiecującym debiucie nagrają przeciętną płytę - góra na 2-3 przesłuchania.
maximum walrus yields maximum walrus
:3
ok. zapominam o debiucie Obliteration, bo nie zrobił na mnie większego wrażenie - dopiero "Nekropsalms" wydała mi się warta uwagi i na dłużej zagościła w moim odtwarzaczu - ba! doczekała nawet się zakupu w wersji LP
- beastov23
Miałem na myśli fakt, że gdy wychodził debiut Diskord, wszyscy byli zajęci czymś innym, by teraz "odkrywać", że to jednak całkiem niegłupie granie.
maximum walrus yields maximum walrus
Nawiązałem do powyższych wypowiedzi, bez związku z tematem. Diskord nie znam w ogóle - dziwnym trafem minęła mnie ta kapela. Muszę zatem się zainteresować, skoro powiadacie, że warto.
- aginsiak
- w mackach Zła
Jesli lubisz Assassins of God, Nomeansno i Sabot to powinna przypaść ci do gustu. Jesli umysł twój zamknietym pozostaje, to odpuść na rzecz Asphyx, he he he he he...
- YNKE
- w mackach Zła
ależ cudnie pokurwiona jest ta płyta :D od wczoraj nie mogę przestać jej słuchać
„Z delikatną ostrożnością pierdzę, żebym się nie zesrał”
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Zgrabnie to ująłeś.YNKE pisze:ależ cudnie pokurwiona jest ta płyta
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- AroHien
- rasowy masterfulowicz
Nowa płyta jest doskonała ( zresztą debiut również jest świetny). Własciwie nie ma tu słabych punktów. Nawet ten digi wydaje się jakiś ładniejszy niż inne ;)
- Harlequin
A ja nadal uważam, że debiut mimo wszystko lepszy :) Co nie zmienia faktu, że "Dystopics" bdb :)
-
- w mackach Zła
Jakie ładne referencje, trzeba sie zapoznać z tym całym Diskordem.aginsiak pisze:Jesli lubisz Assassins of God, Nomeansno i Sabot to powinna przypaść ci do gustu..
- aginsiak
- w mackach Zła
It would be great to come down to Poland! We would be happy to come down on a weekend to play one, two or three gigs. Flights between Norway and Poland are not that expensive, I think. We just need our expenses covered; mostly flight tickets and a place to sleep, and perhaps some food/beer for the gig. Please let me know if you can help us, or spread the word if you know someone who can. Thanks!
All the best,
Hans
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Jeśli to prawda, że Diskord i Execration szukają terminów na trasę, biorąc pod uwagę Polskę to nawet nie mówcie mi, że nic z tego nie wyjdzie.

Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- Silent_Sea
zestaw marzeń, nawet support nie potrzebnyPacjent pisze:Jeśli to prawda, że Diskord i Execration szukają terminów na trasę, biorąc pod uwagę Polskę to nawet nie mówcie mi, że nic z tego nie wyjdzie.
Marzyłem, żeby to było miejsce spotkań kulturalnych ludzi.
-
dobra ta płyta, nawet bardzo, ale nie klęczę przed nią jak niektórzy.
- witchfinder
Pobieżnie zapoznałem się z długograjami, i cóż, Dystopics wydaje się być po prostu dobre, ale Doomscapes rozpierdoliło mnie na drobne puzzle. Jednak da się coś w tym gatunku zrobić oryginalnego.
Heh, ale fota na MA wywołała jednak uśmiech na mojej twarzy. Tak więc wyglądają współcześni death metalowcy? O tempora, o mores!
:D :D :D
Heh, ale fota na MA wywołała jednak uśmiech na mojej twarzy. Tak więc wyglądają współcześni death metalowcy? O tempora, o mores!
:D :D :D
O tempora, o mores! ||| HARDCORE JP OGIEŃ JP
- ultravox
- zahartowany metalizator
Takie czasy. Nikt już nie nosi białych adidasów i flanelowych koszul.
- twoja_stara_trotzky
heh, hipsterski death metal :D