ARCHGOAT
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- OD-BYT
- rozkręca się
- Kontakt:
- Gore_Obsessed
- zahartowany metalizator
Darkthrone to zwykli pozerzy. Pozują na zepsutych luzaków, którymi nie są i nigdy nie będą. W rzeczywistości są wychuchanymi cipkami z dobrych rodzin z kraju o najwyższej stopie życiowej na świecie. W Afryce daliby się gwałcić samicom lwa za resztki kukurydzy. Chuj z nimi. They're too mold, too fiord. Stary ich ceni.
Only SŁUCHANIE płyt is real!
- NW.
- postuje jak opętany!
- Kontakt:
[quote][i]Wysłane przez Gore_Obsessed[/i]
Darkthrone to zwykli pozerzy. Pozują na zepsutych luzaków, którymi nie są i nigdy nie będą. W rzeczywistości są wychuchanymi cipkami z dobrych rodzin z kraju o najwyższej stopie życiowej na świecie. W Afryce daliby się gwałcić samicom lwa za resztki kukurydzy. Chuj z nimi. They're too mold, too fiord. Stary ich ceni. [/quote]
nie tylko ja.jestes chory człowieku.
Darkthrone to zwykli pozerzy. Pozują na zepsutych luzaków, którymi nie są i nigdy nie będą. W rzeczywistości są wychuchanymi cipkami z dobrych rodzin z kraju o najwyższej stopie życiowej na świecie. W Afryce daliby się gwałcić samicom lwa za resztki kukurydzy. Chuj z nimi. They're too mold, too fiord. Stary ich ceni. [/quote]
nie tylko ja.jestes chory człowieku.
- akall
- zaczyna szaleć
Wiem że klawiatura wiele zniesie, ale następnym razem jak ci przyjdzie ochota na podobny post to polecam puścić sobie po raz kolejny "Gore Obsessed", łyknąć tabletki i luli.
Wiem że klawiatura wiele zniesie, ale następnym razem jak ci przyjdzie ochota na podobny post to polecam puścić sobie po raz kolejny "Gore Obsessed", łyknąć tabletki i luli.
Still o'er the curved, white trellis of your sides
The sateless, wandering serpent curls and glides
The sateless, wandering serpent curls and glides
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
- NW.
- postuje jak opętany!
- Kontakt:
- twoja_stara_trotzky
- mistrz forumowej ceremonii
- ultravox
- zahartowany metalizator
Kolejny, który lubi prowokować, gdy nie ma nic do powiedzenia. Najlepiej wtedy dojebać się do kapeli, którą ktoś tam sobie ceni. Większość z nas to takie same wychuchane cipki, chyba że uważasz, że Polska to taki ekstremalny kraj, w którym trudno przetrwać. Pewnie się ucieszysz, że masz tak dużo odpowiedzi na swój bezsensowny post, ale co tam, baw się dobrze.
Kolejny, który lubi prowokować, gdy nie ma nic do powiedzenia. Najlepiej wtedy dojebać się do kapeli, którą ktoś tam sobie ceni. Większość z nas to takie same wychuchane cipki, chyba że uważasz, że Polska to taki ekstremalny kraj, w którym trudno przetrwać. Pewnie się ucieszysz, że masz tak dużo odpowiedzi na swój bezsensowny post, ale co tam, baw się dobrze.
- JOYLESS
- zaczyna szaleć
[quote][i]Wysłane przez stary[/i]
[quote][i]Wysłane przez - IX -[/i]
Akurat napisal cala prawde
[/quote]
tak samo mówiłeś w 1992 roku? wątpię.wtedy srałeś w gacie i padałes przed nimi na kolana. [/quote]
Opiniotworcze Vox Malignum. Nie chce mi sie tego analizowac punkt po pukcie, ale zabawne jest to, ze 2 lata temu taki madry nie byl. Teraz na masterfulu zgrywa ziomka co na black metalu zeby zjadl
[quote][i]Wysłane przez - IX -[/i]
Akurat napisal cala prawde

tak samo mówiłeś w 1992 roku? wątpię.wtedy srałeś w gacie i padałes przed nimi na kolana. [/quote]
Opiniotworcze Vox Malignum. Nie chce mi sie tego analizowac punkt po pukcie, ale zabawne jest to, ze 2 lata temu taki madry nie byl. Teraz na masterfulu zgrywa ziomka co na black metalu zeby zjadl

- OD-BYT
- rozkręca się
- Kontakt:
-
- rasowy masterfulowicz
- pajonk
- w mackach Zła
- Kontakt:
- NW.
- postuje jak opętany!
- Kontakt:
[quote][i]Wysłane przez mistrzsardu[/i]
[quote][i]Wysłane przez ultravox[/i]
chyba że uważasz, że Polska to taki ekstremalny kraj, w którym trudno przetrwać. [/quote]
Trochę nie w temacie: ja tak właśnie uważam. Może nie jesteśmy Afryką czy innym Meksykiem, ale uważam, że przetrwanie u nas wcale nie należy do najłatwiejszych zadań;) [/quote]
co prawda to prawda, niejeden zabojad albo angol by tu zwyczajnie odpadl.
[quote][i]Wysłane przez ultravox[/i]
chyba że uważasz, że Polska to taki ekstremalny kraj, w którym trudno przetrwać. [/quote]
Trochę nie w temacie: ja tak właśnie uważam. Może nie jesteśmy Afryką czy innym Meksykiem, ale uważam, że przetrwanie u nas wcale nie należy do najłatwiejszych zadań;) [/quote]
co prawda to prawda, niejeden zabojad albo angol by tu zwyczajnie odpadl.
- black_lava
- rasowy masterfulowicz