DECAPITATED

Zasada tworzenia tematu - NAZWA ZESPOŁU + ewentualnie tytuł płyty lub inna treść jeżeli coś chcemy dodać.

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
black_lava
rasowy masterfulowicz

Re: DECAPITATED

13-09-2017, 08:15

Mnie tylko dziwi jak można być takim debilem i wdawać się w sekscesy z nieznajomymi osobami w dzisiejszych czasach. A niby tacy profesjonalni muzycy lata 60 się kurwa dawno skończyły.
"And the scars I will see
Like the face of the moon
Cast no blessings at me
Necro as fuck! "
Awatar użytkownika
Aron
postuje jak opętany!

13-09-2017, 08:28

Pewnie nasi chłopcy myśleli że dziewuchy w USA są takie głupie jak nasze. Bo nasze to nawet nie wiedzą do czego sąd służy. A w USA pozwy i rozprawy sądowe to ich najukochańszy sport narodowy:)
Pierwsze płyty Kreatora to wg mnie straszny łomot, w pamięci pozostała mi tylko "The Flag Of Hate" , natomiast Hordes Of Chaos, zawiera więcej melodyki i ogólnie nawet całkiem mi się podoba.

z forum fanów Metalliki
Awatar użytkownika
Hatefire
mistrz forumowej ceremonii

13-09-2017, 08:40

Jeśli miało by chodzić o kasę to chyba nie najlepiej orały cel. Jak znam realia to pewnie oprócz grania chłopaki jakieś fuchy uskuteczniają żeby utrzymać się na powierzchni.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
mj.
postuje jak opętany!

13-09-2017, 08:47

Hatefire pisze:Jak znam realia to pewnie oprócz grania chłopaki jakieś fuchy uskuteczniają żeby utrzymać się na powierzchni.
Z tego co wiem akurat Decapitated nie muszą tego robić. Wystarczy, że grają.
Awatar użytkownika
Aron
postuje jak opętany!

13-09-2017, 08:53

Hatefire pisze:Jeśli miało by chodzić o kasę to chyba nie najlepiej orały cel. Jak znam realia to pewnie oprócz grania chłopaki jakieś fuchy uskuteczniają żeby utrzymać się na powierzchni.
Najwidoczniej nie znają naszych realiów. Pewnie myślały że skoro zespół z egzotycznego dla nich kraju przelatuje przez pół świata żeby zagrać koncert w jakiejś dziurze w stanie Waszyngton, to pewnie mają kasę.
Pierwsze płyty Kreatora to wg mnie straszny łomot, w pamięci pozostała mi tylko "The Flag Of Hate" , natomiast Hordes Of Chaos, zawiera więcej melodyki i ogólnie nawet całkiem mi się podoba.

z forum fanów Metalliki
Bambi
rasowy masterfulowicz

13-09-2017, 09:22

Sama sobie winna, dziwka jebana
HAILSA!!!!!
Awatar użytkownika
Mol
zahartowany metalizator

13-09-2017, 09:29

Bambi pisze:Sama sobie winna, dziwka jebana
mam nadzieje, ze ironizujesz.
Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
uglak

13-09-2017, 12:52

europejska trasa odwolana
Guilty of being right
Awatar użytkownika
yossarian84
rasowy masterfulowicz

13-09-2017, 13:00

http://www.terazrock.pl/aktualnosci/czy ... wideo.html" onclick="window.open(this.href);return false;

tutaj krótkie video z sądu, chłopcy są zesrani mocno
Awatar użytkownika
nagrobek
zahartowany metalizator

13-09-2017, 13:31

życie chłoszcze chujem po twarzy
Awatar użytkownika
wolff
rasowy masterfulowicz

13-09-2017, 13:33

gorguts pisze:Oglądałem niedawno dokument o Ministry, gdzie wokalista opowiadał o "profesjonalnych groupie", które "same rozkładają przed tobą nogi, aby chwilę później oskarżyć cię o gwałt". Razem z popularnością idą nowe zagrożenia, wokoło zaczynają kręcić się (nie) ludzkie hieny chętne wyciągnąć trochę dolców, bo myślę, że może chodzić o odszkodowanie. W stanach różne dziwne akcje już miały miejsce. Firmy płaciły odszkodowanie, bo herbata była w kubeczku gorąca, a nie napisano na kubku, że będzie. Te klimaty.
Oczywistość, jeśli szmacisko chce szybko zarobić robi tego typu tematy.
Coś mnie się wydaje, że w przypadku Tysona mogło być podobnie, dodatkowo głupiego boksera każdy chce oskubać.
Zobaczymy jak sprawa D. się rozwinie.
Jebać żuli.
Nasum
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

13-09-2017, 13:46

yossarian84 pisze:http://www.terazrock.pl/aktualnosci/czy ... wideo.html

tutaj krótkie video z sądu, chłopcy są zesrani mocno

W tej sytuacji każdy by był. To nie problem Nergala który trafił do rosyjskiej ciupy na dobę, ale poważne zarzuty i poważna sprawa. W Stanach jak ujebią wyrok to można się zdziwić.
Awatar użytkownika
Ascetic

13-09-2017, 14:40

widzę, że Panowie dalej zatroskani.

mój punkt widzenia na sprawę:

1/ jak polecieli na chama w kolejarza, sprawa jest jasna i klarowna. do puchy i tyle.
2/ jak nie to nie.
3/ przy pierwszej ewentualności specjalnej straty nie będzie. w sensie muzycznym. a nawet może być jakiś zysk. może w odosobnieniu jakiś materiał z czarnymi braćmi nagrają, albo z braćmi aryjskimi. hu nołs?
lys på slutten av lys
Awatar użytkownika
uglak

13-09-2017, 14:54

w przypadku pierwszych dwoch punktow to punkt widzenia chyba kazdego tutaj - spamujemy o okolicznych kwestiach. co do punktu nr 3 licze na ambientowy projekt Vogga ;-)
Guilty of being right
Awatar użytkownika
Hatefire

13-09-2017, 14:58

Nawet jeśli sprawa okaże się dęta,to na miejscu Vogga rozwiązałbym natychmiast zespół, zanim meteoryt im na głowy spadnie ;-)
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Awatar użytkownika
yossarian84
rasowy masterfulowicz

13-09-2017, 15:17

tak czy inaczej:

Obrazek
Awatar użytkownika
Ascetic

13-09-2017, 15:20

uglak pisze:1. w przypadku pierwszych dwoch punktow to punkt widzenia chyba kazdego tutaj - spamujemy o okolicznych kwestiach. co do punktu nr 3 2.licze na ambientowy projekt Vogga ;-)
1. niekoniecznie. widziałem tutaj głos odrębny. taki inny wariant biblijny. tam Ewa sprowadziła Adama na złą drogę, tutaj tylko naprana laska wlazła do busa i wyruchała naszych ascetów.

2. dobre ;-)

a i żeby nie było. nie wiem jak było i co będzie. wiem tyle, że czasem się pomaga szczęściu albo nieszczęściu. opisze lada chwilę sytuację, która mnie spotkała. nazwijmy ją "problemy z niczego". i to jest trochę jak z Decapited. złe miejsce, zły czas, nie ci ludzie i są problemy. potencjalne, albo rzeczywiste. a gości mi tak po ludzku szkoda. na tą chwilę. no chyba, że będzie wyrok skazujący. wówczas diametralnie zmieni się mój punkt widzenia na sprawę. i się wcale nie dziwię, że "pod celą" się "nie szanuje" pedofilii i gwałcicieli. nie sztuka dopaść słabszego. ale, tak jak wyżej. sprawa jakiś tam finał będzie mieć, w tym medialny. się zobaczy.
lys på slutten av lys
Nebelwerfer
zaczyna szaleć

13-09-2017, 15:59

Szkoda, że już wypuszczono Rahmera z polskiego więźnia, mogliby politycy PiS ogarnąć z Trumpem wymianę jeńców. Ale może Tomaszm mógłby chłopaków bronić, w sercach tli się jeszcze nadzieja.

W całej tej sprawie wydaje mi się, że ten ziomek ze struclami na głowie jest nie do odratowania, ale w sumie ciekawe jak się w Stanach interpretuje takie wydarzenia. Tam precedens ma spore znaczenie dla orzecznictwa, więc pewnie gdzieś media odkurzą, jak to wcześniej było interpretowane, co przekonywało sąd, że stosunek był "chciany" albo "niechciany". Nie mówię oczywiście o przypadkach oczywistych, gdzie same obrażenia ciała sugerują, że z ochotą było raczej słabo, tylko o właśnie takich sytuacjach jak ta, gdzie ciężko o jednoznaczne dowody.
Awatar użytkownika
hcpig

13-09-2017, 17:03

http://niezalezna.pl/203061-polscy-muzy ... woodstocku" onclick="window.open(this.href);return false;
Czterem aresztowanym w Santa Ana w Kalifornii członkom polskiego zespołu death metalowego Decapitated zarzuca się zbiorowe zgwałcenie kobiety w ich autobusie. Do zdarzenia miało dojść 31 sierpnia po koncercie w Spokane w stanie Waszyngton. Decapitated to jedna z gwiazd Przystanku Woodstock, zwycięzca tzw. Złotego Bączka. Z grupą na dużej scenie festiwalu chętnie fotografował się Jerzy Owsiak.
Ta 'gazeta' posunie się do ostatniego świństwa z nienawiści do Owsiaka. Dno.
Yare Yare Daze
InAGaddaDaVida
rozkręca się

13-09-2017, 17:10

hcpig pisze:http://niezalezna.pl/203061-polscy-muzy ... woodstocku
Czterem aresztowanym w Santa Ana w Kalifornii członkom polskiego zespołu death metalowego Decapitated zarzuca się zbiorowe zgwałcenie kobiety w ich autobusie. Do zdarzenia miało dojść 31 sierpnia po koncercie w Spokane w stanie Waszyngton. Decapitated to jedna z gwiazd Przystanku Woodstock, zwycięzca tzw. Złotego Bączka. Z grupą na dużej scenie festiwalu chętnie fotografował się Jerzy Owsiak.
Ta 'gazeta' posunie się do ostatniego świństwa z nienawiści do Owsiaka. Dno.
Że niby to jest "ostatnie świństwo"? Ten Owsik to jakimś Świntym GW musi być

A poza tym co by ta banda hipsterów nie zrobiła, na pewno kierowali się hasłem "róbta co chceta"
ODPOWIEDZ