SHINING
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- black_lava
- rasowy masterfulowicz
Re: SHINING
e, mnie się podoba, czego się czepiacie tej płyty. fajnie brzmi, solówki wcale nie są pedalskie, pasują do całości.
"And the scars I will see
Like the face of the moon
Cast no blessings at me
Necro as fuck! "
Cast no blessings at me
Necro as fuck! "
- manieczki
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
było?
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
- black_lava
- rasowy masterfulowicz
niezłe teledicho czuć frost i propagowanie narkomanii.
Cast no blessings at me
Necro as fuck! "
Cast no blessings at me
Necro as fuck! "
-
White Pharaoh
- postuje jak opętany!
No, K. mógłby tylko uskutecznić ostateczne umartwienie ciała i się po prostu zapierdolić, a nie nagrywać jak tnie rączkę. Poderżnięcie gardła byłoby bardziej spektakularne.
- hcpig
- mistrz forumowej ceremonii
"Wrists are for girls... I'm slitting my throat"
I am Cell Dorado and I respect NO ONE but Gohan Blanco
- So_It_Is_Done
- rasowy masterfulowicz
Rezają się jak koty. A który to po kanałach daje?
Dziękuję Boże, że istnieje black metal.
-
White Pharaoh
- postuje jak opętany!
Przynajmniej wiadomo, że to K. nadstawia tyłka w swoich zabawach:)
- Only_True_Believers
- zahartowany metalizator
manieczki pisze:
było?
Co to ma być ? jaka chujowa muzyka ! jakie chujowe video ! za 5 lat będą grali na łudstoku .... no nie mogę, książkowy przykład na to jak kapela staje sie po prostu marnym żartem z siebie samej, jeden z największych upadków ostatnich lat, a jak podoba się blacklavie to tylko dowód na to co pisze...
Black metal is the last bastion of white people culture. Everything else has been degenerated.
- hcpig
A to jest najlepszy numer na płycie...
Ledwo czuć resztki ich old stinging mental wounds... Nawet 'Klagopsalmer' był lepszy.
Ledwo czuć resztki ich old stinging mental wounds... Nawet 'Klagopsalmer' był lepszy.
- Only_True_Believers
No to mogą spierdalać, na pewno nie tknę tego gówna... to znaczy mogłym tego słuchać pewnie na mp4 lub w samochodze tak jak innych wesołych muzyczek, ale z perspektywy osoby która miedzy premierami The Eerie Cold a Halmstad słuchała ich codziennie czuje się kurewsko zawiedziony ,ze ośmielił się wejść na taką pożałowania godną drogę. Niech spierdalają supportować satyricon.hcpig pisze:A to jest najlepszy numer na płycie...
Ledwo czuć resztki ich old stinging mental wounds...
Black metal is the last bastion of white people culture. Everything else has been degenerated.
-
Wieniczka
- świeżak
Chyba dziadzieję. Nie dość, że podoba mi się ostatni Samael (jak bozię kocham, po koncercie w Spodku w 2003 zarzekałem się, że kijem nie tknę nowych materiałów), to jeszcze ten cały Shining. Nie poradzę. Ten materiał jest całkiem zajebisty.
- twoja_stara_trotzky
Rysiek Rydel szwedzkiego black metalu :DDDDDDDDD
- hcpig
- black_lava
- rasowy masterfulowicz
Człowieku wyluzuj, jak słuchałem Shining z pierwszych płyt to Ty chodziłeś jeszcze do komunii. kapela się rozwinęła i widzę, że wielu się to nie podoba. tylko dlaczego akurat ten zespół jest przedmiotem ataków, skoro trzymają poziom i płyta jest dobra?posłuchaj lepiej nowego morbid angel i się wytasuj jak do mnie piszesz.Nif pisze:Co to ma być ? jaka chujowa muzyka ! jakie chujowe video ! za 5 lat będą grali na łudstoku .... no nie mogę, książkowy przykład na to jak kapela staje sie po prostu marnym żartem z siebie samej, jeden z największych upadków ostatnich lat, a jak podoba się blacklavie to tylko dowód na to co pisze...manieczki pisze:
było?
Cast no blessings at me
Necro as fuck! "
Cast no blessings at me
Necro as fuck! "
- Xapapote
- weteran forumowych bitew
Genek Loska bardziejhcpig pisze:Raczej Jonathan Davis.
...:::jeśli mają jakąś czarną listę, chcę na niej być:::..
- Only_True_Believers
black_lava pisze: człowieku wyluzuj, jak słuchałem Shining z pierwszych płyt to Ty chodziłeś jeszcze do komunii.
niech i tak będzie, ale jak widać przez te lata niezbyt się rozwinąłeś.
Widzisz napisałem właśnie o Tobie dlatego ,że dla Ciebie " trzymają poziom i płyta jest dobra" nie masz za grosz dobrego smaku i łykasz te plastikowe gówienka bez popity (opinia po latach czytania twoich postów), i pewnie nowy Dimmu borgir i Dark funeral to też " trzymają poziom i płyta jest dobra" EOT dyskusja jest o nowym shining a nie o tobie wiec sie nie nakręcaj.black_lava pisze:
kapela się rozwinęła i widzę, że wielu się to nie podoba. tylko dlaczego akurat ten zespół jest przedmiotem ataków, skoro trzymają poziom i płyta jest dobra?posłuchaj lepiej nowego morbid angel i się wytasuj jak do mnie piszesz
- hcpig
Nie znam.Xapapote pisze: Genek Loska bardziej
Serio uważasz że nowa utrzymuje (piekielnie wysoki) poziom 'Halmstad' lub 'Eerie Cold'? :shock:black_lava pisze: tylko dlaczego akurat ten zespół jest przedmiotem ataków, skoro trzymają poziom i płyta jest dobra?
- black_lava
- rasowy masterfulowicz
wow jestem zaskoczony, że ktoś czyta moje posty przez lata. nie wiem co widzisz plastikowego na tym albumie. zarzuty wobec poprzedniego po premierze były takie same a teraz po latach z zaskoczeniem czytam, że tamten album był znakomity i nowe produkcje sa do niego porównywane. mieli nagrać dyskie ze szpitala psychiatrycznego lub festynu (jak MAngel) żeby Cię zadowoliło?Nif pisze:black_lava pisze: człowieku wyluzuj, jak słuchałem Shining z pierwszych płyt to Ty chodziłeś jeszcze do komunii.
niech i tak będzie, ale jak widać przez te lata niezbyt się rozwinąłeś.
Widzisz napisałem właśnie o Tobie dlatego ,że dla Ciebie " trzymają poziom i płyta jest dobra" nie masz za grosz dobrego smaku i łykasz te plastikowe gówienka bez popity (opinia po latach czytania twoich postów), i pewnie nowy Dimmu borgir i Dark funeral to też " trzymają poziom i płyta jest dobra" EOT dyskusja jest o nowym shining a nie o tobie wiec sie nie nakręcaj.black_lava pisze:
kapela się rozwinęła i widzę, że wielu się to nie podoba. tylko dlaczego akurat ten zespół jest przedmiotem ataków, skoro trzymają poziom i płyta jest dobra?posłuchaj lepiej nowego morbid angel i się wytasuj jak do mnie piszesz
Cast no blessings at me
Necro as fuck! "
Cast no blessings at me
Necro as fuck! "
- Blackwinged
- postuje jak opętany!
- Kontakt:
Pierwszy raz się z nimi zetknąłem za sprawą III, II i I lp też dają radę,reszta mi nie podchodzi wolę już Bloodline albo Chaos Omen.
Destroy your life for Noisecore!
- COFFIN
No i poczekałem sobie spokojnie i... zajebiście mi się ta płyta podoba, zdecydowanie bardziej niż poprzednia. Tyle na razie ;)
'Come the Blessed Madness'