HATE
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Re: HATE
Gdyby nie słupek, gdyby nie poprzeczka, gdyby się nie przewrócił, byłaby rzecz wielka. Gdyby to najczęstsze słowo polskie, gdyby matka miała fiuta to by była ojcem. Piszecie o hejt w kontekście wysokiej pozycji w światowym łojeniu? Naprawdę? Ten eskaes chcecie na siłę gdzieś przyporządkować? Proponuję jednak skontrolować szczelność urządzeń gazowych. Będzie taniej, zdrowiej i w ogóle bezpieczniej.
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Chyba nikt przy zdrowych zmysłach ekipy Badam Uszko nie zalicza do światowej elity. Mam przynajmniej taką nadzieję. Ale ostatnio niektórym się pierdoli w głowach, więc nie wiadomo.535 pisze: ↑02-03-2022, 08:50Gdyby nie słupek, gdyby nie poprzeczka, gdyby się nie przewrócił, byłaby rzecz wielka. Gdyby to najczęstsze słowo polskie, gdyby matka miała fiuta to by była ojcem. Piszecie o hejt w kontekście wysokiej pozycji w światowym łojeniu? Naprawdę? Ten eskaes chcecie na siłę gdzieś przyporządkować? Proponuję jednak skontrolować szczelność urządzeń gazowych. Będzie taniej, zdrowiej i w ogóle bezpieczniej.

all the monsters will break your heart
- Hatefire
- mistrz forumowej ceremonii
Nie no temat szybko zszedł jednak na inne kapele. Co d oHate chyba nikt nie ma wątpliwości. Znaczy "Lord..." lubię, ostatnia też udana, ale ich sufit to maks porządne rzemieślnictwo, a bywało i totalne partactwo.535 pisze: ↑02-03-2022, 08:50Gdyby nie słupek, gdyby nie poprzeczka, gdyby się nie przewrócił, byłaby rzecz wielka. Gdyby to najczęstsze słowo polskie, gdyby matka miała fiuta to by była ojcem. Piszecie o hejt w kontekście wysokiej pozycji w światowym łojeniu? Naprawdę? Ten eskaes chcecie na siłę gdzieś przyporządkować? Proponuję jednak skontrolować szczelność urządzeń gazowych. Będzie taniej, zdrowiej i w ogóle bezpieczniej.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
-
- rasowy masterfulowicz
Jest taka kwestia chlopaki(potrzebuję do zadania domowego skoro Vader jest klasykiem podzielcie inne klasyki DM na
bandy na poziomie vadera i jeszcze ta półkę wyżej
Jestem ciekawe co obok deicide i morbid Angel będzie wyżej
Jestem ciekawe co obok deicide i morbid Angel będzie wyżej

Stay clean! 

- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
DEATH, MORBID ANGEL, DEICIDE, CANNIBAL CORPSE, OBITUARY, IMMOLATION, INCANTATION i jeszcze parę można by wymienić.Bonecrusher pisze: ↑02-03-2022, 09:07Jest taka kwestia chlopaki(potrzebuję do zadania domowego skoro Vader jest klasykiem podzielcie inne klasyki DM na
Jestem ciekawe co obok deicide i morbid Angel będzie wyżej![]()
all the monsters will break your heart
Nie masz lepszych zajęć? Pewnie znalazłoby się kilkadziesiąt kapel. Przyjemniej ci będzie jak sam do tego dojdziesz.Bonecrusher pisze: ↑02-03-2022, 09:07Jest taka kwestia chlopaki(potrzebuję do zadania domowego skoro Vader jest klasykiem podzielcie inne klasyki DM na
- Hatefire
Pewnie coś ze Szwecji i Holandii dorzucić i może faktycznie ten Vader, spoza USA.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- Asia Tuchaj-Bejowicz
- postuje jak opętany!
Asphyx, Sinister, Pestilence, Grave, Entombed, Unleashed, Dismember, Bolt Thrower, Napalm Death, Benediction...
kazdy kraj ma swoje klasyki, jedne bardziej inne mniej słynne
-
- rasowy masterfulowicz
Akurat w przerwach od pracy mogę trochę zgłębić temat535 pisze: ↑02-03-2022, 09:12Nie masz lepszych zajęć? Pewnie znalazłoby się kilkadziesiąt kapel. Przyjemniej ci będzie jak sam do tego dojdziesz.Bonecrusher pisze: ↑02-03-2022, 09:07Jest taka kwestia chlopaki(potrzebuję do zadania domowego skoro Vader jest klasykiem podzielcie inne klasyki DM na
To tak jak skręcać bez instrukcji szafkę z Ikei jak miałem te 17 lat lubiłem poszukać na własną rękę jednak przez to szybciej poznałem taki iperyt niż obituary
Stay clean! 

- Hatefire
No tak o UK mi się zapomniało.Asia Tuchaj-Bejowicz pisze: ↑02-03-2022, 09:18Asphyx, Sinister, Pestilence, Grave, Entombed, Unleashed, Dismember, Bolt Thrower, Napalm Death, Benediction...
kazdy kraj ma swoje klasyki, jedne bardziej inne mniej słynne
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
-
- rasowy masterfulowicz
Nie mo taki asphyx czy entombrd l bardzo cenię, ale mi chodziło o amerykańskie strzały jeśli mowa o amerykańskim rynku

Edit:
I popełniliśmy karygodny błąd nie wymieniając autopsy!
Stay clean! 

- devastator77
- zahartowany metalizator
Kłania się polska scena:Betrayer,Imperator,Armagedon,Vilent Dirge,Trauma,Ghost,Hazael,Convent i jeszcze kilka innych znakomitych zespołów.Szukaj!
Vader to słabizna,każdy kto mówi inaczej, to gówno zna się na muzyce,a już na pewno na death metalu.
Vader to słabizna,każdy kto mówi inaczej, to gówno zna się na muzyce,a już na pewno na death metalu.
Kogo ty we mnie
wszystkimi dziennie
nocami straszysz?
wszystkimi dziennie
nocami straszysz?
-
- weteran forumowych bitew
devastator77 pisze: ↑02-03-2022, 12:19Kłania się polska scena:Betrayer,Imperator,Armagedon,Vilent Dirge,Trauma,Ghost,Hazael,Convent i jeszcze kilka innych znakomitych zespołów.Szukaj!
-
- rasowy masterfulowicz
Jesteś spakowany?devastator77 pisze: ↑02-03-2022, 12:19Kłania się polska scena:Betrayer,Imperator,Armagedon,Vilent Dirge,Trauma,Ghost,Hazael,Convent i jeszcze kilka innych znakomitych zespołów.Szukaj!
Możemy jechać do Choroszczy już?
Stay clean! 

- Asia Tuchaj-Bejowicz
- postuje jak opętany!
Ano to jak tak to Suffocation, Origin, Deeds of Flesh,Bonecrusher pisze: ↑02-03-2022, 09:31Nie mo taki asphyx czy entombrd l bardzo cenię, ale mi chodziło o amerykańskie strzały jeśli mowa o amerykańskim rynku
Edit:
I popełniliśmy karygodny błąd nie wymieniając autopsy!
dalej, Monstrosity, Dying Fetus, Malevolent Creation, Atheist, Nile, Hate Eternal, ...