THE CROWN (ex-CROWN OF THORNS)

Zasada tworzenia tematu - NAZWA ZESPOŁU + ewentualnie tytuł płyty lub inna treść jeżeli coś chcemy dodać.

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Awatar użytkownika
ŚWIAT BEZ KOŃCA
mistrz forumowej ceremonii

Re: THE CROWN (ex-CROWN OF THORNS)

29-10-2024, 18:47

Słuchałem przedwczoraj w drodze tego nowego The Crown i smutno mi się zrobiło i w refleksje mnie wpędziło. Wydali niegdyś niesamowicie dla mnie ważny "Deathrace King", w którym zasluchiwałem się jak pojebion, połowę tekstów pewnie dalej bym wykrzyczał w sprzyjających okoliczonściach. Co kawałek to eksplozja, nie moglem sie nasłuchać tego co leciało, a chciałem też natychmiast kolejny. Potem z czasem się to rozwadniało, na Crowned in Terror było wciąż dużo dobrych kawałków: Under the Whip, Speed of Darkness, Death Metal Holocaust. Z "Death is not Dead" nic już nie pamiętam, o "Royal Destroyer" być może w ogóle nie wiedziałem, bo nie kojarze jej nijak, a "Crown of Thorns" jest taka pulpą z death metalu, wypraną z emocji, która na chwilę podnosi zaciekawienie na "Eternally infernal", by potem znowu odpłynąć w niebyt odbytu. Sic transit gloria mundi.
If you do everything right, there will be no struggle.
If you struggle, you're not doing something right.
Awatar użytkownika
Najprzewielebniejszy
zahartowany metalizator

30-10-2024, 06:49

Nowy album taki sobie. Po przesluchaniu nic nie zostalo w glowie.
Uwielbiam Eternal death.
Hell is here i Deathrace king kopia dupsko az milo. Nawet Crowned in terror z Lindbergiem mnie uwiódł.
Nowemu dam jeszcze szanse, ale kiepsko to widze.
Awatar użytkownika
Herne the Hunter
postuje jak opętany!

30-10-2024, 11:34

Kocham Deathrace. Kolejne dwie płyty bardzo lubię. Potem nie pamiętam nic.
Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women
Br00tal
postuje jak opętany!

30-10-2024, 14:30

Zostawie tu tylko na marginesie drodzy koledzy, ze kawalek Churchburner na nowce jest calkiem fajowy!
Heretyk
mistrz forumowej ceremonii

03-11-2024, 14:36

tak do possessed 13 łykam wszystko bez popity i z ogromną przyjemnością. wspaniały zespół
ODPOWIEDZ