ANTHRAX
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Re: ANTHRAX
Jeżeli lubisz ostatni Anthrax, to powinno wejść bez większego bólu.
" onclick="window.open(this.href);return false;
" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- weteran forumowych bitew
kol? no jak można podskoczyć wyżej własnego chuja no jak?manieczki pisze:akurat na wufie ze skoku przez kozla mialem dobre oceny okBOLEK pisze:niby co podskoczysz powyżej chuja ciołkumanieczki pisze:wyrazaj sie i wyluzuj ok
chyba że nie masz chuja i jak napisał kol 535
"Mnie się podobają melodie, które już raz słyszałem. Po prostu. No... To... Poprzez... No reminiscencję. No jakże może podobać mi się piosenka, którą pierwszy raz słyszę."
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re:
Jaki cover? To ich ostatnia plyta?Skaut pisze:Proszę, wystarczyło nagrać bardzo dobry cover i jak gawiedź podchwyciła.Disturbed, Immortalized (Warner Bros) 112,500 sold
woodpecker from space
- Triceratops
Ech, tak czlowiek przelatuje tegoroczny trrash, to niby fajne, tamto obiecujeca, a tamto niby nie to samo ale tez probuje, ciagle jest jakies ALE.
Na koniec wlaczam ANTHRAX i czuje sie od razu level wyzej, lepiej, szybciej, pelniej, czuje ze tu slysze praojca i pramatke, wszystko jest tak jak u tamtych, jest wszystko tam gdzie powinno, ale......... nie ma zadnego ALE.
Na koniec wlaczam ANTHRAX i czuje sie od razu level wyzej, lepiej, szybciej, pelniej, czuje ze tu slysze praojca i pramatke, wszystko jest tak jak u tamtych, jest wszystko tam gdzie powinno, ale......... nie ma zadnego ALE.
woodpecker from space
- mad
"Ale" jednak jest - trochę przesłodzone refreny...
- Triceratops
- Zenek
Nie ma nic gorszego w smaku niż dżem niskosłodzony. Ostatni Anthrax bardzo fajny, ale momentami nudzi. Poprzedni był chyba lepszy. Mistrzowski jest numer pt. The Battle Chose Us.
Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka

-
- zahartowany metalizator
przesłodzone refreny to jest być albo nie być nowego Anthraxa.mad pisze:"Ale" jednak jest - trochę przesłodzone refreny...
-
- mistrz forumowej ceremonii
Wczoraj byłem u ojca na grillu i wódeczce. Zgadnijcie co leciało przez cały wieczór:)?
Doom the dark ages. Sesja trwa.
- Drone
-
Za piątym razem jak zaczęła się płyta kręcić i zaproponowałem zmianę podchodząc do odtwarzacza ten pięćdziesięcioparoletni Pan zwany moim ojcem w zielonym dresie z barwami reprezentacji Brazylii z furią i gniewem w oczach rzekł:535 pisze:Szczerze współczuję Tomasz.
wypierdalaj od odtwarzacza i nie waż się ściszyć:) Ni ma lekko:)
Doom the dark ages. Sesja trwa.
Niech ręka boska broni. Żadnych Kornów-Slipknotów. Ja właściwie nic nie mam do tego nieszczęsnego Anthraxu, śmieszy mnie tylko określanie tego co grają słowem "geniusz". To takie Nergalowe przekraczanie Rubikonu.Drone pisze:Bdb! Wolałbyś, żeby słuchali KORN? :)
- Drone
To była tania prowokacja. Wg Skali Obiektywnej ostatnia płyta to 7,5/10, czyli w połowie drogi między "doskonałą" a "wybitną". Nie ma mowy o żadnym geniuszu.535 pisze:Niech ręka boska broni. Żadnych Kornów-Slipknotów. Ja właściwie nic nie mam do tego nieszczęsnego Anthraxu, śmieszy mnie tylko określanie tego co grają słowem "geniusz". To takie Nergalowe przekraczanie Rubikonu.Drone pisze:Bdb! Wolałbyś, żeby słuchali KORN? :)
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
- harvestman
Trzeba jednak wziąć pod uwagę jedną bardzo istotną kwestię. Mianowicie, ile zespołów z takim stażem, nagrywa płyty na takim poziomie jak ostatni Anthrax? Fakt że nie ma tu rewolucji, jednak ciężko oczekiwać jej od, za przeproszeniem, dziadków ;) Jest świeżo, przebojowo, chce się do tej płyty wracać, wystarczy :)Drone pisze:To była tania prowokacja. Wg Skali Obiektywnej ostatnia płyta to 7,5/10, czyli w połowie drogi między "doskonałą" a "wybitną". Nie ma mowy o żadnym geniuszu.535 pisze:Niech ręka boska broni. Żadnych Kornów-Slipknotów. Ja właściwie nic nie mam do tego nieszczęsnego Anthraxu, śmieszy mnie tylko określanie tego co grają słowem "geniusz". To takie Nergalowe przekraczanie Rubikonu.Drone pisze:Bdb! Wolałbyś, żeby słuchali KORN? :)
Ostatnio zmieniony 11-06-2016, 16:40 przez harvestman, łącznie zmieniany 2 razy.
- Drone
Może nie powinienem tego pisać z obawy o serce kolegi Cyfry, ale tegoroczna epka VOIVOD jest jeszcze lepsza. Poza tym: OVERKILL, EXODUS, PROTECTOR, ACCUSER, EXUMER. Ich ostatnie materiały nie odstają od nowego ANTHRAX. Także nie jest źle.
To oczywiste. Zresztą to żadna nowość. Kanadyjczycy zawsze stali klasę wyżej od bogów stadionowego grania.Drone pisze:... tegoroczna epka VOIVOD jest jeszcze lepsza. .
- Drone
To oczywiste.535 pisze:To oczywiste. Zresztą to żadna nowość. Kanadyjczycy zawsze stali klasę wyżej od bogów stadionowego grania.Drone pisze:... tegoroczna epka VOIVOD jest jeszcze lepsza. .