PESTILENCE
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- mistrz forumowej ceremonii
Re: PESTILENCE
Mam nadzieję, że galopujący kretynizm Mameliego i jego mądrości z dupy nie będą miały negatywnego wpływu na formę koncertową. Oczywiście jeżeli miałbym ich zobaczyć na żywo.
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Chyba nie śledziłem zbyt dobrze losów Pestilence, ale czym objawia się ten galopujący kretynizm Mameliego?
-
Pierdołami, które publikuje w sieci.
-
No ok, ale co to za pierdoły? Podaj chociaż jeden przykład ;-)
- Mol
- zahartowany metalizator
- ultravox
Ale co, zła stylówa? ;) Jakieś trapy mógłby na nowy Pestilence nagrać.
-
Zdjęcia z siłki to swoją drogą, ale pierdolenie głupot o Asphyx, kiedy wypuściło się trzy gnioty pod rząd to już dla mnie mało smaczne. Najśmieszniejsze jest chyba jednak to, że nie śledzę jego poczynań jakoś specjalnie a te i tak do mnie docierają z różnych stron, przeważnie w formie "humorystycznej". Srał to pies, nie róbmy offtopu z mojego wpisu, szkoda miejsca.
- Triceratops
Zdjecia z silki to robienie z siebie idioty? Lepiej zdychac na raka z przepicia i przepalenia jak wiekszosc gwiazd?
woodpecker from space
-
est pisze:Zdjęcia z siłki to swoją drogą, ale pierdolenie głupot o Asphyx, kiedy wypuściło się trzy gnioty pod rząd to już dla mnie mało smaczne. Najśmieszniejsze jest chyba jednak to, że nie śledzę jego poczynań jakoś specjalnie a te i tak do mnie docierają z różnych stron, przeważnie w formie "humorystycznej". Srał to pies, nie róbmy offtopu z mojego wpisu, szkoda miejsca.
Jaki offtop, naprawdę mnie to zaciekawiło.
- ultravox
Ale zapodajcie jakieś cytaty, bo tak to jest zwykłe plotkowanie niestety.
-
ultravox pisze:Ale zapodajcie jakieś cytaty, bo tak to jest zwykłe plotkowanie niestety.
Też bym poprosił. Nie chodzi o to, by obrzucać kogoś błotem bo coś tam powiedział, napisał, burknął, ani tym bardziej by posmiać się że jest na siłowni czy w Mcdonaldzie. Ale bez konkretnego przykładu czy cytatu, nie ma sensu mówić o czymś takim jak kretynizm danej osoby. O Nergalu to napisano tu setki stron i jego odchyłach, więc nikt go nie przebije. A o Mamelim chętnie bym poczytał jakie kocopoły wypisuje. Podejrzewam, że nie będzie to jakiś szalenie duży offtop, raptem kilka wypowiedzi więc rzućcie cytatami.
Poza tym, nie uważam by był to jakiś offtop;-)
- Mol
jezu, sprawdzcie sobie jego fejsbuka i fejsbuka Pestilence. powinno wystarczyc. jesli ktos nie wyczuwa w tym totalnego kretynizmu to coz mozna powiedziec...
-
Oj, naprawdę nie chce mi się szukać tego teraz, napisał o ostatnim Asphyx, że taki album jak Incoming Death nagrałby w przeciągu godziny czy dnia, dokładnie nie zacytuję. Ty ultravox powinieneś pamiętać też to co wygadywał w wywiadach o death metalu kiedy wyszło Spheres i jego zatargach z Davidem Vincentem nieco wcześniej. Chyba zawsze był nieco pyskaty i w gorącej wodzie kąpany. Nasum, jasne, że ten "kretynizm" był na wyrost, przecież nawet go nie znam, użyłem tak przesadnego określenia dlatego, że same pierdoły na jego temat do mnie docierają. Ale żeby tłumaczyć takie rzeczy w internecie w 2017 r.? ;)
- Triceratops
Ale siedzenie na fejsbukach i czytanie tego co inni pisza na fejsbukach to tez jest przejaw kretynizmu, wiec wyglada na to, ze przyganial kociol garnkowi a sam smoluch.Mol pisze:jezu, sprawdzcie sobie jego fejsbuka i fejsbuka Pestilence. powinno wystarczyc. jesli ktos nie wyczuwa w tym totalnego kretynizmu to coz mozna powiedziec...
woodpecker from space
-
Strasznie dziwne, że fan Pestilence obserwuje to co pojawia się na stronach związanych z zespołem.
- Triceratops
Co to za fan jak nazywa swojego idola, ktorego sledzi, kretynem.....rzeczywiscie dziwne.
woodpecker from space
-
No ok, w wolnej chwili zajrzę na jego fb i poczytam. Ale tekst o Asphyx fajny mu wyszedł ;-)
-
Pisząc "fan" miałem na myśli Mola, baranie :DTriceratops pisze:Co to za fan jak nazywa swojego idola, ktorego sledzi, kretynem.....rzeczywiscie dziwne.
Poza tym Triceps, proszę cię, w robocie ci się nudzi czy jak? Mam ci tłumaczyć i podawać przykłady, że jedno niekoniecznie musi wykluczać drugie? Czy jeżeli słucham Queen to muszę lubić chłopców?
- wolff
- rasowy masterfulowicz
- ultravox
Pamiętam bardzo dobrze. Chodzi mi tylko o zasadę, ze jak publicznie piszemy, ze ktoś coś powiedział, to dobrze by było podeprzeć to jakimś cytatem. Inaczej ludzie wyobrażają sobie bóg wie co... Tak to działa niestety.est pisze:Ty ultravox powinieneś pamiętać też to co wygadywał w wywiadach o death metalu kiedy wyszło Spheres i jego zatargach z Davidem Vincentem nieco wcześniej. )
Kiedyś to było co innego, bo jednak większość wywiadów była w prasie drukowanej, nie zawsze łatwo i dostępnej i pewne historie podróżowały na zasadzie głuchego telefonu ;) Ale myślę, ze w dzisiejszych czasach to nie jest wielki problem przytoczyć konkretny cytat. Zwłaszcza, jeśli nazywasz kogoś kretynem ;) Nie twierdze, że nim nie jest, ale daj ludziom chociaż czytelny dowód, zanim skażesz gościa na taką łątkę ;) Wtedy każdy sam oceni co i jak.