BONESAW (Gbr)
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Re: BONESAW (Gbr)
Natomiast ja chętnie się dowiem kiedy będzie można wysłać przelew za DISKORD?
-
- postuje jak opętany!
Trudno powiedzieć , materiał jeszcze nie jest nagrany ino bębny ; )535 pisze:Natomiast ja chętnie się dowiem kiedy będzie można wysłać przelew za DISKORD?
- Bonny
- rasowy masterfulowicz
też na Diskord czekam z niecierpliwością...
a póki co, to brać nowy album Bonesaw, bo tak doskonałego death metalu ze świecą szukać. bardzo lubię ich poprzednie nagrania, ale The Illicit Revue to jest już inna jakość. dotychczas było przede wszystkim Autopsy/Abscess. nie rozmawiałem z Sidem, ale mam wrażenie, że to on napisał większość muzyki na The Illicit Revue. tak bowiem mogłaby zabrzmieć trzecia płyta Korpse, a skoro The Illicit Revue przypomina pierwsze dwie płyty Korpse, to oprócz Autopsy jest tam dużo i Voivod i dużo pomysłów i nietuzinkowego grania.
jedna z najlepszych płyt zeszłego roku, pierwsza piątka
a póki co, to brać nowy album Bonesaw, bo tak doskonałego death metalu ze świecą szukać. bardzo lubię ich poprzednie nagrania, ale The Illicit Revue to jest już inna jakość. dotychczas było przede wszystkim Autopsy/Abscess. nie rozmawiałem z Sidem, ale mam wrażenie, że to on napisał większość muzyki na The Illicit Revue. tak bowiem mogłaby zabrzmieć trzecia płyta Korpse, a skoro The Illicit Revue przypomina pierwsze dwie płyty Korpse, to oprócz Autopsy jest tam dużo i Voivod i dużo pomysłów i nietuzinkowego grania.
- Jimmy Boyle
- rasowy masterfulowicz
Zamówione. Nie mogę się już doczekać tej płyty, debiut był zabójczy.
- Rattlehead
- zahartowany metalizator
W zasadzie bez słuchania już mi się podoba.Bonny pisze:też na Diskord czekam z niecierpliwością...
support music, not rumors
No to, Panie. Trzeba pogonić to towarzystwo. Tutaj ludzie czekają.Hellthrasher pisze:Trudno powiedzieć , materiał jeszcze nie jest nagrany ino bębny ; )535 pisze:Natomiast ja chętnie się dowiem kiedy będzie można wysłać przelew za DISKORD?
- Bonny
- rasowy masterfulowicz
no i jak się The Illicit Revue podoba?
-
- weteran forumowych bitew
ROZJEBKA! Polecam odsłuch na słuchawkach! To zbasowane brzmienie i fajny motyw wokalny w zamykającym coverze! Zdaje sie ze w tych autopsopochodnych kapelach wysunęli się na pozycję lidera. MIÓDMALINA!!!
- Bonny
- rasowy masterfulowicz
też tak sądzę. a jeśli nie oni, to ewentualnie ANATOMIA z Japonii - duch podobny, choć ciało w pełni samodzielneSCREAMBLOODYGORE pisze:Zdaje sie ze w tych autopsopochodnych kapelach wysunęli się na pozycję lidera.
-
a co z kompilacją staroci BONESAW?Hellthrasher pisze:Trudno powiedzieć , materiał jeszcze nie jest nagrany ino bębny ; )535 pisze:Natomiast ja chętnie się dowiem kiedy będzie można wysłać przelew za DISKORD?
-
- postuje jak opętany!
bardzo wolno nad tym pracują , album jest priorytetem
-
The Stench Of Dead Dirty Ass!!!
- SOWIX666
- postuje jak opętany!
Byłeś tam Panie Rafale?SCREAMBLOODYGORE pisze:The Stench Of Dead Dirty Ass!!!
- Lykantrop
- mistrz forumowej ceremonii
O tak, ich dwa pełnogrające albumy to przepiękna sprawa, chociaż startowałem z pozycji osoby zniesmaczonej. Liczyłem, że to będzie kontynuacja TRANSGRESSOR, a tutaj jednak inna para kaloszy... Ale zreflektowali się i teraz na boku w WORMRIDDEN pogrywają to z czego słynęli w latach 90 :)Bonny pisze:też tak sądzę. a jeśli nie oni, to ewentualnie ANATOMIA z Japonii - duch podobny, choć ciało w pełni samodzielneSCREAMBLOODYGORE pisze:Zdaje sie ze w tych autopsopochodnych kapelach wysunęli się na pozycję lidera.
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
-
niet:( ale wypatruję zgniłków na polskiej ziemi...SOWIX666 pisze:Byłeś tam Panie Rafale?SCREAMBLOODYGORE pisze:The Stench Of Dead Dirty Ass!!!
- Bonny
- rasowy masterfulowicz
no jak ktoś po Anatomia oczekiwał kontynuacji Transgressor to pewnie srodze się zawiódł ;)
- SOWIX666
- postuje jak opętany!
A to niestety, w maju w tym klubie Discharge i myślałem, że pifko by my wypili na te okazyje.SCREAMBLOODYGORE pisze:niet:( ale wypatruję zgniłków na polskiej ziemi...SOWIX666 pisze:Byłeś tam Panie Rafale?SCREAMBLOODYGORE pisze:The Stench Of Dead Dirty Ass!!!
-
to pozdrów mojego młodszego rodzonego...SOWIX666 pisze:A to niestety, w maju w tym klubie Discharge i myślałem, że pifko by my wypili na te okazyje.SCREAMBLOODYGORE pisze:niet:( ale wypatruję zgniłków na polskiej ziemi...SOWIX666 pisze:The Stench Of Dead Dirty Ass!!!
Byłeś tam Panie Rafale?
- SOWIX666
- postuje jak opętany!
Jak znajdę to pozdrowię, ma się rozumieć.
- Lykantrop
- mistrz forumowej ceremonii
Na szczęście poszedłem po rozum do głowy, ale sam chyba przyznasz, że debiutancki krążek Anatomia nie był jakoś wielce powalający? :) Dopiero kiedy usłyszałem split z Burial Invocation (chociaż to był raptem jeden kawałek z ich strony) i wypuścili "Decaying..." to dotarło do mnie, że wola walki w Takashim nie umarła, a wręcz przeciwnie.Bonny pisze:no jak ktoś po Anatomia oczekiwał kontynuacji Transgressor to pewnie srodze się zawiódł ;)
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95