EPITOME
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: EPITOME
Wczoraj to zauważyłem przy okazji odwiedzin sklepu. Czekam z niecierpliwością na nowy materiał, który mam nadzieję ujrzy światło dzienne już w przyszłym roku.
- AroHien
- rasowy masterfulowicz
Już sobie to wznowienie wraz z koszulem zaklepałem.
-
Pionierzy wykręconego grindu z Epitome powracają z nowym albumem - "ROTend".
Coś się kończy, ale jednocześnie coś się zaczyna. Pierwsze danie przygotowane do konsumpcji:
Płyta ukaże się na jesień pod banderą Deformeathing Production. Więcej informacji wkrótce.
-
-
- postuje jak opętany!
Wywiad z Kiszką, jaki przeprowadziłem w ostatni piątek przed koncertem EPITOME w Chorzowie:
-
- mistrz forumowej ceremonii
Dobra rozmowa. Robisz kawał dobrej roboty.
-
- postuje jak opętany!
-
- weteran forumowych bitew
Fajny wywiad , czekam na płytę zatem .
No i koncert .
No i koncert .
-
- postuje jak opętany!
Dzięki!
Płyty nie mam, ale mam nagrany koncert

-
Bardzo fajny wywiad - Kiszka sprawia wrażenie wyluzowanego kolesia, takiego co to nie ma problem,u z nim pogadać czy ustawić się na wywiad. Chyba że znałeś go osobiście wcześniej ( nie zdziwiłbym się ) i było go łatwiej namówić. Fajna rozmowa.
Niestety, problemy zdrowotne uniemożliwiły mi wyjazd na koncert - nie tylko zresztą ten - i cholernie mi żal, że mnie nie było. Stokrotne dzięki więc na materiał video. Wiem, że to nie to samo, ale tak na otarcie łez
Dobra robota, tak trzymać.
Niestety, problemy zdrowotne uniemożliwiły mi wyjazd na koncert - nie tylko zresztą ten - i cholernie mi żal, że mnie nie było. Stokrotne dzięki więc na materiał video. Wiem, że to nie to samo, ale tak na otarcie łez

-
- postuje jak opętany!
Dzięki za dobre słowo! No to zatem powrotu do zdrowia!Nasum pisze: ↑28-10-2024, 18:33Bardzo fajny wywiad - Kiszka sprawia wrażenie wyluzowanego kolesia, takiego co to nie ma problem,u z nim pogadać czy ustawić się na wywiad. Chyba że znałeś go osobiście wcześniej ( nie zdziwiłbym się ) i było go łatwiej namówić. Fajna rozmowa.
Niestety, problemy zdrowotne uniemożliwiły mi wyjazd na koncert - nie tylko zresztą ten - i cholernie mi żal, że mnie nie było. Stokrotne dzięki więc na materiał video. Wiem, że to nie to samo, ale tak na otarcie łez![]()
Tak, znam się z nim chyba od pierwszego Obscene