przestań się mazać:)Ihasan pisze:wiesz co, nie myslałem że tak szybko to zejdzie a nie chciało mi się robić zamówienia na dwie pozycje, teraz walnąłem sobie większe zamówienie i myślałem że ładnie to wszystko połączę, nie udało się ... trudno. Lamentować nie będę z tego powodu CD też jest ok :)shitfun pisze:zgadza się, też brałem jak to wyszło - cena śmieszna, nie było się co zastanawiać
ale nową wersję, jesli to specjalne wydawnictwo faktycznie będzie, to też biorę
AZARATH
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Realista
- weteran forumowych bitew
Re: AZARATH
- Ihasan
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
Nie jęcz i tak Cię nie czytam. :)
- Realista
Słaba riposta, naprawdę słaba. :)
- Ihasan
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
W podobnym stylu odpisywałeś mi w 1979 r. jak nie wiedziałeś co napisać. :)
- hcpig
- mistrz forumowej ceremonii
Zbielak niedługo zostanie kvltowym artychą z zamówieniami na potęgę, ale ok, należy mu się -> WATAIN, AUTOPSY, FURBOWL, OBTAINED ENSLAVEMENT, teraz Azarath, obrazki klasa.twoja_stara_trotzky pisze:
Jeszcze można kupić gdzieś taśmę z epką?
Yare Yare Daze
- Mental
Zgadnij, gdzie zacząć szukać?hcpig pisze:Jeszcze można kupić gdzieś taśmę z epką?
You may raise your chalice of nothing
And salute the leech that you are
- Glene
Z tego co wyczytalem z pierwszych wrazen niektorych uzytkownikow to ida dalej droga ktora obrali na Praise The Beast bardzo mi to odpowiada!
- Block69
- zahartowany metalizator
- Glene
"Nowy album to kontynuacja drogi zapoczątkowanej na ostatniej płycie podążanie w kierunku muzyki bardziej złożonej, stawianie bardziej na klimat i ciężar kosztem bestialstwa" cytuje Tymothego. Reszte wypowiedzi tez znam jakby co , mialem na mysli, ze odważnie wstawiaja nowe elementy do swojej muzyki.
- Block69
Tera zerknąłem i faktycznie ino w innym temacie. Mam nadzieje, że to nie do końca prawda. Zoboczemy.
PENIS METAL
- Tymothy
- postuje jak opętany!
Prawda, prawda :)
Azarath niszczy nadal, ale brzmi to teraz trochę inaczej, nie boją się sięgać po nowe elementy.
Azarath niszczy nadal, ale brzmi to teraz trochę inaczej, nie boją się sięgać po nowe elementy.
Ostatnio zmieniony 14-05-2011, 00:32 przez Tymothy, łącznie zmieniany 1 raz.
Hello darkness, my old friend
- Glene
A ktory temat masz na mysli, bo innych opinii tez jestem ciekawy. Nie podeszlo ci PTB? Mi bardzo przypadlo do gustu. Bardzo rytualnie zagrany death metal moim zdaniem, i zaniku brutalnosci tez nie stwierdzilem.Block69 pisze:Tera zerknąłem i faktycznie ino w innym temacie. Mam nadzieje, że to nie do końca prawda. Zoboczemy.
- Block69
Jak brzmi inaczej i są nowe elementy to bardzo dobrze. Kontynuacji "Praise The Beast" bym nie chciał, bo dla mnie to ich najsłabszy materiał.
PENIS METAL
- Tymothy
- postuje jak opętany!
Miej na uwadze, że to tylko moje subiektywne zdanie. Posłuchasz i Ty może będziesz to odbierał inaczej.
Azarath stał się bardziej finezyjny, więcej tu przestrzeni, ale morduje równie skutecznie. To już nie jest nieokrzesany prymityw walący pałą w łeb, teraz to Hannibal Lecter death metalu, który morduje na kilka wyszukanych sposobów.
Azarath stał się bardziej finezyjny, więcej tu przestrzeni, ale morduje równie skutecznie. To już nie jest nieokrzesany prymityw walący pałą w łeb, teraz to Hannibal Lecter death metalu, który morduje na kilka wyszukanych sposobów.
Hello darkness, my old friend
- hcpig
- mistrz forumowej ceremonii
Bardzo dobry ten "Behold the Satan's Sword" z żydowskimi melodyjkami pod MELECHESH (!), jest więcej takich na płycie?
Yare Yare Daze
- Mental
ja pierdolę, jest więcej osób, którym do głowy przyszły podobne bzdury?hcpig pisze:Bardzo dobry ten "Behold the Satan's Sword" z żydowskimi melodyjkami pod MELECHESH (!), jest więcej takich na płycie?
You may raise your chalice of nothing
- Czesław
- rasowy masterfulowicz
Co kurwa???streetcleaner pisze:Przed chwilą wpadła mi w oko na Allegro o tu: http://allegro.pl/azarath-holy-possessi ... 17404.html
- Kingu
Premierę zapowiadano na 6 czerwca ale wydawca podaje teraz koniec czerwca.
- Only_True_Believers
- rasowy masterfulowicz
no i mamy 6 czerwca a płyty nie ma :/
Black metal is the last bastion of white people culture. Everything else has been degenerated.
- Adrian696
29 bedzieNif pisze:no i mamy 6 czerwca a płyty nie ma :/
dziś jest Światowy Dzień Slayer'a - wiec odpal RIB i czekaj ;)
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.