MASTODON
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Rattlehead
- zahartowany metalizator
Re: MASTODON
Nie leży mi ten nowy numer, ale w sumie Hunter też nie podszedł. Poczekamy na rozwój akcji, choć wielkich nadziei nie mam.
support music, not rumors
- Dragazes
- w mackach Zła
Koncertowy numer - bez zachwytów, refren mi nie pasuje nieco. Brzmienie gitar mastodonowe, ale coś się nie składa, sam jeszcze nie wiem co. Na płytkę czekam, bo zespół lubię.
Should the compact Disc become soiled by fingerprints, dust or dirt, it can be wiped with a clean and lint free soft, dry cloth. If you follow these suggestions, the Compact Disc will provide a lifetime of pure listening enjoyment.
- Harlequin
- mistrz forumowej ceremonii
Coraz mniej mi sie chce do nich wracać, W sumie to w ogóle nie czekam na ich nowy materiał.
- Oki
- weteran forumowych bitew
mi się The Hunter podobał i nowy album też w swoim czasie obadam
- Self
- rasowy masterfulowicz
Nowy numer średniawy, nijaki jakiś takiś. Mam nadzieję, że na tym ich inwencja się nie wyczerpie i całość da radę jak za każdym poprzednim razem.
Wróciłem sobie natomiast do Hunter ostatnio i jak kiedyś podobał mnie się ten album (ot, ładne piosenki, niezła płyta), to teraz uważam, że jest znakomity od a do zet. Istotnie:
Wróciłem sobie natomiast do Hunter ostatnio i jak kiedyś podobał mnie się ten album (ot, ładne piosenki, niezła płyta), to teraz uważam, że jest znakomity od a do zet. Istotnie:
Nerwowy pisze:słucha się tego wybornie.
- Oki
po wysłuchaniu nowego wałka już wiem kto ich będzie supportował na najbliższej trasie - żeby nie trzymać kolegów i koleżanek w niepewności zdradzę że będzie to Frontside:)
-
- postuje jak opętany!
Słychać, że to Mastodon.Jednak jakoś nie porywa ten kawałek. Lecz na początku marudziłem też na Black Tongue i (trochę mniej) na Curl of the Burl, ostatecznie jednak The Hunter okazał się bdb albumem. Tak czy siak warto poczekać aż wyjdzie całość.
- Dragazes
- w mackach Zła
A mi Black Tongue natychmiast przypadł do gustu i to był właśnie taki Mastodon jakiego chciałem, numer bardzo dobry choć nie do końca reprezentacyjny dla reszty albumu, która już taka ciężka nie jest. Słuchałem go wielokrotnie na youtube w oczekiwaniu na premierę płyty.
Singiel z tegorocznej płyty nie budzie we mnie takich emocji :/
Singiel z tegorocznej płyty nie budzie we mnie takich emocji :/
Should the compact Disc become soiled by fingerprints, dust or dirt, it can be wiped with a clean and lint free soft, dry cloth. If you follow these suggestions, the Compact Disc will provide a lifetime of pure listening enjoyment.
- ramonoth
- rasowy masterfulowicz
No i znowu występ na festiwalu i znowu Urynalia... Trudno, konsekwentnie mam to w dupie.
- lucass
-
A ja, o ile z ceną nie przesadzą i przed Mastodontem nie będzie jakiegoś wybitnego gówna, może skorzystam.
Fairies wear boots and now you gotta believe me
Yeah I saw it, I saw it, I tell you no lies
- Nerwowy
ramonoth pisze:No i znowu występ na festiwalu i znowu Urynalia... Trudno, konsekwentnie mam to w dupie.
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
-

Once More 'Round the Sun:
01 Tread Lightly
02 The Motherload
03 High Road
04 Once More 'Round the Sun
05 Chimes at Midnight
06 Asleep in the Deep
07 Feast Your Eyes
08 Aunt Lisa
09 Ember City
10 Halloween
11 Diamond in the Witch House
http://pitchfork.com/news/54835-mastodo ... d-the-sun/" onclick="window.open(this.href);return false;
- Rattlehead
-
A, zapomniałem - premiera 24 czerwca.
Okładka doskonała, natomiast jeśli album będzie kontynuacją The Hunter (w duchu singla - czyli orientacja na przeboje i wyraziste wokale, pod którymi kotłują się rózne kolorowe instrumentalne mieszania) to pewnie będzie ostra polaryzacja opinii wśród słuchaczy. Ja póki co daję im duży kredyt zaufania, bo The Hunter w końcu mi zaskoczył - świetny album, chociaż inny niż poprzednie nieco.
Okładka doskonała, natomiast jeśli album będzie kontynuacją The Hunter (w duchu singla - czyli orientacja na przeboje i wyraziste wokale, pod którymi kotłują się rózne kolorowe instrumentalne mieszania) to pewnie będzie ostra polaryzacja opinii wśród słuchaczy. Ja póki co daję im duży kredyt zaufania, bo The Hunter w końcu mi zaskoczył - świetny album, chociaż inny niż poprzednie nieco.
-
- postuje jak opętany!
Ważne by było słychać narkotyki.
- booshee
- postuje jak opętany!
Ten High Road to tak wstępnie dupy nie urywa, ktoś tam w komentach porównał to do Baroness, cóś w tym jest. Chłopy postarajta się, cholerne Mastodonę.
-
- mistrz forumowej ceremonii
Rattlehead pisze:Elegancka okładka. Obawiam się, że na tym się chyba skończy.
-
- w mackach Zła
Bilet na jeden dzień kosztuje 20 zł, chyba się wybiorę ;) Okładka super.Baton pisze:A ja, o ile z ceną nie przesadzą i przed Mastodontem nie będzie jakiegoś wybitnego gówna, może skorzystam.
-
- postuje jak opętany!
http://ursynalia.pl/ursynalia-2014-info ... karnetach/" onclick="window.open(this.href);return false;
Niestudenci muszą wybulić troszkę więcej pinindzy/
Niestudenci muszą wybulić troszkę więcej pinindzy/