CORPUS CHRISTII
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Re: CORPUS CHRISTII
:)))
Próbowałem jeszcze raz, ale za cholerę mi nie wchodzi ten CC. Podtrzymuję wszystko, co napisałem wcześniej. W sumie jak włączyłem jakieś stare numery sprzed religijnego okresu to nawet bardziej mi się spodobały niż to co grają teraz.
Próbowałem jeszcze raz, ale za cholerę mi nie wchodzi ten CC. Podtrzymuję wszystko, co napisałem wcześniej. W sumie jak włączyłem jakieś stare numery sprzed religijnego okresu to nawet bardziej mi się spodobały niż to co grają teraz.
- Morph
- mistrz forumowej ceremonii
- Kontakt:
Ciąży, ciąży. Klątwa ta to na nieszczęście Casus Luciferi.
Give birth to something dead
Give birth to something old
Give birth to something old
-
- rasowy masterfulowicz
Kurwa, przewałkowałem sobie temat od początku do końca i zaczynam się bać o moje pieniądze. Jutro odbieram płytę. :D
HAILSA!!!!!
- Maleficio
- zahartowany metalizator
- Kontakt:
-
- rasowy masterfulowicz
Właśnie nie wiem. Bo na razie zamówiłem se w takiej hurtowni i mają dostać ją jutro, ale boję się coraz bardziej. :o
HAILSA!!!!!
- 0ms
- rasowy masterfulowicz
mnie tylko ciekawi, co cie sklonilo, zeby to brac w ciemno - zwlaszcza, jesli nie slyszales wczesniej CCHBambi pisze:Kurwa, przewałkowałem sobie temat od początku do końca i zaczynam się bać o moje pieniądze. Jutro odbieram płytę. :D
- Maleficio
- Kontakt:
Powiem tylko jedno... Portugalia... to piętno które się nie da usunąć:)
-
Jesli zamowiles Rising i ostatnia, to bierz w ciemno.Bambi pisze:Właśnie nie wiem. Bo na razie zamówiłem se w takiej hurtowni i mają dostać ją jutro, ale boję się coraz bardziej. :o
-
- rasowy masterfulowicz
Zamówiłem tylko ostatnią. :)
Trafiłem akurat na "oczarowanie" Drona, a że po części zauważyłem, że moje gusta zbiegają się z jego, w szale zakupowym, chwyciłem za telefon i zamówiłem czym prędzej. :)0ms pisze:mnie tylko ciekawi, co cie sklonilo, zeby to brac w ciemno - zwlaszcza, jesli nie slyszales wczesniej CCHBambi pisze:Kurwa, przewałkowałem sobie temat od początku do końca i zaczynam się bać o moje pieniądze. Jutro odbieram płytę. :D
HAILSA!!!!!
-
szczesciarz ;) nie pozalujesz
- 0ms
- rasowy masterfulowicz
...chyba ze poslucha ;)
@Bambi
jesli sie zbiega to moze i cos z tego bedzie, ale nawet jesli to i tak ten nowy CCH wcale nie jest taki swietny jak go tu niektorzy maluja
@Bambi
jesli sie zbiega to moze i cos z tego bedzie, ale nawet jesli to i tak ten nowy CCH wcale nie jest taki swietny jak go tu niektorzy maluja
-
- rasowy masterfulowicz
-
jest jest, jest nawet lepszy niz swietny. nie zawiedziesz sie Bambi (i slowo daje, zmien ten nick, bo z takim imieniem nawet nekrolog brzmialby ironicznie ;))
-
- rasowy masterfulowicz
- boroowa
- weteran forumowych bitew
LOL, jaka żenada, najpierw pisze że moja opinia nie ma znaczenia bo porównuję Satanic Warmaster do wielkiej dymiącej kupy, a potem spina się jak uczestnik pielgrzymki Radia Maryja na widok ekipy TVN.Drone pisze:![]()
Rób sobie z tą płytą co chcesz, w ramach obrony możesz nawet wybudować drugi zamek w Malborku. Fakty są takie, ze lubujesz się się w wyśmiewanych pszenno-buraczanych klimatach, tyle że importowanych. Amen.
I'll give you black sensations up and down your spine
If you're into evil, you're a friend of mine
See the white light flashing as I split the night
Cos if good's on the left then I'm sticking to the right
- Adrian696
Drone pisze:Abstrahuję też tutaj od uraz osobistych, ale jeżeli piszesz, że nowa płyta CC nadaje się tylko do tego, by na nią nasrać, to ja muszę stanąć w jej obronie. Można napisać, że się nie podoba, że jest np. słaba, nieudolna, nudna itd. Natomiast tak ewidentny brak szacunku do czyjejś, obiektywnie rzecz biorąc przyzwoitej twórczości, wymaga zdecydowanych kroków.
Drone pisze:O Chryste, jakie to jest KOSMICZNE GÓWNO. Wytrzymałem półtora kawałka.
Drone pisze:Ostatni GRAND MAGUS to powermetalowe gówno.
Drone pisze:Przesłuchałem, TOTALNE GÓWNO.
Drone pisze:A to już jest wyjątkowe gówno.
A jakbys sam podjął zdecydowane kroki i posłuchał Rajtuza z jego nieśmiertelnym zawołaniem - zabij sie??Drone pisze:7.PARADISE LOST- Gothic- przeomowy materiał "Paradajsów"Gówno.
Oczywiscie - serdecznie pozdrawiam Maciusiu i zdrowia zycze. :)
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
- Ihasan
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
to jak to w sumie jest? :))
gówno czy nie gówno?! :))
gówno czy nie gówno?! :))
- 0ms
- rasowy masterfulowicz
prawda lezy gdzies pomiedzy - to jest plyta, ktora nie jest warta uwagi poswiecanej jej tutaj ;)
- Realista
Nie jest to gówno, nie popadajmy w obłęd ale daleko temu albumowi do zajebistości, to zgrabnie wyprodukowany wg przepisu na religijne granie materiał, to taki album który może lecieć ale ekscytacji w nim nie odnajdziesz. Ja przynajmniej tak mam po 5 przesłuchaniach.
- boroowa
To właśnie piszę. Kompletnie bez charakteru, absolutnie nijaki klocek. Syndrom zmęczenia "religijnego" materiału. Sytuacja analogiczna do tej w Death metalu po '93 - masa nijakich zespołów nagrywających nijakie płyty.
I'll give you black sensations up and down your spine