MY DYING BRIDE
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- trup
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: MY DYING BRIDE
No wstydu nie ma. Daje rade wokalnie. Nie wygłupia się. Trzyma fason. Wiadomo że atmosfera My Dying Bride w dużej mierze opierała się na depresyjnej charyźmie Arona, a tej podrobić się nie da. Niemniej nie czuję bólu i awersji słuchając nowego głosowego. Nienajgorzej to wypadło.
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
- empir
- zahartowany metalizator
Ten nowy vocal do coverbandu się nada (no bo wstydu nie ma), ale do MBD niekoniecznie.trup pisze: ↑07-07-2026, 21:35No wstydu nie ma. Daje rade wokalnie. Nie wygłupia się. Trzyma fason. Wiadomo że atmosfera My Dying Bride w dużej mierze opierała się na depresyjnej charyźmie Arona, a tej podrobić się nie da. Niemniej nie czuję bólu i awersji słuchając nowego głosowego. Nienajgorzej to wypadło.
- trup
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Dajmy mu szansę.
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
- Lukass
- zahartowany metalizator
Nie, no naprawdę nie ma tragedii. Oglądałem ostatnio cały koncert (może nawet ten?) i o dziwo przez pierwszą połowę wkurwiał mnie nie wokal, ale kiepskie zgranie kapeli, bo chwilami brzmiało to bardzo źle. Wokalnie w czystych partiach jest spoko, choć to raczej próba skopiowania tego, co robił Aaron, niż własna interpretacja. Może i dobrze. Natomiast, i to mnie zdziwiło, w growlach niestety Mikko nie sprostał legendzie kompletnie. Growl Aarona to jednak inna liga.
Where did we go wrong?
How did we go wrong?
How did we go wrong?