MAYHEM
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- TheDude
- mistrz forumowej ceremonii
Re: MAYHEM
Jeśli mudżango dostanie worek bananów a następnie się go udusi garotą, zanim odda stolec na adwersarza no to wiadomo, że później trzeba się pozbyć truchła. Jadł ktoś czarne mięso? Co się z tego zrobi? Kaszankę? Czarną polewkę?
- maciek z klanu
Jest jeszcze opcja że sam jest murzynemnicram pisze: ↑13-12-2020, 08:25Pytanie techniczne. Skąd wiesz jak jebie murzyński stolec?
Wyobrażam sobie, że albo śledziłeś murzyna do momentu kiedy dokonał defekacji i następnie ukradkiem obwąchiwałeś jego kupę lub jako kolega Pacjenta twój chłopak był murzynem, którego waliłeś w dupę i stąd twoja kutanga troszkę tym stoclem później "pachniała". Pewnie cię rzucił stąd te twoje rasistowskie teksty.

Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- Fixxed
- postuje jak opętany!
Necro, we już przestań pićCzarny kopyt pisze: ↑13-12-2020, 14:45Już niedługo będziecie przyjmować murzyńskie stolce do gęby w swoich domach w ramach rozliczenia za judeochrześcijańskie srebrniki co wam wysrała Makrela z Tuskiem. Za każdy srebrnik będzie dorodny murzyn. Szykujcie już pokoje i kwatery w swoich chałupach.nicram pisze: ↑13-12-2020, 08:25Pytanie techniczne. Skąd wiesz jak jebie murzyński stolec?
Wyobrażam sobie, że albo śledziłeś murzyna do momentu kiedy dokonał defekacji i następnie ukradkiem obwąchiwałeś jego kupę lub jako kolega Pacjenta twój chłopak był murzynem, którego waliłeś w dupę i stąd twoja kutanga troszkę tym stoclem później "pachniała". Pewnie cię rzucił stąd te twoje rasistowskie teksty.
A co ty mi tu z jakimś Pacjentem, który zapewne nie ma napleta. Też mu dadzą murzyna i mu nasra na klatę. Ja nie mam kolegów.
- trup
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Nowe EP. było? bo nie wiedzę nigdzie...
MAYHEM - Voces Ab Alta (VISUALIZER VIDEO)
Taken from the new EP "Atavistic Black Disorder / Kommando", out July 9th, 2021
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
- dzik
- zahartowany metalizator
Było. Ozob już dawno ocenił tę EP-ke jako skrajne góvno.
dobry kościół to kościół spalony
- Bloodcult
A był ten ból dupy o lewackie covery ?
- Rumburak
- weteran forumowych bitew
No ba! Trzask pękających dup słychać nawet na Świętym Krzyżu. Kobiety płaczą, dzieci nie chco jeść a na chodnikach można znaleźć liczne wydawnictwa zespołu wyjebane przez okna na znak oburzenia.
- trup
a... no to... błeeebeelepfe.
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
- ozob
Jeżeli jaraja kogoś covery. (:
Ja uważam to za zwyczajna chujnie i oznakę wypalenia/odcinania kuponów.
Ja uważam to za zwyczajna chujnie i oznakę wypalenia/odcinania kuponów.
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
-
- weteran forumowych bitew
- ozob
Ma się rozumieć, że masz 20-pare lat. (:
Radzę uświadomić sobie jedno. Krytyka to nie ból dupy. Bólem dupy jest oburzanie się na krytykę.
Radzę uświadomić sobie jedno. Krytyka to nie ból dupy. Bólem dupy jest oburzanie się na krytykę.
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
- hcpig
Czyli co, arcygenialne 'Garage Inc.' to chujnia i oznaka wypalenia Władców Bay Area?
Yare Yare Daze
- ozob
Nigdy mnie nie jaralo to wydawnictwo. Ba, patrząc na późniejsze losy tej kapeli była to jak najbardziej oznak wypalenia.
- Triceratops
Umowmy sie, jakby tej plyty nie bylo to nikt by nie zauwazyl, ot taka zapchajdziura nagrana chuj wie po co
woodpecker from space
- ozob
Dokładnie.
- Darekthrone
- w mackach Zła
Arcygenialne? Płyta z coverami arcygenialna? Odgrywanie cudzych utworów to oznaka geniuszu?

- Triceratops
- Stoigniew
tak, to etap pierwszy wypalenia, etap drugi zaś to arcychujowa płyta z orkiestrą
ciekawe czy Mejem też nagra płytę z łorkiestrom ?

wtedy będziemy mogli mówić o dwustopniowym procesie wypalenia

- maciek z klanu