KRIEGSMASCHINE
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Ołówkiiiii
- w mackach Zła
Re: KRIEGSMASCHINE
Rozerwał mie sie w łapach cholerny digisrak! ale ino trochę, wiec tragedii nie ma.
The fate of all mankind I see Is in the hands of fools.
- COFFIN
- mistrz forumowej ceremonii
- Ołówkiiiii
- w mackach Zła
A źle żech se go chycił czy coś. Zły humor chciałem poprawić KSM, no i masz babo placek ;) Chyba złapałem za okładkę, a 2gą ręką chciałem wyciągnąć płytę z traya. Sklei się i znów będzię glanc. Sprzedawać nie planuję także problemu większego nie ma.
The fate of all mankind I see Is in the hands of fools.
- turbomalina
- starszy świeżak

o tak dobre są bębny na nowym KSM!
- Caligula
- rozkręca się
Dobre to nowe KSM. Zupełnie mi się nie podoba.
- Bień
- postuje jak opętany!
Po katowaniu nowego ksm juz jakis czas stwierdzam ze szlagierem tej plyty zostaje Farewell to Grace.
Ciagle jeszcze przekonuje sie do None Shall See Redemption..wrazenie psuje mi mowiony jezyk niemiecki na poczatku.Mowie jak jest.
Ciagle jeszcze przekonuje sie do None Shall See Redemption..wrazenie psuje mi mowiony jezyk niemiecki na poczatku.Mowie jak jest.
- dr Kill
- postuje jak opętany!
Właśnie fajny ten niemiecki. Nie jest zbyt długi, co mogłoby popsuć ten wstęp. Mi pasi.Bień pisze:Po katowaniu nowego ksm juz jakis czas stwierdzam ze szlagierem tej plyty zostaje Farewell to Grace.
-
White Pharaoh
- postuje jak opętany!
Heh, jak to dobrze, że gusta są różne. Dla mnie z kolei ten kawałek (FtG) jest najsłabszy na płycie, a cytat z początku zajebiście wprowadza w klimat.
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
pierwszy kawałek brzmi jak koRn
- Zenek
- weteran forumowych bitew
ten niemiecki to ukryta opcja niemiecka? Nergal nie deklamuje po niemiecku tylko po polsku...trzeba to zbadać...dzwonię do Macierewicza

- Bień
- postuje jak opętany!
co poradze,niemiecki mnie drazni...przez pierwsze minuty kawalka ciagle czuje wkurwienie ze wlasnie ktos cos do mnie mowil po niemiecku ;]
- COFFIN
- Bień
- postuje jak opętany!
Nie?! Toz to zmienia postac rzeczy ;]
- COFFIN
-
death_to_all
- zaczyna szaleć
FtG brzmi jak Medico Peste. Też uważam że to najsłabszy numer, a 3 z kolei najlepszy.White Pharaoh pisze:Heh, jak to dobrze, że gusta są różne. Dla mnie z kolei ten kawałek (FtG) jest najsłabszy na płycie, a cytat z początku zajebiście wprowadza w klimat.
-
neuro
- postuje jak opętany!
Trzeci kawałek to właśnie FtGdeath_to_all pisze: FtG brzmi jak Medico Peste. Też uważam że to najsłabszy numer, a 3 z kolei najlepszy.
- Bień
- postuje jak opętany!
neuro pisze:Trzeci kawałek to właśnie FtGdeath_to_all pisze: FtG brzmi jak Medico Peste. Też uważam że to najsłabszy numer, a 3 z kolei najlepszy.
;]
-
death_to_all
- zaczyna szaleć
Bień pisze:neuro pisze:Trzeci kawałek to właśnie FtGdeath_to_all pisze: FtG brzmi jak Medico Peste. Też uważam że to najsłabszy numer, a 3 z kolei najlepszy.![]()
;]
Aaa, tak to jestpisać po nocce. Ascetism and passion jebie Medico, FtG najlepszy :D musze w końcu porządek na dysku zrobić :)
- manieczki
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
piękna płyta.
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
-
pr0metheus
A ja wciaz bez przekonania. Moze nie jest to zle, ale czegos tam brakuje. Moze za duzo kreowania klimatu a za malo autentycznego wkurwu? Duzo wieksza radosc ze wyszly stare materialy na cd i jutro pewnie paka bedzie.