DECAPITATED

Zasada tworzenia tematu - NAZWA ZESPOŁU + ewentualnie tytuł płyty lub inna treść jeżeli coś chcemy dodać.

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
ODPOWIEDZ
Pacjent
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

Re: DECAPITATED

17-09-2017, 10:05

Hatefire pisze:
Pacjent pisze:Standardowy przykład zawiści. Chłopaki znaleźli się w kraju gdzie trasy grały takie zespoły jak Motley Crue, Kiss czy Rolling Stones i każda dziewczyna wie, że wejście do autokaru zespołu oznacza zgodę na ostre rżnięcie. Odbywa się to w atmosferze używek i poluzowania wielu norm. Niestety prawnicy z USA potrafią załatwić restauratora, bo jego klient wylał na siebie zbyt gorącą herbatę i tu jest największy problem chłopaków z DECAPITATED.
Wejście do autokaru oznacza co najwyżej zgodę na wejście do autokaru. Jeśli jakiś osobnik w autokarze ma ochotę na ostre rznięcie winien grzecznie zapytać potencjalny obiekt rżnięcia czy tez ma na to ochotę. Nawet jeśli obiekt rznięcia wyrazi ochotę a potem się rozmyśli to tenże osobnik winien schować chuja do gaci i poszukać sobie innego obiektu a jak nie znajdzie zrobić sobie dobrze ręką.

Żeby nie było nie przesądzam o winie o chłopaków, bo po prostu nie wiem jak było. To co napisałem dotyczy pewnego sposobu rozumowania. Na przykład zdarzają się klienci którzy uważają że jak kobieta przyjmie zaproszenie na wypicie drinka w klubie to oznacza to zgodę na rżnięcie. Sam kiedyś będąc z kumpelą w knajpie, w takiej sytuacji z drinkiem, na jej prośbę, musiałem delikwentowi wytłumaczyć ręcznie że no means no.
To z drinkiem jest chyba częścią obyczajowości jakiejś wąskiej grupy, a rockowy/metalowy zespół i jego autokar to rytuał, zakorzeniony w świadomości każdej amerykańskiej dziewczyny :)
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
Awatar użytkownika
Medard
mistrz forumowej ceremonii

17-09-2017, 10:19

Za dużo kombinujecie, aż czytać tego nie można. Niedługo na sali sądowej wszystko się wyjaśni, albo prawie wszystko.

Imo jak chce sie być zespołem formatu międzynarodowego, to trzeba myśleć,
bo w życiu pojawiają się trudności.
Awatar użytkownika
wombat
zaczyna szaleć

17-09-2017, 10:48

jeśli typiara była metalówą to sprawa powinna zostać z miejsca umożona, ze względu na aseksualność uniemożliwiającą gwałt :D
Awatar użytkownika
blaker
świeżak

17-09-2017, 11:11

Wreszcie policja udostepnila zdjecie tej panienki
Obrazek
...głową w dòł z ambony spadł...
Heretyk

17-09-2017, 13:11

wombat pisze:jeśli typiara była metalówą to sprawa powinna zostać z miejsca umożona, ze względu na aseksualność uniemożliwiającą gwałt :D

hehehe :)
Awatar użytkownika
blaker
świeżak

17-09-2017, 13:17

wombat - rozumien ze twoj tekst to sarkazm - znalem kilka panienek metalowek które byly zajebistymi dupami.... fakt ze bylo to jakies 17 lat temu :) ostatnio na koncertach to fakt - większość to paszczury - albo grube albo brzydkie.. albo to i to :)
...głową w dòł z ambony spadł...
Awatar użytkownika
uglak

17-09-2017, 15:27

blaker pisze:wombat - rozumien ze twoj tekst to sarkazm - znalem kilka panienek metalowek które byly zajebistymi dupami.... fakt ze bylo to jakies 17 lat temu :) ostatnio na koncertach to fakt - większość to paszczury - albo grube albo brzydkie.. albo to i to :)
chodzisz na zle koncerty. fakt, ja tez :P ale jak trafie na cos popularniejszego (zwlaszcza BM - Satyricony, Behemothy czy inne Mgly) to jest sie za czym ogladac ;-)
Guilty of being right
stalker
starszy świeżak

17-09-2017, 18:36

"'The only real truth about the Decapitated is this. None of us were there so for anyone to say they did or didn't do it is simply just conjecture. What is true is they will sit for weeks in jail before getting extradited to Wa. They will probably be compelled by a court to provide DNA in which the state will use to up the charges from kidnapping to some degree of sexual assault and accomplice charges for those who witnessed it. Then they will more than likely be denied bail due to the fact they have no ties to the community and are an obvious flight risk due to the fact they aren't American citizens. Which means they'll be sitting in jail for almost a year throughout the course of their trial, not just a few weeks waiting for extradition. Then I'm assuming here, but someone will cut and run and cut a deal with the prosecution to save their own ass and file a motion to sever the cases to not be tried together and turn from a defendant to witness. Either way, these boys are going to be locked up for a lot longer than just a few weeks, guilty or not, they are part of the process now and the DA in Washington doesn't seem like they're fucking around. I'm not even going to say anything about if they're guilty or innocent, only thing I'll say is I met Vogg and Vitek 17 years ago when we were all teenagers and they were playing their 1st ever US show and I don't see this in his character trait, I'm just explaining the process.''

Post Briana z Vital Remains. Wrzucil tez na swoim profilu grafike, obrazujaca dzialanie tamtejszego systemu sprawiedliwosci z terminami, co tlumaczy dlaczego wszystko sie tak ociaga. W sumie to byla rzeczowa wypowiedz w porownaniu do morza gowna domyslow i rozkminek, ktore sie wylalo w sieci.

Owa grafika:

https://scontent-waw1-1.xx.fbcdn.net/v/ ... e=5A40E21D" onclick="window.open(this.href);return false;
Ostatnio zmieniony 17-09-2017, 18:40 przez stalker, łącznie zmieniany 1 raz.
Jenny
starszy świeżak

17-09-2017, 18:38

blaker pisze:wombat - rozumien ze twoj tekst to sarkazm - znalem kilka panienek metalowek które byly zajebistymi dupami.... fakt ze bylo to jakies 17 lat temu :) ostatnio na koncertach to fakt - większość to paszczury - albo grube albo brzydkie.. albo to i to :)

Hłe hłe hłe ;]

Idę popłakać nad swoją fizys i cyckiem.
Nasum

17-09-2017, 18:51

uglak pisze:
chodzisz na zle koncerty. fakt, ja tez :P ale jak trafie na cos popularniejszego (zwlaszcza BM - Satyricony, Behemothy czy inne Mgly) to jest sie za czym ogladac ;-)

Eeee, nie ma reguły. Jak byłem na Spasm i Nuclear Vomit to też przyszło kilka naprawdę ładnych panien.
Awatar użytkownika
83koper83
rasowy masterfulowicz

17-09-2017, 21:00

Nie wiem, co się wydarzyło tego feralnego wieczora w autobusie Decapitated, zgadzam się jednak z Brianem z Vital Remains co do tego, że na 90% Vitek jest niewinny.
Kerosene keeps me warm.
Awatar użytkownika
rmk
postuje jak opętany!
Kontakt:

17-09-2017, 21:03

83koper83 pisze:Nie wiem, co się wydarzyło tego feralnego wieczora w autobusie Decapitated, zgadzam się jednak z Brianem z Vital Remains co do tego, że na 90% Vitek jest niewinny.
Vitek na 100% jest niewinny, to akurat wszyscy wiemy :D
Awatar użytkownika
83koper83
rasowy masterfulowicz

17-09-2017, 21:35

rmk pisze:
83koper83 pisze:Nie wiem, co się wydarzyło tego feralnego wieczora w autobusie Decapitated, zgadzam się jednak z Brianem z Vital Remains co do tego, że na 90% Vitek jest niewinny.
Vitek na 100% jest niewinny, to akurat wszyscy wiemy :D
Łał, popatrz jaki z ciebie prymusek. Skąd wiesz, kogo ona widziała kątem oka, odwrócona do lustra??? Może Vitka, Covana i Saurona??? Dziwniejsze rzeczy się działy.
Kerosene keeps me warm.
Jenny
starszy świeżak

17-09-2017, 22:00

Znam parę osób, które mieszkały/mieszkają długi czas w USA, znam też tych, którzy tam podróżowali. Zwłaszcza dwie opinie (zaznaczam, tylko opinie, niekoniecznie fakty, bo nie mam jak ich zweryfikować) wyjątkowo mnie uderzyły:

1. Jednemu ze znajomych doradzano w USA (tubylcy tak radzili), żeby pod żadnym pozorem nie wsiadał do winy z samotną kobietą, bo to świetna okazja, żeby go oskarżyć o gwałt, molestowanie seksualne, a nawet o to, że jest ojcem jej dziecka;

2. Drugi twierdzi, że w USA procesować się można o odszkodowania za właściwie wszystko, co jest powszechnym sposobem na "dorabianie się" i życie z rekompensat jak król.

Jeśli faktycznie to w USA tak wygląda, to panów czeka horror. Swoją drogą, to wyjątkowe fatum wisi nad muzykami tego zespołu.
strappado
rozkręca się

17-09-2017, 23:09

Halo! Adam też dużo przeżył!
http://www.antyradio.pl/Muzyka/Rock-New ... bili-17279" onclick="window.open(this.href);return false;
Nasum

17-09-2017, 23:24

Rozumiem, że wizerunek osób oskarżonych o przestępstwo musi być w jakiś sposób zakryty jeśli pojawia się w mediach, ale tutaj już chyba przesadzili....

Obrazek
Awatar użytkownika
ultravox
zahartowany metalizator

18-09-2017, 06:47

Hahaha
mj.
postuje jak opętany!

18-09-2017, 10:07

Mariusz Wędliniarz pisze:
czyli w najgorszym przypadku będzie tak że po wielotygodniowych perypetiach.. przewiozą ich tu do Polski i przyklepią w naszych sądach z 5 lat tym niby najbardziej winnym.. wyjdą po dwóch, trzech, ale to już nie będą ci sami ludzie.. będą psychicznie podniszczeni.
1. Najpierw muszą ich skazać, w myśl zasady domniemania niewinności, usankcjonowanej jeszcze w czasach Cesarstwa Rzymskiego i obowiązującej do dnia dzisiejszego.
2. Perypetie, niezależnie od końcowego rozstrzygnięcia, będą trwały raczej miesiące niż tygodnie.
3. W przypadku skazania wniosek o przeniesienie do odbycia kary nie musi zostać uwzględniony.
4. W przypadku uwzględnienia wniosku i przekazania chłopaków do odbycia kary w PL zostanie zestawione rozstrzygnięcie z USA i transformacja na polskie warunki. Jeśli tam dostaną dożywocie albo powyżej 15 lat - u nas zamienią im to na 15 lat. Jeśli tam dostaną np. 3 lata, u nas też 3 lata.
Warunkowe przedterminowe zwolnienie po odbyciu 1/2 kary.

wombat pisze:jeśli typiara była metalówą to sprawa powinna zostać z miejsca umożona, ze względu na aseksualność uniemożliwiającą gwałt :D
Ups...
Awatar użytkownika
ozob
zahartowany metalizator

18-09-2017, 19:52

https://kobieta.onet.pl/heavy-mental-cz ... on/50vxvzy" onclick="window.open(this.href);return false;

Polecam. (:
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
RippingHeadache
weteran forumowych bitew

18-09-2017, 20:18

Przeczytałem. Miałem obawy, ale to całkiem niegłupi tekst.
ODPOWIEDZ