THE CROWN (ex-CROWN OF THORNS)
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
- mistrz forumowej ceremonii
Re: THE CROWN (ex-CROWN OF THORNS)
Słuchałem przedwczoraj w drodze tego nowego The Crown i smutno mi się zrobiło i w refleksje mnie wpędziło. Wydali niegdyś niesamowicie dla mnie ważny "Deathrace King", w którym zasluchiwałem się jak pojebion, połowę tekstów pewnie dalej bym wykrzyczał w sprzyjających okoliczonściach. Co kawałek to eksplozja, nie moglem sie nasłuchać tego co leciało, a chciałem też natychmiast kolejny. Potem z czasem się to rozwadniało, na Crowned in Terror było wciąż dużo dobrych kawałków: Under the Whip, Speed of Darkness, Death Metal Holocaust. Z "Death is not Dead" nic już nie pamiętam, o "Royal Destroyer" być może w ogóle nie wiedziałem, bo nie kojarze jej nijak, a "Crown of Thorns" jest taka pulpą z death metalu, wypraną z emocji, która na chwilę podnosi zaciekawienie na "Eternally infernal", by potem znowu odpłynąć w niebyt odbytu. Sic transit gloria mundi.
If you do everything right, there will be no struggle.
If you struggle, you're not doing something right.
If you struggle, you're not doing something right.
- Najprzewielebniejszy
- zahartowany metalizator
Nowy album taki sobie. Po przesluchaniu nic nie zostalo w glowie.
Uwielbiam Eternal death.
Hell is here i Deathrace king kopia dupsko az milo. Nawet Crowned in terror z Lindbergiem mnie uwiódł.
Nowemu dam jeszcze szanse, ale kiepsko to widze.
Uwielbiam Eternal death.
Hell is here i Deathrace king kopia dupsko az milo. Nawet Crowned in terror z Lindbergiem mnie uwiódł.
Nowemu dam jeszcze szanse, ale kiepsko to widze.
WINYLE na sprzedaż viewtopic.php?f=25&t=18597&p=1845769#p1845769
- Herne the Hunter
- postuje jak opętany!
Kocham Deathrace. Kolejne dwie płyty bardzo lubię. Potem nie pamiętam nic.
Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women
-
- postuje jak opętany!
Zostawie tu tylko na marginesie drodzy koledzy, ze kawalek Churchburner na nowce jest calkiem fajowy!
-
- mistrz forumowej ceremonii
tak do possessed 13 łykam wszystko bez popity i z ogromną przyjemnością. wspaniały zespół