KRIEGSMASCHINE
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
Re: KRIEGSMASCHINE
wkurwu tu jest faktycznie mniej, ale takiej desperacji to jeszcze u nich nie bylo. przykladowo: krzyk w none shall see redemption - nie mam tutaj pytan
ostatnio slucham sobie na przemian ASOD i nowej i im wiecej odsluchow tym mniej widze sensu w porownywaniu 'starego' ksm do nowego - kompletnie inny pomysl na granie
ostatnio slucham sobie na przemian ASOD i nowej i im wiecej odsluchow tym mniej widze sensu w porownywaniu 'starego' ksm do nowego - kompletnie inny pomysl na granie
this is a land of wolves now
-
Elhaz_77
- w mackach Zła
Wczoraj odfoliowałem CD i jestem po pierwszym odsłuchu. Uwagę od razu zwraca znakomita praca sekcji rytmicznej. A co do perkusji to mnie ten nietypwy styl bębnienia skojarzył się z tym co ze swoim zestawem perkusyjnym robił Wojtek Szymański na płytach NYIA. Muzykę KSM i Nyia trudno porównywać, ale jak usłyszałem te "niespokojne bębny" to od razu pomyśłame o Szymańskim...
- Zenek
- weteran forumowych bitew
Ano, sekcja, wszyscy rozpływali się nad bębniarzem, ale trzeba również wspomnieć, że bas fajnie chodzi.

- Nerwowy
- zahartowany metalizator
No to jest oczywista sprawa.Zenek pisze:Ano, sekcja, wszyscy rozpływali się nad bębniarzem, ale trzeba również wspomnieć, że bas fajnie chodzi.
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
- Drone
- mistrz forumowej ceremonii
Płyta doskonała w każdym jednym elemencie. Trudno będzie znaleźć w tym roku lepsze wydawnictwo.
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
- Plastek
- zahartowany metalizator
- Kontakt:
O, Korki puścił bączka.
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
-
[V]
bardzo religijna?Drone pisze:Płyta doskonała w każdym jednym elemencie. Trudno będzie znaleźć w tym roku lepsze wydawnictwo.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- Zenek
-
[V]
rozumiem, 10/10 zatemZenek pisze:po odsłuchaniu intra czułem się jak na mszy w kosciele
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- Bloodcult
vulture, zamierzasz tego albumu posłuchać ?
-
[V]
nie ,muszę podkręcać hajp na nowy Mayhem, skoncentruje się na tym :)
- Drone
Bardzo.[V] pisze:bardzo religijna?Drone pisze:Płyta doskonała w każdym jednym elemencie. Trudno będzie znaleźć w tym roku lepsze wydawnictwo.
-
[V]
może się pokusi doktor o jakąś analize? ciekawym.Drone pisze:Bardzo.[V] pisze:bardzo religijna?Drone pisze:Płyta doskonała w każdym jednym elemencie. Trudno będzie znaleźć w tym roku lepsze wydawnictwo.
- Zenek
Posłuchaj, świetny jest ten nowy KSM. Zuo i Trans. Myślę, że Ci się spodoba.[V] pisze:nie ,muszę podkręcać hajp na nowy Mayhem, skoncentruje się na tym :)

- Bloodcult
nie, nie spodoba mu się.
- Drone
Generalnie chodzi o to, że te wszystkie "religijne" patenty zagrane są tym razem w wolnych i średnich tempach. Tak naprawdę poza szwedzkim MORTUUS to nikt tak nie zagrał do tej pory.[V] pisze:
może się pokusi doktor o jakąś analize? ciekawym.
- trup
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Ostatni Celtic Frost. Tybetańskie mantry. Dysonanse. Zajebiste wokale, bębny, brzmienie. Trans. Wielowarstwowe motywy. No w chuj dobra płyta.
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
- maciek z klanu
dobry ten nowy ksm. choc od zawsze ksm lepszy byl w szybkich momentach - tak jest i teraz choc nie ma ich duzo, od wolniakow byla mgla.
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- Kingu
Spokojnie stawiam ten album obok ostatniego Aosoth i Inferno. Ten sam wysoki poziom weny, uniesienia i realizacji własnych pomysłów. Trzy zupełnie nieskandynawskie wcielenia BM.
Takie bębny w BM nagrało w ostatnich latach chyba tylko DSO.
Z kolei na gitarach jest aż za gęsto od wysokotono-dysonansowych patentów. Trochę za dużo tego na całym albumie ale widocznie taki był koncept.
Jak dla mnie, to Enemy of Man przybił do krzyża ostatnią Mgłę.
Takie bębny w BM nagrało w ostatnich latach chyba tylko DSO.
Z kolei na gitarach jest aż za gęsto od wysokotono-dysonansowych patentów. Trochę za dużo tego na całym albumie ale widocznie taki był koncept.
Jak dla mnie, to Enemy of Man przybił do krzyża ostatnią Mgłę.
-
535
Na Enemy Of Man Skandynawia rozsiada się wygodnie w fotelu.Kingu pisze:Trzy zupełnie nieskandynawskie wcielenia BM.