PESTILENCE
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- mistrz forumowej ceremonii
Re: PESTILENCE
Jezuuuu, to forum tematyczne, temat dotyczący konkretnego zespołu, a ja nie jestem kimś z mocą opiniotwórczą i na nic nikogo nie skazuję. Nie przesadzajcie bo zaraz mi któryś każe pisać oświadczenie.
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
No spoko czaje o co ci biega ale troche mnie smieszy nazywanie kretynem jakiegos szarpidruta. Nie oszukujmy sie, wiekszosc z nich to nie sa tytani inelektu, dlatego nie sa zadnymi naukowcami tylko wlasnie muzykami :D Bycie kretynem absolutnie nie przekresla ich zdolnosci tworczych w zakresie muzyki, ktora tworza. Inna sprawa, ze takich wypowiedzi w dobie internetu dostarcza co drugi muzykant, ktory ma smartfona i fejsbuka, wiec nazywanie kogos kretynem z tego powodu.....to jak nazwac tych, ktorzy traca czas na czytanie tych kretynizmow? :D Wg mnie wieksze kretynizmy wygaduje np Nergal, Vincent itp, bo sie sila na jakis wsiowy intelektualizm, Mameli napierdala co mysli akurat ;)est pisze:Pisząc "fan" miałem na myśli Mola, baranie :DTriceratops pisze:Co to za fan jak nazywa swojego idola, ktorego sledzi, kretynem.....rzeczywiscie dziwne.
Poza tym Triceps, proszę cię, w robocie ci się nudzi czy jak? Mam ci tłumaczyć i podawać przykłady, że jedno niekoniecznie musi wykluczać drugie? Czy jeżeli słucham Queen to muszę lubić chłopców?
woodpecker from space
- ultravox
- zahartowany metalizator
Prawnik Patricka skontaktuje się z Tobą w tej sprawie ;)est pisze:Jezuuuu, to forum tematyczne, temat dotyczący konkretnego zespołu, a ja nie jestem kimś z mocą opiniotwórczą i na nic nikogo nie skazuję. Nie przesadzajcie bo zaraz mi któryś każe pisać oświadczenie.
-
To może napiszę, że w/g mnie dobrze wygląda jak na 51 lat. Może to w jakimś stopniu złagodzi karę ;)
- ultravox
Biorąc pod uwagę ile swoich fotek wrzuca na profil zespołowy, powinno to załatwić sprawę ;)
-
no. to śmiertelnie poważne podejście do niektórych spraw czasem staje się wręcz zabawneest pisze:Jezuuuu, to forum tematyczne, temat dotyczący konkretnego zespołu, a ja nie jestem kimś z mocą opiniotwórczą i na nic nikogo nie skazuję. Nie przesadzajcie bo zaraz mi któryś każe pisać oświadczenie.
- Lukass
Ja staram się po prostu nie czytać, ale wkurwia mnie nieco, jak próbuję dowiedzieć się czegoś z ich fejsbuka. Wiąże się to zawsze z przewijaniem dziesiątek postów, w których Mameli prezentuje swoją facjatę, z zawsze tym samym zestawem min, a niejako przy okazji podobno także merch.
Where did we go wrong?
How did we go wrong?
How did we go wrong?
-
To może świadczyć o niedoborze jodu u Patrycjusza.
-

Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- moonfire
Ciekawe, czy wznowią CD, bo na wersję MMP się nie załapałem.
- Żułek
no przecież jest jak byk napisane że będzie cd a nawet 2 ;)
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
- moonfire
Nie umię czytać. :) Teraz widzę. Byczo jest!Żułek pisze:no przecież jest jak byk napisane że będzie cd a nawet 2 ;)
-
- weteran forumowych bitew
zbieramy zamówienia na wznowienia Pestilence,chętnych prosze o maila na fallentempledistr@gmail.com
MALLEUS MALEFICARUM...koniec września
CONSUMING IMPULSE...październik
TESTIMONY OF THE ANCIENTS...listopad
SPHERES...grudzień
LP CZARNY -74,90 ZŁ
2CD-53,90 ZŁ
MC-27,90 ZŁ

MALLEUS MALEFICARUM...koniec września
CONSUMING IMPULSE...październik
TESTIMONY OF THE ANCIENTS...listopad
SPHERES...grudzień
LP CZARNY -74,90 ZŁ
2CD-53,90 ZŁ
MC-27,90 ZŁ

fallentemple@gmail.com
https://pl-pl.facebook.com/fallentemple666/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://soundcloud.com/fallen-temple" onclick="window.open(this.href);return false;
http://allegro.pl/show_user.php?search= ... scope=user" onclick="window.open(this.href);return false;
https://pl-pl.facebook.com/fallentemple666/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://soundcloud.com/fallen-temple" onclick="window.open(this.href);return false;
http://allegro.pl/show_user.php?search= ... scope=user" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- świeżak
to jest piekne..nowy album ale granie na koncertach starego stuff`u
-
Ma być to materiał z 4 pierwszych płyt. Tymczasem na rozpisce nie ma jeszcze Polski:pawelwojtowicz pisze:to jest piekne..nowy album ale granie na koncertach starego stuff`u

Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- ultravox
Wreszcie jakiś grafik się zlitował nad nimi i ogarnął im sensowny plakat.
-
Niech ten plakat będzie różowy i w kwiatki, ale niech się pojawi termin dla Polski.ultravox pisze:Wreszcie jakiś grafik się zlitował nad nimi i ogarnął im sensowny plakat.
-
Wychodzi mi, że dojdą do Metalmaniji ;)
-
zajebiście by byłoest pisze:Wychodzi mi, że dojdą do Metalmaniji ;)
-
Takie pobożne życzenie, ale wtedy bym się już dłużej nie zastanawiał czy jechać.