ULVER
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Morph
- mistrz forumowej ceremonii
- Kontakt:
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
Re: ULVER
kto byl na koncercie ajzis ten wie o czym mowa, kto nie byl ten sobie moze pitolic :)
plyta jak na razie robi takie sobie wrazenie, sa swietne momenty, sa momenty niezbyt fajne. zobaczymy, na pewno chce sie tego wiecej sluchac. szkoda, ze tak ten Providence zjebali, bo muzyka w tym jest naprawde OK.
p.s. isis ssie pale
plyta jak na razie robi takie sobie wrazenie, sa swietne momenty, sa momenty niezbyt fajne. zobaczymy, na pewno chce sie tego wiecej sluchac. szkoda, ze tak ten Providence zjebali, bo muzyka w tym jest naprawde OK.
p.s. isis ssie pale
this is a land of wolves now
-
streetcleaner
- rasowy masterfulowicz
Przesłuchałem pierwszy raz i marnie to widzę, marnie...
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
a ja szykowalem sie na cos znacznie slabszego, hehe
ale fakt, magia gdzies uleciala. zobaczymy jak z tym bedzie za parenascie przesluchan, no i w lepszej jakosci.
tak czy inaczej, kolejna po DSO, uznana marka muzyki alternatywnej zdaje sie spoczywac na laurach :))
ale fakt, magia gdzies uleciala. zobaczymy jak z tym bedzie za parenascie przesluchan, no i w lepszej jakosci.
tak czy inaczej, kolejna po DSO, uznana marka muzyki alternatywnej zdaje sie spoczywac na laurach :))
this is a land of wolves now
- hcpig
- mistrz forumowej ceremonii
Nie wsłuchiwałem się w sample / kawałek przed miksem za bardzo więc mogę opisać wrażenia niejako na czysto. Spodziewałem się, jak pewnie wielu, że "Shadows of the Sun" będzie tylko przystankiem na złapanie oddechu przed czymś większym, czymś na miarę Krwi / Miasta bo obrany kierunek nie bardzo mi odpowiadał. No i trudno - poszli po tej linii nagrywając nie tyle zły krążek (oceniam go całkiem pozytywnie) co po prostu nie mój. Obie tytularne aluzje do KING CRIMSON budziły nadzieje na większe nawiązana czy może też cover tak jak na ostatniej, co się jednak nie stało. Póki co najbardziej wkręcam się w hałaśliwe jazdy z "September IV", to zdecydowanie najmocniejszy punkt. Dobry album tylko tym razem rozmija się ze słuchaczem po prostu - chciałem wojny, ale dostałem róże :)
Tyle pierwszych wrażeń.
Tyle pierwszych wrażeń.
Yare Yare Daze
- Block69
- zahartowany metalizator
Leci drugi CHUJ. Momenty są, na żywo pewnie materiał da rade jednak po pierwszym przesłuchaniu jestem na nie. Bardzo słabe wokale jak na Garma.Rattlehead pisze:uwaga leci pierwszy CHUJ - ale jeszcze płyty nie słyszałem ;)Riven pisze:wat?CHUJE polecą w najbliższych godzinach gęsto
PENIS METAL
- Rattlehead
- zahartowany metalizator
ja granatem ;)Drone pisze:Obiecuję, że pierwszy rzucę kamieniem ;)Mol pisze:heheh, czekam tylko az jeszcze zjebiecie nowy Morbid Angel i bede usatysfakcjonowany ;)
support music, not rumors