to je taki sklep z płytami, a sra to od strony krakowa.Ołówkiiiii pisze:A cóż to jest, ten blackcomp i którędy to to sra?
VOIDHANGER
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Mental
- weteran forumowych bitew
Re: VOIDHANGER
You may raise your chalice of nothing
And salute the leech that you are
- Gall
Opóźnienie dotyczy CD czy winyla?
For there is no folly of the beasts of the earth which is not infinitely outdone by the madness of men.
- Mental
cd, ja myślę, że gagatek wali w chuja zamiast napisać wprost, że sam dostanie pakę z agonii gdzieś w połowie tygodnia i nikt nie miałby wtedy do nikogo pretensji. poczekam ten tydzień dłużej, nic się nie dzieje.
- Gall
Widzisz, a ja u niego przestałem kupować na dobre ;) Preorder klepnąłem w Agonii i zobaczymy jak szybko dotrze.
For there is no folly of the beasts of the earth which is not infinitely outdone by the madness of men.
- Mental
a w agonii coś się zmeniło? bo jak się zalogowałem i sprawdziłem, to ostatni raz zamawiałem od nich w 2012...
- Gall
Mistrzami szybkości nie są, ale też nie przeginają. Jedyny raz kiedy był problem z wadliwym winylem (wina tłoczni) zachowali się bardzo profesjonalnie.
- DST
- rasowy masterfulowicz
Też w sumie nie miałem nigdy poważniejszych problemów z Agonią. No ale ja też nie kupuję stu płyt miesięcznie, więc może miałem farta.
Nowy VOIDHANGER raduje mą duszę. Jest bardzo crustowo z domieszką wisielczego black metalu ("Naprzód Donikąd") i mam wrażenie, że ich styl się mocniej wykrystalizował i fajnie, że poszli na całego w crustowym kierunku (melodyka takiego "High on Hate" mocno mi się kojarzy np. z WOLFPACK/WOLFBRIGADE). Tekstowe ody do nihilizmu i kurewstwa też bardzo mi odpowiadają w takiej muzyce.
Przesłuchałem także uważnie "Working Class Misanthropy" i tam też się nie pierdolą w tańcu, ale pobrzmiewa jeszcze trochę thrashu, no i tytułowy ma mocne wibracje CELTIC FROST. Ciekawy zespół, który nie wiem czemu wcześniej omijałem.
Nowy VOIDHANGER raduje mą duszę. Jest bardzo crustowo z domieszką wisielczego black metalu ("Naprzód Donikąd") i mam wrażenie, że ich styl się mocniej wykrystalizował i fajnie, że poszli na całego w crustowym kierunku (melodyka takiego "High on Hate" mocno mi się kojarzy np. z WOLFPACK/WOLFBRIGADE). Tekstowe ody do nihilizmu i kurewstwa też bardzo mi odpowiadają w takiej muzyce.
Przesłuchałem także uważnie "Working Class Misanthropy" i tam też się nie pierdolą w tańcu, ale pobrzmiewa jeszcze trochę thrashu, no i tytułowy ma mocne wibracje CELTIC FROST. Ciekawy zespół, który nie wiem czemu wcześniej omijałem.
- EatMyFuck
- postuje jak opętany!
moje pierwsze wrażenie, ale się bałem się napisać, bo nie lubię jak się ze mnie śmieją. lubię mieć dobre samopoczucie.DST pisze:Też w sumie nie miałem nigdy poważniejszych problemów z Agonią. No ale ja też nie kupuję stu płyt miesięcznie, więc może miałem farta.
Z głębokim zapałem będziemy starać się kultywować ducha samo wyrzeczenia się.
- nagrobek
- zahartowany metalizator
groźni metal skins muszą podpierdalać nutę od brudasów, tylko na tyle ich stać?;)
- DST
- rasowy masterfulowicz
Haha właśnie też mnie to trochę bawi słuchając tej płyty :Dnagrobek pisze:groźni metal skins muszą podpierdalać nutę od brudasów, tylko na tyle ich stać?;)
-
- zaczyna szaleć
ile razy nie podejdę to się odbijam bo takie niedokońcainneniżinfernalwar
liczba Infernal Łorów się musi zgadzać na świecie -1, słownie jeden
liczba Infernal Łorów się musi zgadzać na świecie -1, słownie jeden
-
- zaczyna szaleć
U mnie wszytko gra i buczy. 10/10.
Tu lepsza jakość niż na yt:
" onclick="window.open(this.href);return false;
Tu lepsza jakość niż na yt:
" onclick="window.open(this.href);return false;
Niby że to oni pierwsi? Rozumiem mili panowie, że tę zależność i cechę odkryliście właśnie przy okazji premiery tej płyty?DST pisze:Haha właśnie też mnie to trochę bawi słuchając tej płyty :Dnagrobek pisze:groźni metal skins muszą podpierdalać nutę od brudasów, tylko na tyle ich stać?;)
- nagrobek
- zahartowany metalizator
e nie, brudas nuta zawsze ok.skinheads!
Swoją drogą, interesujące jak z tą porażającą prawdą, radzi sobie nasza forumowa grupa zadeklarowanych prawiczków?
-
- w mackach Zła
Zajebisty Wolfbrigade-vibe momentami!!!
- Deathhammer66
- w mackach Zła
Konkretny wpierdol. Kawałek po polsku rozdaje.
- domel666
- zaczyna szaleć
High on Hate nawet spoko kawałek
- REINHARD IRRUMATOR
- postuje jak opętany!
- wolff
- rasowy masterfulowicz