EMPEROR
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- dzik
- zahartowany metalizator
Re: EMPEROR
Niekoniecznie :)
Ale też mam i Dimmu Borgir, i Cradle Of Filth, i na dokładkę Old Man's Child, i nigdy się tego nie wstydziłem.
Ale też mam i Dimmu Borgir, i Cradle Of Filth, i na dokładkę Old Man's Child, i nigdy się tego nie wstydziłem.
dobry kościół to kościół spalony
- Plagueis
- rasowy masterfulowicz
No ale zara chwila...Born Of The Flickering to jednak bardzo przyzwoity materiał, choćby tylko ze względu na czynny udział tego pana.dzik pisze:Niekoniecznie :)

Nie muszę dodawać, że to ścisły top, blackmetalowego darcia mordy. Nie tylko norweskiego.
Ej skoro tak trzymamy się ściśle tematu to 535 sorry za tę rozmowę z rok temu nt. ścieżki rowerowej przy ul. Wielickiej, faktycznie tam takowa jest, tylko że ja zawsze jeździłem po drugiej stronie i o niej myślałem, ale miałeś rację, faktycznie jest.
Nie wiem skąd to nagłe przypomnienie, ale uwierz, że nie zawsze jestem napity biedronkowymi vipami i czasem napiszę coś poważnie i zgodnie ze stanem faktycznym. Inna sprawa, że obecnie mamy tutaj ścieżkowy luksus. Prawie jak we Warszawie.
No widzisz, a ja mieszkam tam od ponad czterdziestu lat i jestem najbardziej kłótliwą i upartą personą na tym forum. Co od czasu do czasu, między wierszami, sugerują mi niektórzy użytkownicy...Karkasonne pisze:Bo dzisiaj tam jechałem po raz pierwszy
Oh well, na usprawiedliwienie mam tylko to, że jest tam nie dłużej niż około roku, bo wcześniej jak tam jeździłem to jej nie było.
- Anzhelmoo
- weteran forumowych bitew
Panowie już zagrali pierwsze show:
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Szczerze powiedziawszy zobaczyłbym sobie z chęcią takiego Emperora - Brutal? Kto wie, kto wie. Jeśli chodzi o set poza całym Anthems To The Welkin at Dusk grają wspomniane Innua, Curse You All Men! oraz I Am The Black Wizards.Innua...? INNUA...? INNU A SATANA!
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Często jest tak...że nie, a potem coraz częściej jest tak...że nie, a potem zwykle jest tak...że nie. I potem zostaje już samo nie.
- Block69
http://stream.wacken.com/
O 21:30 startuje EMPEROR na WOA2017. Chętnie sprawdzę jak tam forma przed Metalmanią.
O 21:30 startuje EMPEROR na WOA2017. Chętnie sprawdzę jak tam forma przed Metalmanią.
PENIS METAL
- SadoGoat666
- postuje jak opętany!
Niestety kliknąłem za wcześnie i trafiłem na Apocalipticę. Ależ to jest gówno niewiarygodne.Block69 pisze:http://stream.wacken.com/
- Block69
No, tragedia. Doceniam umiejętności, ale to zasługuje max na kanał na youtube.
PENIS METAL
- SadoGoat666
- postuje jak opętany!
Dokładnie. Można to traktować w ramach jakiejś tam ciekawostki. Ale jako jedna z gwiazd na dużym metalowym festiwalu? Nieporozumienie.
-
jezusie brodaty ale ten emperor chujowy, pińcet riffow w ciagu 2 minut, tresci w tym zero. Jedyne co dobrze sie oglada to obslucha instrumentow.
- IMP-|-OUS
Jakie wtopy!!! Chujnia straszna!!!
- Ascetic
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
widać po publice, że Niemce śpiewają więc jest dobrze ;-)
dobra. bez, żartów. są momenty.
dobra. bez, żartów. są momenty.
Ostatnio zmieniony 04-08-2017, 22:26 przez Ascetic, łącznie zmieniany 1 raz.
lys på slutten av lys
- uglak
- mistrz forumowej ceremonii
brzmi to dokladnie tak jak powinno - jaram sie, ze juz dziesiatego wreszcie uslysze ich na zywo!Anzhelmoo pisze:Panowie już zagrali pierwsze show:
Szczerze powiedziawszy zobaczyłbym sobie z chęcią takiego Emperora - Brutal? Kto wie, kto wie. Jeśli chodzi o set poza całym Anthems To The Welkin at Dusk grają wspomniane Innua, Curse You All Men! oraz I Am The Black Wizards.Innua...? INNUA...? INNU A SATANA!
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Guilty of being right
- Block69
No kurwa, coś się chłopaki dziś średnio zgrywają. Przynajmniej po minach by się nie zdradzali.
PENIS METAL
- uglak
- mistrz forumowej ceremonii
- zorro
- zaczyna szaleć
W koncu graja z In the Nightside Eclipse i jest lepiej!
I am the black wizards - spoko.
I am the black wizards - spoko.