watain zawsze jakos pachnial mi szopka chociaz w sumie huj z tym dopoki muzyka sie broni, gorzej bedzie jak przestanie.Maleficio pisze:mi się osobiście podoba to wydanie z kartami do tarota, święcą i medalionem, uważam, ze jest zajebiste i fajnie można sobie powróżyć z tarota, poświecić święcą jak prąd odłączą albo po lansować się na koncertach metalliki i slayera z medalionem
WATAIN
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- zekke
- weteran forumowych bitew
Re: WATAIN
- Maleficio
- zahartowany metalizator
- Kontakt:
a mi sie wydaje, ze to jednak jest inwencja Seasons of Mist, ktorzy chca zarobic dodatkowy grosz na trendzie na limity, diehardy, boxy, sroxy i tp. Kapela pewnie nie ma za bardzo do gadania
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
yep. zawsze byli troche sztuczni i zli na pokaz, nie wiem czy potrafie to uzasadnic, ale tak to czuje. ale muza ok, a nowy numer zajebisty.zekke pisze: watain zawsze jakos pachnial mi szopka chociaz w sumie huj z tym dopoki muzyka sie broni, gorzej bedzie jak przestanie.
this is a land of wolves now
- zekke
tak patrze ze rownie dobrze to samo mozna by bylo powiedziec o jednym polskim bandzie ( ;
- Riven
- Kontakt:
-
- rasowy masterfulowicz
w sumie racja ale zaczynają przeginać.zekke pisze:watain zawsze jakos pachnial mi szopka chociaz w sumie huj z tym dopoki muzyka sie broni, gorzej bedzie jak przestanie.Maleficio pisze:mi się osobiście podoba to wydanie z kartami do tarota, święcą i medalionem, uważam, ze jest zajebiste i fajnie można sobie powróżyć z tarota, poświecić święcą jak prąd odłączą albo po lansować się na koncertach metalliki i slayera z medalionem
KVLT lizania CZASZKI
Mam te cukierki, kupiłem koledze-fanowi na urodziny. I wg mnie były dużo bardziej ok, bo były wprost nastawione na zianie, podczas gdy ten... osprzęt Watain stara się być bardzo poważny i satanistyczny, a wygląda nie jak black metal, a jak Disneyland... Brak słów. Black metal is business.trup pisze:Czepiacie się gadżetów, a to i tak nic w porównaniu z cukierkami, które kiedyś Dimmu Borgir wypuścił! gdzies mam zdjęcie to wrzucę
- zekke
no to masz czy kupiles koledze? pewnie kurwa kupiles 10, sam zjadles 7 a 3 dales koledze. black metal is business.
Twoja stara Serdelek. Mam, bo urodzin jeszcze nie było. A zjedzenie ich mogłoby spowodować niezłą sraczkę, w końcu mają 7 lat, więc raczej odpuszczę.
- zekke
Placzesz sie w zeznaniach, niby urodzin jeszcze nie bylo a juz 7 lat maja, to kolega ma urodziny co 7 lat? Nie chciales dac koledze kurwa curkierkow a pozniej takie gify kraza po necie :

jednak black metal to wojna, nie ma chuja.
jednak black metal to wojna, nie ma chuja.
- Tymothy
- postuje jak opętany!
Porządna obstrukcja po takich cuckach jest jak najbardziej blackmetalowa, bo wtedy z dupy lałby się piekielny żar, a nie kaquxyyz pisze:Twoja stara Serdelek. Mam, bo urodzin jeszcze nie było. A zjedzenie ich mogłoby spowodować niezłą sraczkę, w końcu mają 7 lat, więc raczej odpuszczę.

Hello darkness, my old friend
Były sprzedawane na trasie po wydaniu Death Cult Armageddon w 2003. Kupiłem na allegro niedawno, bo pamiętam, ile radości przysporzyły zaraz po wydaniu płyty ; ) A kolega dostanie cukierki, których nie będzie mógł zjeść... Czy można być bardziej blackmetalowo perfidnym??
- zekke
jesli dobrze wyczujesz moment od zakupu do spozycia to moze uda ci sie nawet przyzwac kako demona.Tymothy pisze:Porządna obstrukcja po takich cuckach jest jak najbardziej blackmetalowa, bo wtedy z dupy lałby się piekielny żar, a nie kaquxyyz pisze:Twoja stara Serdelek. Mam, bo urodzin jeszcze nie było. A zjedzenie ich mogłoby spowodować niezłą sraczkę, w końcu mają 7 lat, więc raczej odpuszczę.
- Riven
- Kontakt:
- zekke
widze ze probujesz zaistniec, za aniolki z lewej masz plusa.
- Najprzewielebniejszy
- zahartowany metalizator
xyyz nie masz szans, zekke woli nieletnie.
- zekke
jego nie znam, ale chyba analripper zna mnie ; )Riven pisze:widze ze sie znacie hehe
hmm jak tak patrze to pismo ma takie dzieciece troche, lubi cukierki, zbiera karteczki z aniolkami, potencjal jest.Analripper pisze:xyyz nie masz szans, zekke woli nieletnie.
- Riven
- Kontakt:
lacze sie z Toba w bolujego nie znam, ale chyba analripper zna mnie ; )

this is a land of wolves now
- zekke
chcialbys ;>