CRYPTOPSY
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- gelO
- rasowy masterfulowicz
Re: CRYPTOPSY
Przecież wokal do tej muzyki pasuje idealnie.
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Zacny numer.
-

Okładka nowej epki. Mają w planie jeszcze jakieś - nie lepiej gdyby wydali pełny album?
- ultravox
- zahartowany metalizator
No kurde, bardzo fajny numer. Nawet produkcja spoko i bębny też eleganckie.Lobas pisze:Tak się robi death metal:
[youtube][/youtube]
-
Ciekawe czy i po ile pojawi się u nas ta epka. Mimo faktu, że wolałbym pełny album to ze dwie epki na takim poziomie moga wydać - byle tylko nie były one w jakimś chorym nakładzie który dostanie się w łapska wybrańców.
- AroHien
- rasowy masterfulowicz
Bardzo dobry kawałek. Tym bardziej szkoda, ze tylko epkę zapowiada.
- Mol
-
Podziękował. Słucham.
- Drone
- mistrz forumowej ceremonii
To teraz już wszyscy polubią "The Unspoken King"?
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
- ultravox
Nie, nie da rady. Nie wchodzi nawet bez uprzedzeń ;) Ale jakiś straszny kloc to nie jest. I nie wiem czy nie lepsza od następnej.
-
Drone pisze:To teraz już wszyscy polubią "The Unspoken King"?
A dlaczego takie pytanie?
- ultravox
- Self
- rasowy masterfulowicz
Cryptopsy nie nagrało płyty o takim tytule, deal with it.Drone pisze:To teraz już wszyscy polubią "The Unspoken King"?
- KAKAESIAK
- rasowy masterfulowicz
wypierdaczyć z tej płyty te emo czyste wokale i byłoby dobrze, tak jak na późniejszejDrone pisze:To teraz już wszyscy polubią "The Unspoken King"?
In a world of compromise...some don't
- Drone
Bo przecież ta chwalona epka wiele nie odbiega od tego, co było na "The Inspoken King". Rzeczywiście, nie przysłużyły jej się te czyste wokale - gdyby ich nie było, nie byłoby tego szumu. Choć nie są jakieś złe, jęczące na żenującą metalcore'ową czy kornową modłę, ot po prostu są.Nasum pisze:A dlaczego takie pytanie?Drone pisze:To teraz już wszyscy polubią "The Unspoken King"?
- Mol
Nie. Po prostu sa chujowe i jakikolwiek pseudointeligentny belkot tego nie zmieni.Drone pisze:Bo przecież ta chwalona epka wiele nie odbiega od tego, co było na "The Inspoken King". Rzeczywiście, nie przysłużyły jej się te czyste wokale - gdyby ich nie było, nie byłoby tego szumu. Choć nie są jakieś złe, jęczące na żenującą metalcore'ową czy kornową modłę, ot po prostu są.
-
Self pisze:Cryptopsy nie nagrało płyty o takim tytule, deal with it.Drone pisze:To teraz już wszyscy polubią "The Unspoken King"?
Bądź mężczyzną i spójrz prawdzie w oczy - ja spojrzałem na półkę i zobaczyłem płytę Cryptopsy o takim właśnie tytule. Skład się zgadza, kraj pochodzenia, nie jest to jakies inne Cryptopsy... cóż, kupiłem ten album w okolicach premiery w ciemno. Deal with it ;-)
-
Drone pisze:Bo przecież ta chwalona epka wiele nie odbiega od tego, co było na "The Inspoken King". Rzeczywiście, nie przysłużyły jej się te czyste wokale - gdyby ich nie było, nie byłoby tego szumu. Choć nie są jakieś złe, jęczące na żenującą metalcore'ową czy kornową modłę, ot po prostu są.Nasum pisze:A dlaczego takie pytanie?Drone pisze:To teraz już wszyscy polubią "The Unspoken King"?
Polecam przesłuchać obydwa krązki jeden po drugim, różnice są spore, i to nie chodzi tylko o linie wokalne.
- Drone
Wczoraj tak właśnie zrobiłem! I stąd ta uwaga. Wiadomo, epka jest gęstsza, mocniej wyprodukowana, bardziej połamana, ale jak z kolei porównasz to z okresem z DiSalvio na wokalu albo nawet z dwoma pierwszymi płytami, to do czego jest bardziej podobna?
- Deathhammer66
- w mackach Zła
Nawet dobra ta epka, ale wokale maksymalnie wkurwiające.