CARCASS
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Najprzewielebniejszy
- zahartowany metalizator
Re: CARCASS
miałem takie same nozyczki hirurgiczne, duzo flyersow nimi wycialem, w koncu gdzies sie zapodzialy... a dobre były, wygodne i sprawne.
WINYLE na sprzedaż viewtopic.php?f=25&t=18597&p=1845769#p1845769
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
-
535 pisze:Lepsze to od drewnianych ołtarzyków.
Zdecydowanie, chociaż i tego pewnie też nie kupię. Wystarczy plastikowe pudełko i płyta. Ale pomysł fajny, chociaż tak jak zauważyłeś, to czysty marketing.
- chaos
- w mackach Zła
mi się zestaw podoba :)
ale to nie chirurgiczne chyba tylko do przecinania bandaży żeby ciała nie pociąć, pewnie ze względów bezpieczeństwa nie sprzedają jakiś ostrych, i pewnie nie z nierdzewki tylko jakieś chińskie badziewie ...Analripper pisze:miałem takie same nozyczki hirurgiczne ...
- Tokarz
- zaczyna szaleć
a pokażcie mi ideologiczne szczekaczki jedną (SZTUK 1,,,,,,,,,,,0) kapelę metalową grającą ok 20 lat KTÓRA KURWA NIE GRA DLA KASY, KTÓRA NIE BIERZE KASY Z KONCERTY?????? ŻAL wam kurwą dupę ściska że kolesie z CARCASS trochę hajsu zarobią!!!vicek pisze:
:E
Kto napisał, że to źle? Coś chyba nadinterpretujesz.Tokarz pisze: ŻAL wam kurwą dupę ściska że kolesie z CARCASS trochę hajsu zarobią!!!
- chaos
- w mackach Zła
z tą apteczką to fajny pomysł, każdy powinien mieć na wyposażeniu auta cd carcass w napędzie i apteczkę carcass pod siedzeniem ;)
-
- zaczyna szaleć
Nie mam auta, samochodu, traktora, walca, roweru ani chomika. Czy to znaczy, że nie mogę mieć takiego pudełka?:) Ale za to mam ciekawe pytanie. Kto potrafi odpalić dane zapisane na SWANSONG? Jest tam zapisana dyskografia IREJCZ REX. Tyle, że te dane są zapisane przed pierwszym numerem, jako jakiś pregap, index 00 czy coś takiego. Na odtwarzaczu audio można przewinąć te dane do początku, ale po wciśnięciu play jest syczenie, bzyczenie przez 2 minuty - w końcu to nie ścieżka audio. Odpaliłem te dane lata temu na jakimś starym kompie w latach 90tych. Nowe kompy nawet nie widzą tego pliku. Podobnie jest na dyskach z morbid noizz, na których są klipy. Są nagrane przed ścieżką audio. Ma kto jakiś pomysł?
Jeżeli Twoja płyta CD wydana przed rockiem 1994 posiada matrixy z IFPI...to wiedz, że coś się dzieje... Jeżeli na płytach wydanych przez NUCLEAR BLAST przed 1993 rockiem jest adres o pięciocyfrowym kodzie pocztowym...to wiedz, że bardzo źle się dzieje...
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
Chce ktoś nowy Carcass na kasecie? Podobno tylko 150 sztuk wychodzi.
http://shop.nuclearblast.com/en/product ... tape-.html
- zawlekacz
- w mackach Zła
-
W przypadku odgrzewania padliny - unosi się charakterystyczny odór rozkładu czy może delikatny smrodek po którym pokręci się nosem ale nie ma mowy o zrzyganiu się z obrzydzenia?
Marzę o nowym Carcass na kasecie :) Najlepiej jeszcze jakby była zafoliowana....yossarian84 pisze:Chce ktoś nowy Carcass na kasecie? Podobno tylko 150 sztuk wychodzi.
-
- zaczyna szaleć
ruskie juz majo
- 0ms
- rasowy masterfulowicz
:DTokarz pisze:a pokażcie mi ideologiczne szczekaczki jedną (SZTUK 1,,,,,,,,,,,0) kapelę metalową grającą ok 20 lat KTÓRA KURWA NIE GRA DLA KASY, KTÓRA NIE BIERZE KASY Z KONCERTY?????? ŻAL wam kurwą dupę ściska że kolesie z CARCASS trochę hajsu zarobią!!!vicek pisze:
:E
Venedae!Tokarz pisze: a pokażcie mi ideologiczne szczekaczki jedną (SZTUK 1,,,,,,,,,,,0) kapelę metalową grającą ok 20 lat KTÓRA KURWA NIE GRA DLA KASY, KTÓRA NIE BIERZE KASY Z KONCERTY?????? ŻAL wam kurwą dupę ściska że kolesie z CARCASS trochę hajsu zarobią!!!
- zawlekacz
- w mackach Zła
-
Aż tak źle?
-
- w mackach Zła
Fajny stuff, zupelnie bez historii, ale slucha sie OK. Kilka pomyslow zajebistych, kilka riffow i solosow na ich poziomie, troche meczenia buly, troche cukru, ot taki Carcass z okolic 3ciej i 4tej plyty z gorszymi pomyslami;) Ale mimo wszystko jestem za i LP na pewno do kolekci trafi.
- black_lava
- rasowy masterfulowicz
na kolana chamy śpiewał lucjan pavarotti
"And the scars I will see
Like the face of the moon
Cast no blessings at me
Necro as fuck! "
Like the face of the moon
Cast no blessings at me
Necro as fuck! "
-
Melodyjny death metal dla Niemców. Pewnie dobrze się sprzeda, ale ja tego szmelcu nie kupię. Wystarczyło ten sam materiał nagrać z brzmieniem z dwójki, wywalić te solówki w stylu melodii auta z lodami i dorzucić grindcore'owe partie perkusji, a byłoby w porządku. Na szczęście mamy nowe płyty Exhumed i Gruesome Stuff Relish.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.