WATAIN
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
- Morph
- mistrz forumowej ceremonii
- Kontakt:
Re: WATAIN
Tzn. chcesz mi powiedzieć że jedynka Ondskapt to jest słaba płytatwoja_stara_trotzky pisze:no i oczywiście płyta pokazuje doskonale, dlaczego ZESPOLIKI w rodzaju Ondskapt czy Ofermod są tylko śmiesznymi ZESPOLIKAMI, a nie prawdziwym kultem.

Give birth to something dead
Give birth to something old
- twoja_stara_trotzky
dla mnie tak i mam w dupie, czy się zgadzasz czy nie. ten zespół przywraca mi wiarę w METAL. coś jak ostatnie Darkthrone.
- Riven
- Kontakt:
- Morph
- Kontakt:
Trotzky widzę ostro wczoraj zapił
.

Give birth to something dead
- twoja_stara_trotzky
nie słaba. wszystko co nagrali jest po prostu przeciętne - raz nieco lepsze, raz nieco gorsze, ale nigdy nie wybija się poza pewien poziom.Morph pisze:Tzn. chcesz mi powiedzieć że jedynka Ondskapt to jest słaba płytatwoja_stara_trotzky pisze:no i oczywiście płyta pokazuje doskonale, dlaczego ZESPOLIKI w rodzaju Ondskapt czy Ofermod są tylko śmiesznymi ZESPOLIKAMI, a nie prawdziwym kultem..
- twoja_stara_trotzky
on się nie mści, on się po prostu nie zna. szedł jak burza przez pierwsze semestry, ale tak gdzieś koło 3 roku mu sodówka do głowy uderzyła i zaniedbał się w nauce i modlitwie 

- Lykantrop
Może aż tak duchowego katharsis jak Drone nie przeżywam, ale pod słowami
gotów jestem podpisać się rękami, nogami i wszelkimi innymi członkami. Póki co pobieżnie przesłuchałem "Lawless Darkness" kilka razy i widzę na horyzoncie płytę, która na pewno będzie w pierwszej trójce tego roku.motoryczna, rokendrolowa, jednocześnie elegancka i potargana, skrojona z materiałów najwyższej jakości, o stonowanej acz stylistycznie nowoczesnej fakturze
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
-
- rasowy masterfulowicz
-
- zaczyna szaleć
dajcie tego linka
- hcpig
Ha, i jest dokładnie tak jak się spodziewałem - bardzo ładna, ułożona i przyczesana, wysokobudżetowa szwedzizna blackmetalowa. Nie ma odwrotu do pierwszych dwóch LP's, konsekwentne i dość melodyjne rozwinięcie trójeczki (która sama w sobie była i tak dość przebojowa), a że z całej dotychczasowej dyskografii najbardziej przypadł mi do gustu "Sworn..." to i z "Lawless Darkness" jestem więcej niż kontent. Jak komuś nie widzi się za bardzo kierunek z ostatniej to i ta mu raczej nie wejdzie, kompletnie piorunujących zaskoczeń nie ma, chociaż można się lekko zdziwić słysząc sola do tytułowego numeru i monumentalnego "Waters of Ain" (chyba najlepszego utworu na płycie). Nie będę ordynarnie bił pod to konia ale jest szansa że to będzie mój ulubiony WATEJN.
Yare Yare Daze
- brb
- postuje jak opętany!
kurwa. dlaczego zawsze po spustach jestera odeciewa mi sie sluchac plyty nad ktora sie paluje
- 0ms
- rasowy masterfulowicz
Tez bylbym chetnyPan_Kimono pisze:Podajcie linka do tej płyty
- Riven
- Kontakt:
hehe, j/wbrb pisze:kurwa. dlaczego zawsze po spustach jestera odeciewa mi sie sluchac plyty nad ktora sie paluje
ma koszmarny styl wypowiedzi, nie da sie tego czytac
this is a land of wolves now
- Lykantrop
Taka esencja tego co najlepsze w Nifelheim "Servants..." + wywar z "Somberlain", a wszystko w polewie znanej z poprzedniej płyty - to takie szeroko zakrojone streszczenie tego albumu.
Co do linków to nie będę ryzykował, bywały tutaj tygodniowe bany za owe praktyki ponoć. A próżno znaleźć lepsze zajęcie wieczorami niż przeglądanie złotych myśli kółka wzajemnej adoracji z Masterful Megazine Forum
Co do linków to nie będę ryzykował, bywały tutaj tygodniowe bany za owe praktyki ponoć. A próżno znaleźć lepsze zajęcie wieczorami niż przeglądanie złotych myśli kółka wzajemnej adoracji z Masterful Megazine Forum

Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- brb
- postuje jak opętany!
zawsze mozesz wyslac na priv :d tez bym reflektowal
Czyli to już tylko metal...Drone pisze: Nie czytaj tych jego egzaltowanych bredni - nowe WATAIN to 100% metalu w metalu.
- Triceratops
Skat ta niecierpliwosc, za pare chwil bedzie lossless w sieci. Zluzujcie poslady i zalaczcie ostatni The National na razie, i tak Watain bedzie w glebokiej dupie za nimi.
woodpecker from space
-
- postuje jak opętany!
- zekke
- weteran forumowych bitew
http://img42.imageshack.us/img42/8017/watain2.jpg no kurwa, mozna zrobic dobra fote bez pandowego mejkapu i tekstury starego papieru w photoshopie na overlay? mozna