DECAPITATED
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: DECAPITATED
Ciekaw jestem, ile kasy stracili przez taką głupotę, bo wątpię, czy zagrają jeszcze jakiś koncert z tej trasy. Gdyby jednak udało im się z tego wykaraskać to ciekawi mnie, czy jakiś promotor jeszcze zdecyduje się ich sciągnąć do USA. O ile będzie mógł ich ściągnąć, bo mogą dostać wilczy bilet i zakaz wjazdu. Rozumiem że rock'roll, można poszaleć i w ogóle, ale trzeba mieć trochę wyobraźni. Poczekajmy jak się sprawa zakończy, ale coś mi się wydaje, że ta gorzka lekcja spowoduje jakis rozłam w zespole.
-
Hatefire pisze:Swoją drogą sprawdziłem na necie ile można dostać za gwałt w stanie Waszyngton. Okazuje się, że mogą wlepić nawet dożywocie. Nie wiem na ile często to się zdarza. Niemniej chłopaki mogą grubo beknąć jeśli zarzuty się potwierdzą.
Zgodnie z paragrafem 9A.44.040 "Revised Code of Washington" gwałt z porwaniem uznawany jest w stanie Waszyngton za zbrodnię klasy A, za którą grozi kara dożywotniego pozbawienia wolności z możliwym orzeczeniem kary grzywny w wysokości do 50,000 dolarów
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
w małżeństwach pewnie teżNasum pisze:coś mi się wydaje, że ta gorzka lekcja spowoduje jakis rozłam w zespole.
-
- rozkręca się
Jakoś nie wierzę w ten gwałt zbiorowy. Przecież to wszyscy włącznie z jakąś ekipą techniczną, kierowcą itp. musieliby się czymś napierdolić i kompletnie stracić instynkt samozachowawczy. Niestety dla panów, mogło tam się zdarzyć coś niefajnego, nawet jakaś presja fizyczna, skutkujące jakimiś siniakami itp. a to wszystko teraz będzie interpretowane na korzyść "ofiar" (być może w ogóle same zeznania + potwierdzony sex wystarczą).
- Mol
- zahartowany metalizator
zapomnij o wjezdzie do Stanow, poza tym, zespol prawdopodobnie pojdzie sie jebac, a na pewno ten sklad.Nasum pisze:Ciekaw jestem, ile kasy stracili przez taką głupotę, bo wątpię, czy zagrają jeszcze jakiś koncert z tej trasy. Gdyby jednak udało im się z tego wykaraskać to ciekawi mnie, czy jakiś promotor jeszcze zdecyduje się ich sciągnąć do USA. O ile będzie mógł ich ściągnąć, bo mogą dostać wilczy bilet i zakaz wjazdu. Rozumiem że rock'roll, można poszaleć i w ogóle, ale trzeba mieć trochę wyobraźni. Poczekajmy jak się sprawa zakończy, ale coś mi się wydaje, że ta gorzka lekcja spowoduje jakis rozłam w zespole.
- REINHARD IRRUMATOR
- postuje jak opętany!
o stanach mogą zapomnieć, papiery mają ujebane gównem, jeżeli zarzuty się potwierdzą to mają kibel jakich mało, tam się nie pierdolą z takimi tematami, czyli wielki czarny kutas w ich dupach to pewnik
Ostatnio zmieniony 12-09-2017, 15:52 przez REINHARD IRRUMATOR, łącznie zmieniany 1 raz.
Norma to głupota, degeneracja to geniusz
-
Ten wjazd do Stanów będzie obowiązywać nawet kiedy oczyszczą się z zarzutów? Będą mieć chyba tam w jakichś dokumentach wpisane że byli aresztowani, więc to też będzie powód do zakazu wjazdu na terytorium Stanów? Pytam z ciekawości, bo pamiętam że gitarzysta Cryptopsy ał kiedyś zakaz wjazdu do Stanów bo coś przeskrobał i drzwi do Stanów zatrzasnęły mu się całkowicie.
Skład zapewne też pójdzie się jebać, teraz będą przerzucać się odpowiedzialnością, jeśli mieli jakieś związki tu w kraju to zapewne też pogrzebali sobie rodzinne ognisko.
Trzeba przyznać że ten zespół ma wyjątkowego pecha - najpierw wypadek autokarem na trasie, śmierć jednego i spiączka drugiego muzyka, potem awaryjne lądowanie z kapitanem Wroną, teraz takie gówno.
Skład zapewne też pójdzie się jebać, teraz będą przerzucać się odpowiedzialnością, jeśli mieli jakieś związki tu w kraju to zapewne też pogrzebali sobie rodzinne ognisko.
Trzeba przyznać że ten zespół ma wyjątkowego pecha - najpierw wypadek autokarem na trasie, śmierć jednego i spiączka drugiego muzyka, potem awaryjne lądowanie z kapitanem Wroną, teraz takie gówno.
- Hatefire
- mistrz forumowej ceremonii
Jeżeli zarzuty się potwierdzą, to akurat tej sytuacji nie nazwałbym pechem.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- REINHARD IRRUMATOR
- postuje jak opętany!
dokładnie, kryminał i niech im zrobią bum bum tarara, nawet jeżeli zostaną oczyszczeni to nici z piciHatefire pisze:Jeżeli zarzuty się potwierdzą, to akurat tej sytuacji nie nazwałbym pechem.
Ostatnio zmieniony 12-09-2017, 15:56 przez REINHARD IRRUMATOR, łącznie zmieniany 1 raz.
- Gumiak
- weteran forumowych bitew
Słabo, bardzo słabo. Chłopaki nawet nie potrafili ustalić wspólnej wersji wydarzeń? Każdy mówi co innego. Jebać ją na pewno jebali, skoro odmówili pobrania próbek dna, także jedyne co im pozostaje zrobić, to udowodnić, że panna wyraziła zgodę na seks. Imo przegrana sprawa, no chyba, że w lasce nie znajdą żadnej spermy.
- REINHARD IRRUMATOR
- postuje jak opętany!
każdy kto starał się o wizę do stanów to wie że we wniosku padają nawet takie pytania czy należysz do organizacji terrorystycznych czy jesteś naziolem i takie tam tematy, przynajmniej tak było jak sam składałem taki wniosek ale to było kawał czasu temuNasum pisze:Ten wjazd do Stanów będzie obowiązywać nawet kiedy oczyszczą się z zarzutów? Będą mieć chyba tam w jakichś dokumentach wpisane że byli aresztowani, więc to też będzie powód do zakazu wjazdu na terytorium Stanów? Pytam z ciekawości, bo pamiętam że gitarzysta Cryptopsy ał kiedyś zakaz wjazdu do Stanów bo coś przeskrobał i drzwi do Stanów zatrzasnęły mu się całkowicie.
-
Zapewne każdy terrorysta się przyznawał do przynależności do swego ugrupowania ;-)
A tak poważniej mówiąc - jesli chłopcy nie potrafią ustalić wspólnej wersji wydarzeń, to nie wróżę ich znajomości niczego dobrego, bo wygląda to jakby każdy chciał się teraz oczyścić z zarzutów kosztem drugiego.
A tak poważniej mówiąc - jesli chłopcy nie potrafią ustalić wspólnej wersji wydarzeń, to nie wróżę ich znajomości niczego dobrego, bo wygląda to jakby każdy chciał się teraz oczyścić z zarzutów kosztem drugiego.
-
- rozkręca się
:DDDDMol pisze:zespol prawdopodobnie pojdzie sie jebac
- ramonoth
- rasowy masterfulowicz
Jeśli zarzuty się potwierdzą, to stado wielkich, czarnych kutasów im w dupy. Laska była głupia, ale to nie ma znaczenia. Gwałt jest gwałtem. Mam córkę, zabiłbym każdego skurwysyna za zrobienie jej czegoś takiego.
Oby się nie potwierdziły.
Do tego ,,Czy uczestniczyłeś w handlu dziećmi"?REINHARD IRRUMATOR pisze:każdy kto starał się o wizę do stanów to wie że we wniosku padają nawet takie pytania czy należysz do organizacji terrorystycznych czy jesteś naziolem i takie tam tematy, przynajmniej tak było jak sam składałem taki wniosek ale to było kawał czasu temuNasum pisze:Ten wjazd do Stanów będzie obowiązywać nawet kiedy oczyszczą się z zarzutów? Będą mieć chyba tam w jakichś dokumentach wpisane że byli aresztowani, więc to też będzie powód do zakazu wjazdu na terytorium Stanów? Pytam z ciekawości, bo pamiętam że gitarzysta Cryptopsy ał kiedyś zakaz wjazdu do Stanów bo coś przeskrobał i drzwi do Stanów zatrzasnęły mu się całkowicie.
- nagrobek
no i jak Reinhard, wpuścili cię?:Dkażdy kto starał się o wizę do stanów to wie że we wniosku padają nawet takie pytania czy należysz do organizacji terrorystycznych czy jesteś naziolem
jaki kurwa "pech" i dlaczego od razu głupia ? nie mogła po prostu zwyczajnie poimprezować z kapelą po koncercie, bo jest laską? trafiła na debili..raczej są ujebani no i dobrze.
-
Po co ona tam właziła do nich? Po autografy? Śmierdzi mi to daleko posuniętą reklamacją z wykonanej usługi, złożoną po wytrzeźwieniu i w tym kierunku idą zeznania p. Kiełtyki tzn. że widział ich uprawiających normalny seks, a nie gwałcących.ramonoth pisze:Jeśli zarzuty się potwierdzą, to stado wielkich, czarnych kutasów im w dupy. Laska była głupia, ale to nie ma znaczenia. Gwałt jest gwałtem. Mam córkę, zabiłbym każdego skurwysyna za zrobienie jej czegoś takiego.
PS. Nie lubię DECAPITATED.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- nagrobek
jest jeszcze wątek drugiej dziewczyny plus to, że jeden z nich pomógł jej się pozbierać po "normalnym" seksie z kolegami i jako jedyny dobrowolnie poddał się badaniom.
- Hatefire
- mistrz forumowej ceremonii
Czekałem na pierwszy komentarz z gatunku "sama się prosiła dziwka jedna, po co się ubrała tak wyzywająco".Pacjent pisze:Po co ona tam właziła do nich? Po autografy? Śmierdzi mi to daleko posuniętą reklamacją z wykonanej usługi, złożoną po wytrzeźwieniu i w tym kierunku idą zeznania p. Kiełtyki tzn. że widział ich uprawiających normalny seks, a nie gwałcących.
PS. Nie lubię DECAPITATED.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- nagrobek
bo dla Pacjenta wszystkie to kurwy, oprócz jego starej rzecz jasna:)