BURZUM
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- brb
- postuje jak opętany!
Re: BURZUM
zeby pochwalic na sie na forum. to co jest w sieci przesluchalem pare razy. mam mieszane uczucia. spodziewalem sie czegos innego, nie wiem, moze plyte kupie moze nie generalnie w skali szkolnej 2+
- Scaarph
- zahartowany metalizator
pytanie powinno brzmieć nie: po co, a: dlaczego?DeathDealer pisze:ale po co?twoja_stara_trotzky pisze: wydać w miesiącu 2 tys. zł na płyty.
- Mental
- weteran forumowych bitew
ew. "po kiego chuja?"
You may raise your chalice of nothing
And salute the leech that you are
- Scaarph
nie, nie. po kiego chuja to tylko ładniej powiedziane po co. dlaczego ma zupełnie inny sens.
- Mental
- weteran forumowych bitew
I tak moim faworytem jest "dlaczemu".
You may raise your chalice of nothing
- twoja_stara_trotzky
- mistrz forumowej ceremonii
dla przyjemności.
- Scaarph
no, niech będzie. bo można moją wersją byłotwoja_stara_trotzky pisze:dla przyjemności.

-
- rozkręca się
nie. Ma być "po co".Scaarph pisze:pytanie powinno brzmieć nie: po co, a: dlaczego?DeathDealer pisze:ale po co?twoja_stara_trotzky pisze: wydać w miesiącu 2 tys. zł na płyty.
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Maria Konopnicka pisze:A nie masz tak, że obiektywnie oceniając trzeba przyznać, że kobieta jest zgrabna, ma ładną buzię i duże cycki, ale jednocześnie czujesz, że zupełnie Cię nie kręci i na trzeźwo nie ma szans, żebyś chciał wskoczyć z nią do łóżka? Z drugiej zaś strony, druga, która może i przez pryzmat "waloru obiektywnego" jest mniej atrakcyjna, ma sobie to coś, że ściana ci białko we krwi jak tylko na Ciebie spojrzy? Z tych Twoich postów (m.in. o Pestilence) wynika, że na gruncie muzycznym jesteś jak gość, który sypia z obiektywnie atrakcyjnymi kobietami, które specjalnie go nie kręcą. I to mnie właśnie dziwi. Bo po chuj? Bo wypada? Nie fajniej jest pobrykać z tą niską rudą i piegowatą ekscytującą laską z sąsiedztwa (vide STRIBORG ) niż prowadzać się za rączkę z panną, która jest podobna do Dody, ale działa na Ciebie jak drewniany pieniek zawinięty w rolkę papy ?Drone pisze:Zdanie kolegów mnie nie interesuje, chodzi o walor obiektywny, który czasami nie idzie w parze z moim subiektywnym upodobaniem. Cóż w tym dziwnego?Maria Konopnicka pisze:DRONE - czy kobiety też ruchach, te które Ci się nie podobają ale uznawane są za atrakcyjne przez Twoich kolegów?
dobrze powiedziane, zyskujesz moja oficjalna pochwale, dam ci zlotowke znizki na Rowlanda
woodpecker from space
- Lykantrop
http://www.burzum.org/eng/library/interview05.shtml - nawet mądrze gada. Kurwa, jeszcze 8 dni...
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- Alsvartr
- rasowy masterfulowicz
Podoba mi sie aktualne podejście tego gościa.
“I cannot begin to describe how much I don’t care." - Dylan Moran
- Lykantrop
Nie ma napuszenia, zawyżonego ego, nie plecie wyimaginowanych teorii. Bardziej wierzę w postawę i to co mówi Grysznak niż pewnej "Świętej Dwójcy", która jest darzona na tym forum szeroką estymą.
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- trup
Jakieś dziwne te pytania.... takie mało dociekliwe albo skupiające się na dziwnych sprawach... i trochę tematyka kilku z dupy. A Vikernes zgrabnie wybrnął z paru.
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
- Riven
- Kontakt:
pytania durne , ale przede wszystkim napisane takim angielskim, ze az oczy bola . odpowiedzi natomiast OK.
this is a land of wolves now
-
Ja pierdolę, co to za kurwa angielski jest? "I think a lot of people identify you on the streets, doesn't them? "Lykantrop pisze:http://www.burzum.org/eng/library/interview05.shtml - nawet mądrze gada. Kurwa, jeszcze 8 dni...

- trup
Wiesz co... niby odpowiedzi okej. Takie zwinne, ale mam wrażenie że trochę zachowawcze. Może Varg musi przestrzegać warunków wcześniejszego zwolnienia i powstrzymuje się od radykalniejszych wypowiedzi. Bo jakoś nie chce mi się wierzyć, że wisi mu kto jest jego fanem (czemu sam zaprzeczył stwierdzając, że ma nadzieję iż żadne lewicowe feministki nie są jego fankami). Waży słowa. Czyżby aż tak dojrzał w więzieniu? Czy ceni sobie wolność i nie chce by mu ją znowu odebrano?
To gdybanie oczywiście. Ale wystarczy poczytać stare wywiady z Vargiem nawet te z więzienia. Nie są one aż takie dyplomatyczne.
Inna sprawa, że ma zerowy wpływ na to kto słucha jego płyt. Więc mądrze odpowiedział.
To gdybanie oczywiście. Ale wystarczy poczytać stare wywiady z Vargiem nawet te z więzienia. Nie są one aż takie dyplomatyczne.
Inna sprawa, że ma zerowy wpływ na to kto słucha jego płyt. Więc mądrze odpowiedział.
Ostatnio zmieniony 28-02-2010, 22:26 przez trup, łącznie zmieniany 1 raz.
- Riven
- Kontakt:
yesterlife przemistrz 
az sprawdzilem w slowniku, czy to moze jakis szekspirowski zwrot czy cos.... no w dictionary.com nie ma

az sprawdzilem w slowniku, czy to moze jakis szekspirowski zwrot czy cos.... no w dictionary.com nie ma

-
- rasowy masterfulowicz
ale fakt faktem, słucha chyba tego samego co i 10 lat temu 

- Riven
- Kontakt:
bezkompromisowo wymienia ta sama plyte dead can dance, za to nalezy sie szacun
- trup
Ja bym nawet poszedł dalej. Słucha tego samego co 16 lat temu
No chyba, że zdążył nadrobić zakupy CD's
Żarty na bok.
Fajne stwierdzenie o interpretację mitu Belusa.
"Oh, my Belorussian friend, you should not ask an artist about the meaning of his or her art. It is for you to interpret, if you care to, or for you to enjoy if you don't care what it means. I will not force some "true" meaning down your throat. "
W zasadzie uniwerslana odpowiedź mogąca odnieść się do każdego artysty.

Żarty na bok.
Fajne stwierdzenie o interpretację mitu Belusa.
"Oh, my Belorussian friend, you should not ask an artist about the meaning of his or her art. It is for you to interpret, if you care to, or for you to enjoy if you don't care what it means. I will not force some "true" meaning down your throat. "
W zasadzie uniwerslana odpowiedź mogąca odnieść się do każdego artysty.