a zbadam , bo znam dobrze tylko dwa pierwsze , bo tylko te kasety ich mam .manieczki pisze:serpent saints zajebisty album vicek badaj!
ENTOMBED
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- vicek
- zahartowany metalizator
Re: ENTOMBED
- vicek
mi się kojarzy z nirvana , serio , podobne motywy są na bleach lub na inecośtam -najlepsze albumy zresztą ich
- harvestman
- weteran forumowych bitew
Dobry Boże, to niemożliwe, tyle dobrego Ciebie ominęło ;)vicek pisze:a zbadam , bo znam dobrze tylko dwa pierwsze , bo tylko te kasety ich mam .manieczki pisze:serpent saints zajebisty album vicek badaj!
- vicek
wb mi się nie podobało ale to było wiele lat temu i sobie dałem spokój że słuchaniem tej kapeli , zresztą tyle tej muzyki jest że wszystkiego i tak się nie ogarnie.harvestman pisze:Dobry Boże, to niemożliwe, tyle dobrego Ciebie ominęło ;)vicek pisze:a zbadam , bo znam dobrze tylko dwa pierwsze , bo tylko te kasety ich mam .manieczki pisze:serpent saints zajebisty album vicek badaj!
- Kurt
- rasowy masterfulowicz
- Kraft
w pierwszym momencie pomyślałem że ocipiałeś, ale serio coś tu jest na rzeczy ;)535 pisze:Wokale faktycznie lepsze, ale nie można nie zauważyć pewnego drobiazgu.
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
No wlasnie, przyzwoity, na tym polega problem. Przy Serpent Saints, Masters of Death czy When in Sodom to w ogole nie stal. Miejmy nadzieje, ze po prostu kiepsko wybrali teaser.Kurt pisze:Przesadzacie, przyzwoity kawałek.
this is a land of wolves now
- zawlekacz
- w mackach Zła
-
Sredni numer.
- Zenek
Slabe gówno. Tylko wokal dobry. To nie jest juz Entombed.
Sent from my Lumia 710 using Tapatalk

- Riven
- Kontakt:
Radzilbym się wstrzymać z tak radykalnymi tezami w przypadku akurat tego zespółu. Nigdy gowna nie nagrali. Numer jest średni ale czekam na całość
this is a land of wolves now
- Zenek
Nigdy nie mieli z założycielskiego składu tylko Petrova na stanie. Bez Alexa, Uffe i Nicke Petrov powinien zawiesić działalność pod ta nazwa. Zważ na to Riven. Został tylko dracy ryja alkoholik.

-
- w mackach Zła
"Entombed - Vultur..." Ten film jest już niedostępny z powodu roszczenia dotyczącego praw autorskich zgłoszonego przez użytkownika The Century Family Inc..
Można toto gdzieś jeszcze odsłuchać?
Można toto gdzieś jeszcze odsłuchać?
-
Riven pisze:Radzilbym się wstrzymać z tak radykalnymi tezami w przypadku akurat tego zespółu. Nigdy gowna nie nagrali. Numer jest średni ale czekam na całość
Gówna nie, ale mieli kilka poslizgów takich jak "Same difference" z którego chyba sami do końca zadowolenie nie byli. Nowa płyta jesli nie powali, to po prostu zasili szereg tych, które można aczkolwiek nie ma musu ich posiadać w swojej kolekcji.
- Lykantrop
- mistrz forumowej ceremonii
Nie pamiętam tytułu, ale piąty kawałek na "SS" to jeden z lepszych kawałków Entombed ever made :)vicek pisze:a zbadam , bo znam dobrze tylko dwa pierwsze , bo tylko te kasety ich mam .manieczki pisze:serpent saints zajebisty album vicek badaj!
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- Nerwowy
Oby więcej takich "poślizgów".Nasum pisze:Riven pisze:Radzilbym się wstrzymać z tak radykalnymi tezami w przypadku akurat tego zespółu. Nigdy gowna nie nagrali. Numer jest średni ale czekam na całość
Gówna nie, ale mieli kilka poslizgów takich jak "Same difference" z którego chyba sami do końca zadowolenie nie byli. Nowa płyta jesli nie powali, to po prostu zasili szereg tych, które można aczkolwiek nie ma musu ich posiadać w swojej kolekcji.
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
- Riven
- Kontakt:
-
- mistrz forumowej ceremonii
rzadko się z tobą zgadzam, ale w tym przypadku uważam podobnie.Zenek pisze:Nigdy nie mieli z założycielskiego składu tylko Petrova na stanie. Bez Alexa, Uffe i Nicke Petrov powinien zawiesić działalność pod ta nazwa. Zważ na to Riven. Został tylko dracy ryja alkoholik.